SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Κανει 2ωρα και πανω, 230 + 50 το αναλ.
Τα αξίζει τοσα;
Κανει 2ωρα και πανω, 230 + 50 το αναλ.
Τα αξίζει τοσα;
Για αλλη μια φορα το πουλι ελαλησε και ηταν σοφοτατο σε αυτο που ειπε !!!! Δεν ξερω αν το ειπε για πλακα η ηξερε παρα πολυ καλα το τι εγραφε , αλλα αυτη ειναι και η μεγαλη πραγματικοτητα στο πως ενεργει η δεσποινις Ναγια , οποιος ρειξει την μεγαλυτερη μαρκα στην τσοχα και σε αυτον πεφτει κι ο πρωτος λαχνος , ευγε φιλε μου πουλιοποιος δωσει τα πιο πολλα :S
Για αλλη μια φορα το πουλι ελαλησε και ηταν σοφοτατο σε αυτο που ειπε !!!! Δεν ξερω αν το ειπε για πλακα η ηξερε παρα πολυ καλα το τι εγραφε , αλλα αυτη ειναι και η μεγαλη πραγματικοτητα στο πως ενεργει η δεσποινις Ναγια , οποιος ρειξει την μεγαλυτερη μαρκα στην τσοχα και σε αυτον πεφτει κι ο πρωτος λαχνος , ευγε φιλε μου πουλι![]()
![]()
Μην απορειτε αλλωστε που δεν ανεβαινουν πολυ συχνα κριτικες για την κοπελαρα Ναγια , οπως και να μην απορειτε γιατι σε αρκετες κριτκες δεν αναγραφεται και το ποσο των ευρω που πληρωθηκε για τον λαχνο , τα ποσα εσκασε ο αφελης "Κωτσος" να μου πεις τα θελε και τα σκασε , δεν θα μπουμε και τροχονομοι στην τσεπη του , αλλωστε την Ναγια την συναντας μια φορα δεν ειναι και για πολλα πολλα , ειναι ακριβο εδεσμα η Ναγια , α ρε JUMBO που σας χρειαζεται![]()
![]()
![]()
!!!!
Οσο για τον φιλο laki , σκαστη ρε παιχτη laki την 300αρα να γουσταρουμε ,μην τους ακους παιχταρακο μου , σκαστη βρε να γουσταρουμε κι εμεις , να δεις και τι ωραιο συναισθημα θα νιωσεις μετα το διωρο που θα κλεισει την πορτα φευγοντας η Ναγια κι εσυ ως δια μαγειας θα νιωσεις λιγο πιο ελαφρυτερος λιγο πιο αναλαφρος![]()
![]()
, σκαστην παιδι μου γλυκο , κι ας τους φαμφαρες να λενε
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα ειναιΚανει 2ωρα και πανω, 230 + 50 το αναλ.
Ρωτα το αφεντικο σου αν ποναει ακομη ο κολος του από το σουτ που εφαγε από διπλα. Αν θυμαμαι καλα 2 μηνες κοιμοταν μπρουμητα .χαχαχααχα καλο μου γιουσουφακι
Σορρυ laki μου αν σε πηραν κι εσενα τα σκαγια αλλα αλλου στοχευα , αλλωστε κι εσυ οπως κι εγω σιχαινομαστε τα μονοωρα ραντεβου αυτο μπορεις να το δεις κι απ τις δικες μου κριτικες αλλωστε , εκτος απ το τελευταιο βεβαια της Valeria την οποια την επρηξα για διωρο αλλα δεν μπορουσε διοτι ενιωθε πολυ κουρασμενη ισχυριστηκε , σε αυτο με βρισκεις απιστευτα συμφωνω , τα μισω τα μονοωρα ραντεβου διοτι δεν μου αρεσει να βιαζομαι να ρειξω 2 φιτιλια και στο γρηγορο , απλα νομιζω οτι η δεσποινις Ναγια εχει υπερεκτιμησει λιγο το μαγαζακι της με αποτελεσμα να καταντα αλαζονας τις περισσοτερες φορες ....
Anyway σορρυ και παλι αν σε πηραν κι εσενα μερικα σκαγια , δεν ειμαι αγενης ατομο και δεν κραζω γενικα και κοσμο χωρις λογο , παντως ελπιζω να το κανεις το ραντεβου και να περασεις και καλα φιλε laki![]()
![]()
![]()
Σορρυ laki μου αν σε πηραν κι εσενα τα σκαγια αλλα αλλου στοχευα , αλλωστε κι εσυ οπως κι εγω σιχαινομαστε τα μονοωρα ραντεβου αυτο μπορεις να το δεις κι απ τις δικες μου κριτικες αλλωστε , εκτος απ το τελευταιο βεβαια της Valeria την οποια την επρηξα για διωρο αλλα δεν μπορουσε διοτι ενιωθε πολυ κουρασμενη ισχυριστηκε , σε αυτο με βρισκεις απιστευτα συμφωνω , τα μισω τα μονοωρα ραντεβου διοτι δεν μου αρεσει να βιαζομαι να ρειξω 2 φιτιλια και στο γρηγορο , απλα νομιζω οτι η δεσποινις Ναγια εχει υπερεκτιμησει λιγο το μαγαζακι της με αποτελεσμα να καταντα αλαζονας τις περισσοτερες φορες ....
Anyway σορρυ και παλι αν σε πηραν κι εσενα μερικα σκαγια , δεν ειμαι αγενης ατομο και δεν κραζω γενικα και κοσμο χωρις λογο , παντως ελπιζω να το κανεις το ραντεβου και να περασεις και καλα φιλε laki![]()
![]()
![]()
Τιποτα μωρε της ειπα να της δωσω λαμπαδα που της πηρα για Πασχα με σοκολατενιο φαλλο , αλλα εχει καιρο να μου απαντηση στα πμ , οποτε παιζει να της ριξω κροτιδες που πηρα μπολικες κι απο δαυτεςΚαλημέρα φίλε chicharito, πώς κι από 'δώ;
Τιποτα μωρε της ειπα να της δωσω λαμπαδα που της πηρα για Πασχα με σοκολατενιο φαλλο , αλλα εχει καιρο να μου απαντηση στα πμ , οποτε παιζει να της ριξω κροτιδες που πηρα μπολικες κι απο δαυτες![]()
![]()
![]()
Ευγενης με τους ευγενεις , αλλα και ευγενης με τον τροπο σου και στους αγενης μου ελεγε ο πρωτος μου δασκαλος , πριν μπω στην Ακαδημια απο οπου και αποφοιτησα , ομιλω αρκετα καλα την Ελληνικη θαρρω , οπως και τον να κανω τριπλες η κοινος να μοιραζω ποδιες εκει που πρεπει , σε ευχαριστω για τον καλο σου λογο και για το πολυμηχανος , ευχαριστω και ανταποδιδω σε φιλτατο και συνοδοιπορο ποποφ"πενία τέχνας κατεργάζεται", που λένε.
Εύγε, είσαι πολυμήχανος.![]()
Πόσες φορές έχουμε πετάξει λεφτά σε γραφεία που ζητάνε 130 την ωρα...δηλαδή 260 το 2ωρο?
Και από υπηρεσίες τίποτα που να θυμασαι... Η όλη φασαρία γίνεται για 20 ευρω παραπανω?![]()
Πόσες φορές έχουμε πετάξει λεφτά σε γραφεία που ζητάνε 130 την ωρα...δηλαδή 260 το 2ωρο?
Και από υπηρεσίες τίποτα που να θυμασαι... Η όλη φασαρία γίνεται για 20 ευρω παραπανω?![]()
Γράφε ελληνικά παίχτηesteila minima k perimenw apantisi asteri!oso gia to..megali..plaka kaneis sigoura![]()