company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 31.558
με 5+ μηνύματα που θα γράψεις στα διάφορα θέματα του Φόρουμ, θα μπορείς να στέλνεις p.m.Ρε φιλε δεν μου επιτρεπει να στειλω μνμ...!!!!
με 5+ μηνύματα που θα γράψεις στα διάφορα θέματα του Φόρουμ, θα μπορείς να στέλνεις p.m.Ρε φιλε δεν μου επιτρεπει να στειλω μνμ...!!!!
Οριστε ! Ακομη δεν μπηκε και θελει και Ναγια. Ρε που παμε ρε ,που παμε ???με 5+ μηνύματα που θα γράψεις στα διάφορα θέματα του Φόρουμ, θα μπορείς να στέλνεις p.m.
Γιατι ρε τυπε τι ειναι η Ναγια πριγκιπεσσα στην πορνεια και πρεπει να χω γραψει 2000 μηνυματα αν ειναι δυνατον μια κοπελα που κανει την ιδια δουλεια με ολες τς αλλες ειναιΟριστε ! Ακομη δεν μπηκε και θελει και Ναγια. Ρε που παμε ρε ,που παμε ???
αγαπητε μου Λυγουριδη και το σκοντα παει , αλλα ολοι προτιμούν μερσεντές.Γιατι ρε τυπε τι ειναι η Ναγια πριγκιπεσσα στην πορνεια και πρεπει να χω γραψει 2000 μηνυματα αν ειναι δυνατον μια κοπελα που κανει την ιδια δουλεια με ολες τς αλλες ειναι
Γιατι ρε τυπε τι ειναι η Ναγια πριγκιπεσσα στην πορνεια και πρεπει να χω γραψει 2000 μηνυματα αν ειναι δυνατον μια κοπελα που κανει την ιδια δουλεια με ολες τς αλλες ειναι
Γιατι ρε τυπε τι ειναι η Ναγια πριγκιπεσσα στην πορνεια και πρεπει να χω γραψει 2000 μηνυματα αν ειναι δυνατον μια κοπελα που κανει την ιδια δουλεια με ολες τς αλλες ειναι
του χρόνου θα σε βάλουν στον διαγωνισμό μιστερ μαλακα.
Νάγια....παραδόξως πάντως ήταν σεμνά ντυμένη,αλλά το κούναγε ωραία...Ασχετο -
Εβλεπα μια Νάγια (ή Μαγια?) χτες στον Αρναουτογλου: Ξανθια νταρντανα, που σε καποια φαση εκανε οτι χορευει ( ), και κουναγε τον κωλο της μπροστα στον Σταροβα μ' εναν τροπο που μ' εκανε να θελω να τον παιξω.
Δεν ασχοληθηκα περαιτερω...
Παντως, η τυπισσα ηταν ο,τι πιο πουτανέ εχω δει τον τελευταιο καιρο στην TV.
Αν βρειτε ντοκουμεντο, ποστάρετέ το.
Δεν ξερω καν το ονομά της.