να προτείνω 3ωρο να τινάξω τη μπάνκα στον αέρα?
ΑΠΑΙΧΤΟ χαχαχαχα
να προτείνω 3ωρο να τινάξω τη μπάνκα στον αέρα?
Λεφτά δεν πολυυπάρχουν, αλλά από κορόιδα άλλο τίποτα!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Θέλω να πάω στην Πορταριά ένα Σάββατο να μείνω και παίρνω τηλέφωνο το Ξενία και τους ζητάω δωμάτιο για το Σάββατο. Αυτοί μπορεί να μου πουν "Δεν κλείνουμε μόνο για μια μέρα κύριε, μόνο για Σ/Κ". Τί κάνω; Ψάχνω να βρω άλλο ξενοδοχείο που να δέχεται μια διανυκτέρευση. Αν δεν βρω (που εν προκειμένω βρίσκω πολλές εναλλακτικές λύσεις) ή που δε πάω εκεί ή που αν το έχω τόσο ανάγκη αναγκάζομαι να κλείσω διήμερο. Αφού όμως θα βρω άλλη λύση δεν θα είναι χαζομάρα να επιλέξω αυτό που κλείνει μόνο διήμερα;
Άραγε την Nagia την εχουμε τόσο αναγκη?
27 σελίδες και ακόμη δεν έχει γαμήσει κανείς
λεω οτι στο συγκεκριμενο θρεντ εχεις μεγαλη παρεξηγησιμη κινητικοτητα και οτι στις συγκρισεις σου για να αποδειξεις οτι η Ναγια αξιζει τα χρηματα της,βαζεις την Μαριαλεννα,ενω ξεχνας η σου διαφευγει οτι εκει εξω υπαρχουν πραγματικα vfm.
Θέλω να πάω στην Πορταριά ένα Σάββατο να μείνω και παίρνω τηλέφωνο το Ξενία και τους ζητάω δωμάτιο για το Σάββατο. Αυτοί μπορεί να μου πουν "Δεν κλείνουμε μόνο για μια μέρα κύριε, μόνο για Σ/Κ". Τί κάνω; Ψάχνω να βρω άλλο ξενοδοχείο που να δέχεται μια διανυκτέρευση. Αν δεν βρω (που εν προκειμένω βρίσκω πολλές εναλλακτικές λύσεις) ή που δε πάω εκεί ή που αν το έχω τόσο ανάγκη αναγκάζομαι να κλείσω διήμερο. Αφού όμως θα βρω άλλη λύση δεν θα είναι χαζομάρα να επιλέξω αυτό που κλείνει μόνο διήμερα;
Ωραίος ο παραλληλισμός, well put.
27 σελίδες και ακόμη δεν έχει γαμήσει κανείς
τα εξηγω ωραια?......
.......
......
......
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω τυπε ΔΕΝ ειναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν ισχύει καθαρά ο παραλληλισμος. Αυτό το σκεπτικό απευθύνεται καθαρά στο ορθολογικό μέρος του εγκεφάλου. Η απόφαση να πάρεις ή όχι δίωρο με την Νάγια, ή την κάθε νάγια εμπλέκει και το γενετήσιο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι πιο αρχέγονο και πιο επιρρεπές (την εκφραση σκεφτηκα με το κατω κεφάλι τα λέει όλα) και αν δεν έπιανε αυτό το κόλπο δεν θα δείχνανε τόσες γκόμενες στις διαφημίσεις στην τηλεόραση για να μας πείσουν ότι τα προιοντα είναι καλά.
αν δεν υπηρχε τιποτα να γαμησω τυπε,τοτε ναι,θα σκεφτομουνα με το κατω κεφαλι,σε μια κοινωνια που οι πουτανες ειναι πιο πολλες απο τους gay,τοτε ολα ειναι deal,οπως λεει και ο γιατροςΝα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω τυπε ΔΕΝ ειναι τόσο απλά τα πράγματα και δεν ισχύει καθαρά ο παραλληλισμος. Αυτό το σκεπτικό απευθύνεται καθαρά στο ορθολογικό μέρος του εγκεφάλου. Η απόφαση να πάρεις ή όχι δίωρο με την Νάγια, ή την κάθε νάγια εμπλέκει και το γενετήσιο κομμάτι του εγκεφάλου που είναι πιο αρχέγονο και πιο επιρρεπές (την εκφραση σκεφτηκα με το κατω κεφάλι τα λέει όλα) και αν δεν έπιανε αυτό το κόλπο δεν θα δείχνανε τόσες γκόμενες στις διαφημίσεις στην τηλεόραση για να μας πείσουν ότι τα προιοντα είναι καλά.
....Μετά από μια μεγάλη εμπειρία και (κυρίως) σε μια κάποια ηλικία μαθαίνεις όλα να τα βλέπεις σαν deals.
Εκτός από τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι συναισθηματικά βέβαια...
........τα εξηγω ωραια?
αυτα ειναι!........
...... Ή κλέουσα πενννννννννα σας, είναι ώδή στόν σουρρεαλισμό !!