gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
........
...... Ή κλέουσα πενννννννννα σας, είναι ώδή στόν σουρρεαλισμό !!
Ποιητής λέμε!!
........
...... Ή κλέουσα πενννννννννα σας, είναι ώδή στόν σουρρεαλισμό !!
εχουμε μιλησει μαζι της και υπομονη θα ερθει διθυραμβικη κριτικη
Μετά από μια μεγάλη εμπειρία και (κυρίως) σε μια κάποια ηλικία μαθαίνεις όλα να τα βλέπεις σαν deals.
Εκτός από τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι συναισθηματικά βέβαια...
αν δεν υπηρχε τιποτα να γαμησω τυπε,τοτε ναι,θα σκεφτομουνα με το κατω κεφαλι,σε μια κοινωνια που οι πουτανες ειναι πιο πολλες απο τους gay,τοτε ολα ειναι deal,οπως λεει και ο γιατρος
27 σελίδες και ακόμη δεν έχει γαμήσει κανείς
σημερα ειναι ο πρωτος!!!
σημερα ειναι ο πρωτος!!!
mabruk !σημερα ειναι ο πρωτος!!!
σημερα ειναι ο πρωτος!!!
Εγινε η κλήρωση???σημερα ειναι ο πρωτος!!!
το 2, το 15, το 34, το 128 και το 249
τζόκερ το 500
σημερα ειναι ο πρωτος!!!
Έχω όντως (κινητικότητα), έχεις δίκιο, και ο λόγος είναι ότι από την μια δείχνει ενδιαφέρον το παρουσιαστικό της κοπέλας (γιατί από υπηρεσίες ακόμα δεν ξέρουμε, εγώ τουλάχιστον που δεν έχω πληροφόρηση off the record), αλλά από την άλλη θεωρώ ότι οι απαιτήσεις της με το καλημέρα είναι αφύσικα ψηλές. Αυτό έχω γράψει στα ποστ μου σ' αυτό το θρεντ ως τώρα με διάφορους τρόπους. Και αν θυμάσαι την προέτρεπα με τον τρόπο μου για μια τιμή γύρω στα € 80 για το φουλ πακέτο, προτού δημοσιοποιήσει τις απαιτήσεις της, αλλά βγήκε ο Χόρχε και με αποπήρε, καλώς ή κακώς, δεν θα το κρίνω. Άρα το αντίθετο απ' αυτό που λες ισχύει όσον αφορά το αν προσπαθώ να αποδείξω ότι αξίζει η Νάγια τα χρήματά της.
Όσο για την Μαριαλένα, εννοείς μάλλον την Μαριάννα που ανέφερα, που όντως πιστεύω ότι για τα λεφτά της και τις υπηρεσίες της σε σχέση με τον χρόνο που σου διαθέτει, είναι πολύ καλή περίπτωση.
Για τα άλλα vfm κορίτσια εκεί έξω που λες, σόρρυ, αλλά δεν τα γνωρίζω, γιατί σου είπα, δεν έχω πληροφόρηση off the record, ο,τι μαθαίνω είναι δημόσια μέσα από εδώ, είτε το πιστεύεις είτε όχι.
Δλδ σημερα δεν θα δουμε Βayern..θα περιμενουμε να δουμε το σεντονι στο μπαλκονι!
εντάξει διαλέγεις τσόντα.