χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
ty παιδια
Καλησπέρα η τιμή για
2 ώρες είναι 230ευρω
3 ώρες είναι 350ευρω
περιλαμβανονται τα πάντα μέσα, κάποια από αυτά είναι:
παιχνίδια με τα ποδαράκια
όσες φόρες επιθυμεί ο κάθε ένας να τελειώσει 3-4-5-6-7 φόρες όσο αντέχει
τελείωμα όπου έχει διάθεση κάθε φορά
μου αρέσει να κάνω αλλά και να δέχομαι γλύψιμο παντού μα παντού για πολύ ώρα...
σφαλιάρες, δάχτυλα, δονητές, παιχνίδια φαντασίας, χάδια, φιλιά, ντουζ μαζί, διάφορες περίεργες στάσεις και ότι τραβάει η όρεξη μας, όλα μέσα
γενικά δεν λέω εύκολα όχι σε κάτι.
αυτά που δεν περιλαμβανονται μέσα στην τιμή είναι:
50ευρω το αναλ :-*
50ευρω το αυταρχικό με ότι αυτό περιλαμβάνει :-*
50ευρω η ουρολαγνεια
Να υπενθυμίσω κάτι που είχα πει και παλαιότερα:
Κάνω μόνο 2 με 3 ραντεβού την εβδομάδα (όχι την μέρα) γιατί τόσο χρόνο έχω.
Ούτε κουρασμένη θέλω να είμαι όταν πηγαίνω σε κάποιο ραντεβού ούτε να πηγαίνω και να βαριέμαι.
Επίσης κάνω ραντεβού τις 3εις από τις 4εις εβδομάδες που έχει ο μήνας γιατί δεν θέλω να διακινδυνεύσω την υγεία μου και ν κάνω σεξ ενώ έχω περίοδο.
Συνοπτικά λοιπόν αυτά τα 8 με 10 ραντεβού τον Μήνα (όχι την βδομάδα) που μπορώ να κάνω θέλω να αξίζουν και για αυτό προτιμώ τα 2ωρα και πάνω ραντεβού.
Όσο πιο λιγότερα και ποιοτικότερα ραντεβού κάνω τόσο πιο σίγουρη νιώθω για την υγειά μου και κατά επέκταση το ίδιο νιώθετε και εσείς για έμενα!
Θα συμφωνησω απολυτα με gianevan !!!! Το να κοστολογει η καθε κορασιδα το μαγαζακι-χρυσωρυχειο της ειναι δικαιωμα της , οπως και δικαιωμα της ειναι να θεωρει την αφεντια της Lamborgini σε σχεση με τα αλλα call girl που μπορει να τα θεωρει Lancia h Alfa Romeo ,το οτι η συγκεκριμενη βρισκει πολλους αγαπουληδες-μαλακοπιτουρες και τα κανει μαγκια της δεν θα πω , αφου τους βρισκει καλα τους κανει ;) ;) ;)Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε όλοι χθεσινοί θα κάνω κάποιες αναφορές σε άλλες κοπέλες και υπόσχομαι να μην επανέλθω στο παρόν νήμα, επί τέλους όντως ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Πολύ πριν η Νάγια γίνει τόσο δημοφιλής είχαν υπάρξει κι άλλες το ίδιο ίσως και περισσότερο επιθυμητές. Να θυμηθούμε την Κλέλια και την Αλίκη; Και οι δύο 100 ζητούσαν, η Αλίκη το πήγε δοκιμαστικά στα 150 για μικρό χρονικό διάστημα και έφαγε το κράξιμο της αρκούδας που αναγκάστηκε να γυρίσει στα 100. Η Κλέλια ντρεπόταν ακόμα και να το σκεφτεί να το κάνει 120!
Το ίδιο ντρέπεται σήμερα η Βαλέρια να αυξήσει τα 100, που χωρίς να ξέρω την Νάγια είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ωραία.
Και για να τελειώνω η Αγγελική που είναι επίσης μια χαρά κοπέλα ζητάει 70 και δεν βιάζεται.
Τελείωσα κι όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει...
Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε όλοι χθεσινοί θα κάνω κάποιες αναφορές σε άλλες κοπέλες και υπόσχομαι να μην επανέλθω στο παρόν νήμα, επί τέλους όντως ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Πολύ πριν η Νάγια γίνει τόσο δημοφιλής είχαν υπάρξει κι άλλες το ίδιο ίσως και περισσότερο επιθυμητές. Να θυμηθούμε την Κλέλια και την Αλίκη; Και οι δύο 100 ζητούσαν, η Αλίκη το πήγε δοκιμαστικά στα 150 για μικρό χρονικό διάστημα και έφαγε το κράξιμο της αρκούδας που αναγκάστηκε να γυρίσει στα 100. Η Κλέλια ντρεπόταν ακόμα και να το σκεφτεί να το κάνει 120!
Το ίδιο ντρέπεται σήμερα η Βαλέρια να αυξήσει τα 100, που χωρίς να ξέρω την Νάγια είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ωραία.
Και για να τελειώνω η Αγγελική που είναι επίσης μια χαρά κοπέλα ζητάει 70 και δεν βιάζεται.
http://[URL unfurl="true"]www.just4fun.gr/images/sernei-karabi-370x290.png[/img[/URL]]
και καλη σας συνεχεια!
:hi:
[/quote] :2funny: :s&m_2:
Και η Μαριαλενα στα 150 με κώλο 1,5 ώρα.....Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε όλοι χθεσινοί θα κάνω κάποιες αναφορές σε άλλες κοπέλες και υπόσχομαι να μην επανέλθω στο παρόν νήμα, επί τέλους όντως ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Αγαπητε φιλε θα ανεβουν κριτικες οπου θα λενε οτι πραγματι αξιζει τα λεφτα που ζηταει καιθα παροτρινουν να κλεισουμε ραντεβου.Οσο ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΧΑΧΧΑ κανε υπομονη ποιος ξερει ισος σε βοηθησει ο θεος και το παρεις η διαρευσει παλι σε κανα μηνα παλι.Θα συμφωνησω απολυτα με gianevan !!!! Το να κοστολογει η καθε κορασιδα το μαγαζακι-χρυσωρυχειο της ειναι δικαιωμα της , οπως και δικαιωμα της ειναι να θεωρει την αφεντια της Lamborgini σε σχεση με τα αλλα call girl που μπορει να τα θεωρει Lancia h Alfa Romeo ,το οτι η συγκεκριμενη βρισκει πολλους αγαπουληδες-μαλακοπιτουρες και τα κανει μαγκια της δεν θα πω , αφου τους βρισκει καλα τους κανει ;) ;) ;)
Και ουτε ειμαστε σε εποχες του 2008 που κι εγω οπως και πολυ αλλοι αγαπουλιαζαμε και περναμε την τοτε Λυδιαgr ( Μαρια Αλεξανδρου βλεπε Sirinaki ) και σκαγαμε 180 για μια ωρα για μια πιτσιρικα ελληνιδα που δεν ειχε και τις κορυφαιες επιδοσεις :- :- :-
Και για να κλεισουμε και να μην ζαλιζουμε με θεωρειες και αμπελοφιλοσοφιες , εδω η πιο ομορφη και γλυκια τουμπανοκουκλαρα η Valeria και δεν εχει ανεβασει τις τιμες της που κατ εμε και στα 150 την ωρα παλι VFM θα ηταν , οποτε φανταστειτε ποσο προσγειωμενη και τι character εχει η τυπισσα !!!! Οποτε για το αν μιλαμε για Ελληνιδες και για ψωνισμενες αυτο θα το κρινει ο χρονος και ο κοσμος ;) ;) ;)
Ελπιζω καποια στιγμη αν κλεισω ραντεβου μαζι της να δω κι εγω ο ταπεινος Chicharito περι τινος προκειτε και για το αν αξιζει , και για φιναλε για να μην ζαλιζουμαι αλλο ευχομαι καλο ξαναξεκινημα και καλες δουλειες στην Ναγια κι απλα αναμενω να δω τις επομενες κριτικες που θα γραφτουν , καλα βολια , να περναμε καλα , να μην μιζεριαζουμε και να ειμαστε οσο πιο μετρημενοι σε κουβεντες και πραξεις
Νάγια ενδιαφερομαι για 2ωρο +αναλ. Σου χω στείλει και πμ. Όταν μπορεσεις πες μου.καλά να περνας
Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε όλοι χθεσινοί θα κάνω κάποιες αναφορές σε άλλες κοπέλες και υπόσχομαι να μην επανέλθω στο παρόν νήμα, επί τέλους όντως ο καθένας τα λεφτά του τα κάνει ότι θέλει.
Υπάρχουν και τα pm !!! Και για αυτό που θέλεις δουλεύουν μάλλον καλύτερα !!
Εκτός και αν δεν απαντά ποτε....Υπάρχουν και τα pm !!! Και για αυτό που θέλεις δουλεύουν μάλλον καλύτερα !!
Η Κλέλια ντρεπόταν ακόμα και να το σκεφτεί να το κάνει 120!
Μόνο ένα μικρό σχόλιο, και αυτό για να είμαστε ακριβοδίκαιοι (όσο αυτό είναι εφικτό, εφόσον όλοι εκφράζουμε την υποκειμενική μας γνώμη): Η συγκριση της Νάγια με Αλίκη, και πολύ περισσότερο, με Βαλέρια, είναι αδόκιμη. Αλίκη και Βαλέρια έφυγαν από τις πατρίδες τους κάι ήλθαν εδώ για να "φτιάξουν την ζωή τους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η Νάγια αντιθέτως βρίσκεται στην πατρίδα της, έχει εδώ γονείς, συγγενείς, φίλους, δουλειά. Κοντολογίς έχει ήδη μια "στρωμένη" ζωή, και ενδεχομένως εκδίδεται για το κάτι τι παραπάνω. Γι αυτό λοιπόν τον λόγο, την παίρνει λίγο παραπάνω να ρισκάρει με την τιμολογιακή της πολιτική γιατί δεν βιοπορίζεται αποκλειστικά από αυτό. Δεν θα μείνει και νηστική αν δεν έχει πελάτες. Δεκτόν βέβαια, ότι μπορεί να υπερεκτίμησε τον εαυτό της, καθώς και αυτά που προσφέρει. Αυτό όμως έγκειται στον "νόμο" προσφοράς-ζήτησης και μόνον το μέλλον θα δείξει το κατά πόσον θα είναι επιτυχημένη (ή αποτυχημένη) αυτή της η ενέργεια.
Η σύγκριση πάλι με την Κλέλια (που είναι και αυτή ντόπια) είναι ατυχής, γιατί τόσο η εμφάνιση, όσο και το πακέτο υπηρεσιών, είναι πολύ διαφορετικά.
Όσο για την Αγγελική, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν την γνωρίζω.
Ε όχι και χοντρη η Κλελια. Όταν ηταν εδώ ειχε σειρα αναμονης 2 και 3ημερες. Τωρα μας βρωμάει ????η χοντρη επρεπε να ντρεπεται που ζηταει λεφτα και δεν πληρωνει απο πανω
Τι θες να πεις ? Γιατι mercedes παερνουν συνηθως ανθρωποι που τωχουν αποθειμενο και κανουν το σκaτο παξιμαδι αρκει να παρουν μεσσεντεεε.το θεμα της ακριβης τιμης εχει την πλακα του απο μια αποψη. ειναι ακριβως σαν το VW, η το OPEL, η το TOYOTA, τα οποια κανουν εξισου αξιοπιστα την δουλεια σου και σε βγαζουν ασπροπροσωπο στο ταξιδι , οπως η MERCEDES , η ΒΜW, η ακομα-ακομα η PORSCHE αν προτιματε. καποιοι λοιπον θελουν να πληρωσουν παραπανω ΑΚΟΜΑ και αν με τα μισα η και λιγοτερα λεφτα θα την περασουν ακριβως το ΙΔΙΟ. πληρωνουν ισως για να αγορασουν την ματαιοδοξια του ακριβου αντικειμενου, κλπ, κλπ. φυσικα η κυρα-Ναγια μας που πωλει το νιμου της σαν MERCEDES, διαπραττει αριστα που το κοστολογει τοσο.
ΥΓ-τελικα υπαρχουν φορες που μπορει να το δει καποιος πολυ διασκεδαστικα ενα πραμα...