gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοια πραματα
κακιουλα!!! η ναγια ειναι τυπαρα
Ειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοια πραματα
εχουν αλλαξει πλεον ρολους..Τί είδους άτεγκτη "προστασία" είναι αυτή; Ποια ήταν τα οφ τοπικ; Για τον Ολυμπιακό γράφαμε ή για το Σύριζα;
Πάντα στο σάιτ (και τότε που ούτε εσύ ούτε ο Ιβάν ήσασταν μοντέρια) υπήρχε ένα θρεντ μιας κοπέλας όπου γινόταν κάποιος χαβαλές, πιο παλιά της Εύας21, μετά της Κλέλιας κλπ. Η Κλέλια μάλιστα συμμετείχε η ίδια στην πλάκα και το διασκέδαζε.
Αλλά και στης Εύας θυμάμαι μέχρι που ο Παπαγιώργης είχε γράψει ολόκληρη κριτική για τον Πλέζουρα σε ρόλο βίζιτας.
Τότε δεν ενοχλούσαν τα οφ τόπικ, ενώ τώρα ο τόσο σοβαρός επαγγελματισμός σας αναγκάζει να τα σβήνετε;
Ο.Κ. το μήνυμα να μην τολμήσουμε να "πειράξουμε" ξανά το θρεντ της κοπέλας το πήραμε, [size=20pt]αλλά σαν κάτι να μην πάει καλά[/size]...
[...]
δεν εχεις υπηρετησει την μητερα πατριδα???
τα χειροτερα ποιοι τα εκαναν???
μα οι υποδεκανεις βεβαια..
δωσε εξουσια στον μικροτσουτσουνο αγραμματο βλαχακο κ αντε μαζευτον μετα..
τι ασχολεισαι ρε ακομη???
Υ.Γ1 Βαλτο μωρη βλαχαρα ενα 500ρικο τωρα που γυρναει κ σφυραει..
δεν βλεπεις ποσο καραγκιοζηδες ειναι???
Τιμή των Καραγκιόζηδων, να τους βρίζουν Χατζηαβάτες.
Αν κρίνω απ' τα κριτήρια ενός ανθρώπου, που μόνο στον στρατό, προφανώς, βρήκε την ευκαιρία
να "γνωρίσει τον κόσμο", ώστε να αποκτήσει "πρότυπα" και άποψη για την κοινωνία, τότε κατανοώ
και τους λόγους που εκφράζεται, έτσι όπως εκφράζεται, για μια Κυρία. Όπως μάθει κανείς.
Τιμή των Καραγκιόζηδων, να τους βρίζουν Χατζηαβάτες.
Αν κρίνω απ' τα κριτήρια ενός ανθρώπου, που μόνο στον στρατό, προφανώς, βρήκε την ευκαιρία
να "γνωρίσει τον κόσμο", ώστε να αποκτήσει "πρότυπα" και άποψη για την κοινωνία, τότε κατανοώ
και τους λόγους που εκφράζεται, έτσι όπως εκφράζεται, για μια Κυρία. Όπως μάθει κανείς.
Η Παναγία είναι τύπε; Το κεφαλαίο κάπα τί ρόλο βαράει;
Η Παναγία είναι τύπε; Το κεφαλαίο κάπα τί ρόλο βαράει;
φίλτατε, δεν κατανοώ την "απορία" σου σχετικά με το τι ρόλο βαράει το " κεφαλαίο κάππα" στον προσιορισμό.
Μα τον ίδιο, φυσικά, ρόλο που διαφοροποιεί τους κυρίους από τους Κυρίους. Υπάρχουν κάποιοι λεπτοί διαχωρισμοί σε μερικά θέματα.
Δεν ξέρεις πόσο χρεώνει γιατρέ?
Έχει τίτλο, τιμής ένεκεν! :-
Είναι η Βασίλισσα στις ανεξάρτητες πουτάνες!!
Να γίνω λίγο πιο απροκάλυπτος ρε φίλε Ποπώφ, με το θάρρος της φιλίας μας δηλαδή.
Το γλείψιμο στην πουτάνα από διαφόρους εδώ μέσα, εσού συμπεριλαμβανομένου, έχει καταστεί εμετικό πλέον! Κι οι άλλοι καλά είναι και βλάκες, εσύ όμως δείχνεις να έχεις λίγο μυαλό και κάποιο μορφωτικό επίπεδο τουλάχιστον.
Τόσο πολύ δεν είχες ευχαριστηθεί μουνί πριν γαμήσεις τη Νάγια δηλαδή; Τί να πω;...
Κάνεις κάποιο λάθος όμως!
Το δικό μου φτύσιμο, τουλάχιστον από ένα χρονικό σημείο και μετά, δεν πάει στην "κυρία". Τουλάχιστον σ΄ αυτήν αναγνωρίζω το ότι, παρά την εξαιρετικά μέτριά της εμφάνιση, έγινε πολύ σύντομα πάρα πολύ επιτυχημένη και υψηλά αμοιβόμενη επαγγελματίας κι αυτό είναι σίγουρα ένα κατόρθωμά της.
Στους "αγαπούληδες" της πάει, στους οποίους βλέπω κι εσένα όλο και πιο συχνά τελευταία πράγμα που αποτελεί (πίστεψέ με!) δυσάρεστη μου έκπληξη.
Φίλε μου, κι εγώ δεν κατανοώ την εμμονική εμπάθεια σου για τη Νάγια.
Βρε δεν έχω τίποτα λέμε με την κοπέλα, εκτός ίσως από το ότι η δική της τιμολογιακή πολιτική ξεσηκώνει κι άλλες να ζητάνε ότι θέλουν.
Κατά τα λοιπά απλά δεν θα έχει την τιμή να με συναντήσει με τις απαιτήσεις της.
Εσύ όμως στέκεις εδώ, συνήγορος υπεράσπισης της στις "άδικες επιθέσεις που υφίσταται". Το κάνεις για κάποια άλλη αλήθεια;
Τουλάχιστον εγώ έχω κράξει πολλές.
Πες κι ο Πάπας είναι αλάθητος δηλαδή! Κάτι μαλακίες λέει κι αυτός.Με ενοχλείς, popov, και μάλιστα πολύ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εμφανίζεσαι παντού και πάντα ως "φύλακας-άγγελος" της Κυρίας Νάγιας (το "Κ" κεφαλαίο) δίνοντας της πάντα δίκιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι τέλειος/αλάθητος. Εκτός αν η Νάγια είναι ο Πάπας.