NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Παιδιά, μόλις βγάλετε το μέσο όρο από όσες έχετε γαμήσει, ποια είναι η συμφέρουσα τιμή για Νάγια, πείτε μου μην πιαστώ κώτσος
Παιδιά, μόλις βγάλετε το μέσο όρο από όσες έχετε γαμήσει, ποια είναι η συμφέρουσα τιμή για Νάγια, πείτε μου μην πιαστώ κώτσος
Κάποιος ενδιαφερόμενος που επιθυμεί κάτι τέτοιο ή κάτι πιο ιδιαίτερο μπορούμε να το συζητήσουμε μόνο οι 2 μας από το τηλέφωνο η μέσω μηνυμάτων.
ήδη έχω λάβει κάποια πμ για πιο ιδιαίτερα γούστα και πιστεύω να μην αφήσω κανέναν ανικανοποίητο. (και σαν αφέντρα και σαν σκλάβα)
όλα αυτά θέλουν λεπτούς χειρισμούς και απολυτή εχέμυθα και αυτό ακριβώς κάνω.
Νάγια, θα σου δώσω όσα πουν τα παιδιά εδώ και θα κάνεις τουμπεκί κιόλας, να ξηγιόμαστε.
Εγώ θα πω το ίδιο που πόσταρα και δίπλα. Κατά τη γνώμη μου το θέμα με τη Ναγια δεν είναι τα 280 ευρώ, αλλά το 2ωρο που θέτει σαν ελάχιστη διάρκεια ραντεβού. Οι περισσότεροι από μας 9 φορές στις 10 κάνουμε μονόωρα ραντεβού. Στα περισσότερα γραφεία για μία ώρα συν το extra για anal δίνουμε χαλαρά 150, σε κάποιες περιπτώσεις παραπάνω. Αν λοιπόν η Νάγια ζητούσε 140 ή ακομα και 150 την ώρα full με δεδομένες τις καλές υπηρεσίες της και την επίσης καλή εμφάνισή της,δεν θα το συζητάγαμε.
Πιστεύω λοιπόν ότι αν τα 2-3 2ωρα ραντεβού που θέλει να κάνει την εβδομάδα τα έκανε 4-6 μονόωρα θα έβγαζε μάλλον περισσότερα χρήματα στον ίδιο συνολικό χρόνο και θα είχε ήδη δημιουργηθεί ουρά.
Βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη, προφανώς εκείνη το βλέπει αλλιώς. Ο χρόνος θα δείξει αν θα της "βγει" ή αν θα χρειαστεί να αναθεωρήσει.
Το ότι η κοπέλα θα έχει να απαντήσει σε χιλιάδες μηνύματα, σου περνάει από το μυαλό.
Εγω πιστευω οτι τωρα θα λυσσαξουν πιο πολλοι να την συναντησουν ;)
Μενει η ζωη να μας διαψευσει πανηγυρικα!Εγω πιστευω οτι τωρα θα λυσσαξουν πιο πολλοι να την συναντησουν ;)
Να σου αποδείξω ότι κάνεις λάθος.
Η εύα 21 το 2010 που ήταν η ευαρα η προσωπάρα με το τουρμπο σέρβις των τελευταιων 7 χρόνων και επίσης ελληνίδα μόλις άρχισε η κρίση να δείχνει τα δόντια της το έριξε 50 ευρώ την τιμή του ραντεβού τότε που ακόμα ήταν καλύτερα τα πραγματα και ούτε κάπιταλ κοντρολ υπήρχαν και ούτε σήκωσε την τιμή μόλις γύρισε το ερασιτεχνικό στον Σειρηνάκη ενώ θα μπορούσε διότι είχε το συγκριτικό πλεονέκτημα τότε ακόμα της μόνης ελληνιδας εδω μέσα που γύρισε τσόντα.
Για το commission έχεις δίκιο αλλά στην τελική εμένα με ενδιαφέρει πόσα δίνω και όχι πως μοιράζονται. Και για τη δεύτερη ώρα έχεις επίσης δικιο αλλά είπαμε οι περισσότεροι κάνουν μονόωρα ραντεβού οπότε υπολογίζουν την τιμή της πρώτης ώρας.Σωστά πιστεύεις αλλά στα γραφεια παίζει και commission.
Ανεξαρτητως όμως γραφείου ή ανεξάρτητης ήθισται επίσης η δευτερη ώρα να είναι σε λιγότερη χρέωση από ότι η πρώτη. Εχει που το ακολουθουν αυτό
Popov Καλά έχω καταλάβει ότι είσαι από τους πλέον χαρισματικούς χρηστές αυτού του σίτε..
Eτσι ακριβώς είναι...
Aπό το Σάββατο και μετά με καινούργιους πελάτες πιο πριν θα δοκιμάσουν και άλλοι παλαιοί και καλοί
Για να μην ανέβασε την τιμή μάλλον δεν θα είχε έξυπνο μάνατζερ. νομίζω...
αν και τα 150 για μια ώρα είναι αρκετά, νομίζω..
Για να μην ανέβασε την τιμή μάλλον δεν θα είχε έξυπνο μάνατζερ. νομίζω...
αν και τα 150 για μια ώρα είναι αρκετά, νομίζω..