Γιατι δεν ειχαν καμια σχεση με το θεμα
Καλημερα
μήπως εξαντλείς την αυστηρότητά σου; δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται άσχετα πράγματα σε ένα thread. Νομίζω έχει ένα δίκιο ο mindreader.
Γιατι δεν ειχαν καμια σχεση με το θεμα
Καλημερα
πιστευω οτι το site αυτο δημιουργηθηκε για να κανουμε χαβαλε και να περναμε καλα...τελικα απαγορευεται να λεμε οτι ειναι μπαζο η οχι? να ξερω να μην βγαινω οφ τοπικ αν ειναι. να γραφουν μονο οι πιρφοροι πιρφορισματα που ειναι οντοπικ ενδεχομενως
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Αλλά μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Εγώ είχα την οικονομική δυνατότητα αλλά δεν την συνάντησα γιατί δεν δεχόταν μονόωρα ραντεβού. Εντάξει το ξέρουμε ότι στο τέλος της ημέρας τις ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά, αλλά δεν χρειάζεται να μας το θυμίζουν κάθε φορά και να μας ξενερώνουν. Αυτό σε περίπτωση που ρωτήσεις, αφού μπορούσα γιατί δεν...
Όσο για τους πυρφόρους ισχύει φίλε μου... διάβασε πιο πίσω το ιστορικό και θα καταλάβεις. Και αυτό που περιγράφεις περί πικρίας πάλι ισχύει εν μέρει...
Το μωσαϊκό της ζωής....
Καλησπέρα δν κάνω μονόωρα ραντεβου το γιατι το έχω αναλύσει αρκετές φορές. Τα 2ωρα και πανω με εκφράζουν αν θα έκανα 1ωρο ράντεβου θα στοίχιζε 150-160€ όποτε πάλι συμφέρει το 2ωρο.
Καλησπέρα δν κάνω μονόωρα ραντεβου το γιατι το έχω αναλύσει αρκετές φορές. Τα 2ωρα και πανω με εκφράζουν αν θα έκανα 1ωρο ράντεβου θα στοίχιζε 150-160€ όποτε πάλι συμφέρει το 2ωρο.
Είναι σεβαστή η επιλογή σου Νάγια. Είναι απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμά σου. Δεν χρειαζόταν να μου απαντήσεις. Άλλωστε η διατύπωση και το περιεχόμενο της απάντησής σου με επιβεβαίωσε. Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες! Την ΙΔΙΑ συμφέρει το δίωρο εννοεί προφανώς.
Εκεί που θα φάει μια ώρα (τουλάχιστον) να ετοιμαστεί να πάει στο ραντεβού και να γυρίσει κι άλλη μία στο δωμάτιο δύο για 150, ζητάει 280 για τρεις ώρες που θα απασχοληθεί! Τόσο απλό...
Χωρίς να ξέρω το λόγο, έχει μια λογική. Δεν εχεις το άγχος στο δρόμο από δω κι από κει, με αποτέλεσμα, λόγω των αποστάσεων της Αθήνας, να στήνεις τον πελάτη. Και αν στήσεις τον πρώτο, θα στήσεις αναγκαστικά και τον δεύτερο, ασε που θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον μια ωρα κενό μέχρι το επόμενο ραντεβού...Καλησπέρα δν κάνω μονόωρα ραντεβου το γιατι το έχω αναλύσει αρκετές φορές. Τα 2ωρα και πανω με εκφράζουν αν θα έκανα 1ωρο ράντεβου θα στοίχιζε 150-160€ όποτε πάλι συμφέρει το 2ωρο.
ΔΕΝ θα προλαβουν.ξεροχυνω για νεες αναλυσεις περι των τιμων που θα ακολουθησουν, ικανες να μας βγαλουν το Σ/Κ και ταυτόχρονα να τονισουν τη ζητηση
παιδες τα οφ τοπικ τελος!.
παιδες τα οφ τοπικ τελος!.
Αγαπητε συναδελφε, ΔΕΝ παιζει αυτο που λες!Χωρίς να ξέρω το λόγο, έχει μια λογική. Δεν εχεις το άγχος στο δρόμο από δω κι από κει, με αποτέλεσμα, λόγω των αποστάσεων της Αθήνας, να στήνεις τον πελάτη. Και αν στήσεις τον πρώτο, θα στήσεις αναγκαστικά και τον δεύτερο, ασε που θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον μια ωρα κενό μέχρι το επόμενο ραντεβού...