Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
καλημέρα φίλε...Συγγνωμη, για να καταλάβω παίζει ντουο ναγια με βερονικα;
καλημέρα φίλε...Συγγνωμη, για να καταλάβω παίζει ντουο ναγια με βερονικα;
Συγγνωμη, για να καταλάβω παίζει ντουο ναγια με βερονικα;
προσοχη....η μια τσιμπουκωνει η αλλη κλεβει πορτοφολι...!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=229153.0;attach=681435;image[/img[/URL]]
[/quote]
αλογο η nagia....
παράδεισος ρε μάγκες..αλογο η nagia....
αλογο η nagia....
το αλογο και το πονυ
αλογο στο σωμα αλλα και στο προσωπο δυστυχως :S
σε ενα σαϊτ όπου το 90% των συμμετεχοντων μπαζώνουν αβέρτα η Νάγια μόνο ως μοντέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο σύνολο της!!! Για να λέμε την αλήθεια!!!!το αλογο και το πονυ
αλογο στο σωμα αλλα και στο προσωπο δυστυχως :S
Δικιο εχεις. Κι απορω γιατι πηρε μαζι της την μικρη πατσαβουρα ? Δεν ειχε χαρτι υγειας σπιτι της¨?σε ενα σαϊτ όπου το 90% των συμμετεχοντων μπαζώνουν αβέρτα η Νάγια μόνο ως μοντέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο σύνολο της!!! Για να λέμε την αλήθεια!!!!
Ξημερώνει δευτερα.συναγωνιστές δεν φαντάζεστε ς περιμενω να ερθει η πεμπτη να χωθώ σαυτο ο πλασμα.
σε ενα σαϊτ όπου το 90% των συμμετεχοντων μπαζώνουν αβέρτα η Νάγια μόνο ως μοντέλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο σύνολο της!!! Για να λέμε την αλήθεια!!!!
μαλλον επειδη εχουν βαρεθει να γαμανε μοντελα πληρώνουν για να μπαζωνουν!! τουλχιστον αυτο καταλαβαινω απο τις διθυραμβικες κριτικες που εχω διαβασει για διαφορες πέφτοντας στην παγίδα να τις πάρω και απογοητευτηκα πλήρως!!!τυπε δεν εχεις δικαιο....μπες στο θρεντ Γυμνες φωτο απο τις γυναικες μας να δεις τι καλα τεμαχια γαμανε οι περισσοτεροι εκει..
Συμφωνω..μαλλον επειδη εχουν βαρεθει να γαμανε μοντελα πληρώνουν για να μπαζωνουν!! τουλχιστον αυτο καταλαβαινω απο τις διθυραμβικες κριτικες που εχω διαβασει για διαφορες πέφτοντας στην παγίδα να τις πάρω και απογοητευτηκα πλήρως!!!
Δηλαδης ? Ομολογα φιλεΣυμφωνω..
Τρανό παραδειγμα το πώς την πάτησα εγω με Λίζα βιπ....
λέω και'γω μόνο εγω την είδα για μπαζάκι με ωραίο κώλο!!Συμφωνω..
Τρανό παραδειγμα το πώς την πάτησα εγω με Λίζα βιπ....
Να ομολογισω..Δηλαδης ? Ομολογα φιλε
Και ο κωλος μη νομιζεις..δεν ειναι τοσο καλος οσο λεγεται.εχω παρει πολυυ καλυτερους με τα ιδια χρηματαλέω και'γω μόνο εγω την είδα για μπαζάκι με ωραίο κώλο!!
δεν είναι σαν αυτός που φαίνεται στην φώτο και σίγουρα υπάρχουν καλύτεροι, αλλα είναι ωραίος στρογγυλός παροτι δεν ειναι γυμνασμένος!!!!Και ο κωλος μη νομιζεις..δεν ειναι τοσο καλος οσο λεγεται.εχω παρει πολυυ καλυτερους με τα ιδια χρηματα