chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Ποια off topic και ποια on topic πλακα κανεται ρε παιδες ????Μαζι σου !! Το off topic τελος !!
Προσεξε μονο μην κοπει και το "off topic" !!
Γιατι το αμεσως επομενο βημα ειναι να κοπει και το οn topic !!
Και για να μην ενοχλω αλλο, για μενα τερμα το συγκεκριμενο topic γενικως !!
Κλειδωστε το ρε να τελειωνουμε , ουτως η αλλως μια ηταν η τυπισσα Top of the Top of the topic και το ονομα της αρχιζει απο V , high class V , τι καθοσαστε τωρα και ψυριζετε την μαιμου δεν εχω καταλαβει
Οι αλλοι με 20 και 100 ποστ καθονται και υπεραναλυουν ποσο χρεωνει την ωρα και το τεταρτο μπας και τους πεταξει ενα ξεροκομματο στα πμ τους :S :S , Ελεος παιδες σοβαρευτειτε και μην ιδρωνετε , η χωθειτε διοτι απο Ιουνη μερια η κοπελα θα διακοπαρει Μυκονο με τα ευροπουλα που θα εχει συλλεξει , Αααχ δεν θα την πετυχω στο Caprice η στον Καβο Paradiso θα την κερασω το μοναδικο μου τροπικο μου κοκτειλ και θα ειναι ολο δικο της !!!!
Εγω παντως κανω αποχη λογο ελλειψης της V , και δεν ξερω αν θα μπορεσει να μου ξυπνησει το τερας η νεαρη Ναγια η εστω απλα να μου δωσει το ¨ ¨νερο του ερωτα ¨ που αναζητω στις κορασιδες , οποτε και να το κλειδωσουμε το νημα δεν ξερω αν υπαρχει κατι ενδιαφερον το οποιο θα λησμονησουμε αν χαθει , αυτα τα ολιγα απο εμε ο καιρος ανοιξε αλλωστε , και οι κορασιδες απο τον παγωμενο Βορρα εχουν αρχισει και συνωστιζονται στην Αθηνα και στις παραλιες σαν τις μελισσες , οποτε αλλου ειναι η φαση , αφηστε το νημα να τρεμοσβησει μονο του , αλλωστε τον εκλεισε το κυκλο του θαρρω , αυτα τα ολιγα και καλο απογευμα απο Chicha ....