NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.310
- Πόντοι
- 25.786
δεν θα διαφωνήσω , αλλα οι τρεις πρωτες ήταν η μια πιο αλοπρόσαλη από την άλλη.
η τεταρτη δεν καταλαβα ποια είναι
δεν θα διαφωνήσω , αλλα οι τρεις πρωτες ήταν η μια πιο αλοπρόσαλη από την άλλη.
η τεταρτη δεν καταλαβα ποια είναι
κωσταρα δεν ξερω καν ποια ειναι να φανταστεις!!!αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ειναι!!!σε εμπιστευομαι!!!!tasoura η 4η που ποσταρε η βερονικα του μπατσου της βαζει κατω και τις τρεις
γαμησεεεεε τα δεν υπηρχε η τυπισσα
εχω παρει και danni , valeria και αλικη αλλα σαν την τυπισσα απο το your angelssssssss αστοοοοοοο
αλλη φαααασηηη
δεν θελω να σκεφτομαι ποσα εφαγα στην συγκεκριμενη σε βαθος ενος χρονου
την επαιρνα συνεχεια
ο παναγιωτης ητανε τοτε στο τηλεφωνικο κεντρο. τι ειχε τραβηξει και αυτος με τα τηλεφωνα
άψογη!! στο σερβιτσιο και στο σωμα
μακαρι να ειναι καλα φιλε!!εγω περναγα καλα μαζι τους και ηταν εξαιρετικες!!!το κονε μου το ειχε κανει ενας φιλος καθως η Βαλερια και η Αλικη δεν μου ειχαν στειλει οι ιδιες το τηλ!!!πραγματικα ευχομαι τα καλυτερα!!!σταματαω εδω γιατι ειμαστε στο νημα της Ναγιας και ειναι αδικο αυτο!!!
και που να τις δεις τωρα, όσο πανε ομορφαινουν
Νταξ.. μην τρελλαινόμαστε με την Βαλέρια...
Κυκλοθυμική και το σέρβις της χίλια μίλια πίσω απ της Νάγιας...
Απλά έκανε κρότο στο 100ρικο...
Αν η Νάγια το είχε 100/ώρα φουλ... κάθε μέρα στο κωλί της θα με βρίσκατε...
Νταξ.. μην τρελλαινόμαστε με την Βαλέρια...
Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν:
Αλίκη (υπέρτατη καύλα) που με την τιμή των 80 καθόταν ανάλογα τον πελάτη και 2ωρο.
Βαλέρια που με 100 ευρώ δεν το πίστευες ότι αυτή η θεά ήταν στο δωμάτιό σου. (και δεν άλλαξε ποτέ τιμή)
Danni κορμάρα που με 100 ευρώ σου είχε μέσα και το δωμάτιο (incall)
Veronica (του ) η γκέισα του σεξ με τα 120 μέσω γραφείου
(δεν θα αναφέρω άλλες γιατί αυτές οι 4 είναι χαρακτηριστικές και αποδεκτές από όλους σχεδόν)
θα θεωρούν ότι από εκεί και πέρα ότι κυκλοφορεί θα είναι πολύ λίγο γενικά και οι τιμές ακριβές. Νομίζω δεν θα ξαναϋπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις. Αυτές έγραψαν ιστορία. Αυτή τη στιγμή οι καλύτερες που κυκλοφορούν ευρέως είναι ελάχιστες και είναι η Βερονικα και η Νάγια. Έχουν άλλες προσωπικότητες, άλλες απαιτήσεις και άλλες τακτικές. Αν τις συγκρίνεις με αυτές που πέρασαν το έχασες το παιχνίδι.
Υ.Γ.: Σε πολλά ραντεβού μου οι κοπέλες με ρωτάνε ακόμα για τη Βαλέρια. Δεν έκανε εντύπωση μόνο σε εμάς αλλά και σε αυτές ;)
Ποσες φορες να γαμησει κανεις τον ιδιο κωλο? Δυο? Τρεις? Πεντε? Δε θα βαρεθει μετα? Και ο κωλος της ναγια απ οτι ειδα στη φωτο δεν ειναι δεκαρι..Αν η Νάγια το είχε 100/ώρα φουλ... κάθε μέρα στο κωλί της θα με βρίσκατε...
Σωστά κατάλαβες. Οι φωτος είναι ο καθρέφτης για να κρίνει κάποιος! :SΠοσες φορες να γαμησει κανεις τον ιδιο κωλο? Δυο? Τρεις? Πεντε? Δε θα βαρεθει μετα? Και ο κωλος της ναγια απ οτι ειδα στη φωτο δεν ειναι δεκαρι..
Νταξ.. μην τρελλαινόμαστε με την Βαλέρια.
Νομίζω φίλε ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Αργοτερα σε αλλο μηνυμα λεει
''τις γραφω στα αρχιδια μου!''
ο ιδιος τι μου στελνει προχθες σε πμ??
Καλημερα,συναντηση με secretarial look, φουστα, καλτσες ,γοβες ειναι δυνατη?Το τηλ. σου?Thanks
ακουω γνωμες και προτασεις τι να του απαντησω???
Μια φορα τον εδωσε κι επιασε αλλα 200 . Καλη της ωραχορχε η βαλερια δεν το είχε στα 100/ωρα φουλ, ήταν χωρίς anal γιατί δεν είχε ανάγκη να το κάνει. Στα 100/ωρα έκανε ένα normal service το οποίο υπερκάλυπτε την πλειοψηφία.Για εσένα ίσως ήταν φτωχό/περιορισμένο.
Τοσο ανόμοια εως και μη συγκρίσιμα,η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική! Από κει και πέρα ο καθένας σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά,κρίνει ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις υπέρτατες ανάγκες που έχει...
π.χ. Βαλερια και Αληκη ήταν/είναι πολύ όμορφες κοπέλες, η nagia είναι χίλια μίλια πίσω σε ομορφιά και δεν υπάρχει σύγκριση στο θέμα εμφάνιση. Για αυτό η nagia κάνει πιο extime πραγματάκια(που δεν γράφονται,ούτε καν...και δεν υπονοώ το anal) στο service για να ισοσταθμίσει την διαφορά,σε εμφάνιση.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι η nagia είναι άσχημη! ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι στον μεσο όρο(εμφανισιακά) των κοριτσιών που παίζουν αυτή την περίοδο!
τι extreme κανει ρε μαγκες που δεν γραφεται..χορχε η βαλερια δεν το είχε στα 100/ωρα φουλ, ήταν χωρίς anal γιατί δεν είχε ανάγκη να το κάνει. Στα 100/ωρα έκανε ένα normal service το οποίο υπερκάλυπτε την πλειοψηφία.Για εσένα ίσως ήταν φτωχό/περιορισμένο.
Τοσο ανόμοια εως και μη συγκρίσιμα,η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική! Από κει και πέρα ο καθένας σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά,κρίνει ανάλογα με τις προτεραιότητες και τις υπέρτατες ανάγκες που έχει...
π.χ. Βαλερια και Αληκη ήταν/είναι πολύ όμορφες κοπέλες, η nagia είναι χίλια μίλια πίσω σε ομορφιά και δεν υπάρχει σύγκριση στο θέμα εμφάνιση. Για αυτό η nagia κάνει πιο extime πραγματάκια(που δεν γράφονται,ούτε καν...και δεν υπονοώ το anal) στο service για να ισοσταθμίσει την διαφορά,σε εμφάνιση.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι η nagia είναι άσχημη! ίσα ίσα μπορώ να πω ότι είναι στον μεσο όρο(εμφανισιακά) των κοριτσιών που παίζουν αυτή την περίοδο!
nagia με 2.200ε που τα εχω για πεταμα σε εχω δικια μου για ολοκληρο το πσκ ?