fotiskapa1964
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
thl pls
Κλεισε ραντεβου με το παληκαρι, κανε του ενα σουπερ κρεβατι κ θα του περασει!!''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Αργοτερα σε αλλο μηνυμα λεει
''τις γραφω στα αρχιδια μου!''
ο ιδιος τι μου στελνει προχθες σε πμ??
Καλημερα,συναντηση με secretarial look, φουστα, καλτσες ,γοβες ειναι δυνατη?Το τηλ. σου?Thanks
ακουω γνωμες και προτασεις τι να του απαντησω???
Καλα βρε κοριτσακι . Είναι αναγκη να του παντησεις? Δεν πας να κανεις ένα χαλαρωτικο μασαζ καλυτερα ?''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Καλημερα,συναντηση με secretarial look, φουστα, καλτσες ,γοβες ειναι δυνατη?Το τηλ. σου?Thanks
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!! το θέμα δεν είναι τι θα απαντήσεις... φαντάζομαι ότι θα το χειριστείς κατάλληλα...Βλέπουμε όμως ένα ακόμα παράδειγμα παπαρολογίας,μαγκιάς κλανιάς και εξάτμισης, που δεν μπορεί να χωνέψει οτι και αυτές οι ''γαμιολες'' πάνω από όλα είναι Άνθρωποι και δεν σημαίνει ότι επειδή διάλεξαν να κάνουν αυτή την δουλειά είναι κατώτερες από εμάς. Δικαίωμα τους λοιπόν να δουλεύουνε το ""μαγαζάκι"" τους όπως γουστάρουν αυτές. Όσο για εμάς... το μοναστήρι ναν καλά... μα από καλόγερους νααα!!! Ασφαλώς φιλικά''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
Δεν ξέρω τι θα του απαντήσεις, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας κανόνας για όλους μας.''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
απιβδησε ο άνθρωπος ...τι να του πεις...στειλ του ένα τηλ...κ πήγαινε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλυτερα...''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
''Καλημερα,εχοντας στειλει μηνυματα σε Μαριλενα και Ναγια,και εχοντας παρει τα αρχιδια μου οσον αφορα απαντηση,ΠΩΣ σκατα μπορει καποιος να κλεισει ραντεβου και γιατι πρεπει να απευθυνεται σε αλλα μελη του σαιτ για το γαμημενο το τηλ.??Αυτες οι γαμιολες δεν θα ηθελαν ενα επιπλεον πελατιδιο που ειναι προθυμο να τους χαρισει τα ωραια του χρηματα??''
ναγια βαλε καμμια φωτο το κωλι σου να καυλωσουμε.
ζητα καμια φωτο με χαμογελο
80 το μισαωροΠόσο την έχει τώρα την ώρα, 80;
Αμα διαιρεσεις το δυωρο περιπου τοσο ειναι, μισαωρο δεν κανει.κανει μισαωρα??
απο 2 ωρες και πανω νομιζω κανει
Δηλαδή 320 το 2ωρο ραντεβού; Και έχει φτάσει το νήμα τις 300+ σελίδες; Για το τι πιρφορολαός είμαστε τα λόγια είναι περιττά.Αμα διαιρεσεις το δυωρο περιπου τοσο ειναι, μισαωρο δεν κανει.
αφού σου λέει έχει. Αλλά τι συζητάμε πλέον; Έγινες καζαμπουμπου από το μαύρισμα που εφαγες. Λένε για την ηλικια ρε συ σε γυναίκα;1ωρα 160
2ωρο 230 +50 κωλος
δεν εχω καταφερει να κλεισω για να εχω αποψη,
εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια
το μονο που με προβληματιζει προσωπικα ειναι η ηλικια ..
αν ειναι 30+ γιατι να δωσω 160 1 ωρα?ενω με 80-130 το πολυ υπαρχουν πιπινια...
εκτος αν εχει και κωλο μεσα τοτε οκ ;)