kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
μιν τωνε πιραζοις ρε μπεχτοι !
μιν τωνε πιραζοις ρε μπεχτοι !
Λάθος μου τυπε Νάγια ήθελα να πω,με έκανες και γέλασαη μαγια η μελισσα απανταει μονο σε μελισσοκομους
Είδες 4 χρόνια με το ίδιο νικ είμαι Να γελάμε τυπε,το γέλιο δίνει ζωήΚαι το νικ σου ειναι ωραιο
μας εχεις σκασειΑπό Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
Οχι φιλε μου, τουλαχιστον σε μενα. Εχω στειλει δυο πμ Δεκεμβριο κ Ιανουαριο κ δεν εχω παρει ακομα απαντηση...Τελικά κανείς δεν απάντησε το δίνει το τηλέφωνο η κοπέλα η όχι ;
χααχαχχα μιας και ουτε εγω θα παρω τηλεφωνο μπορω να σου πω το κολπακι αν θες πως να το τσιμπησεις. και απο την ιδια την κοπελα. πρεπει να ακολουθησεις 3 βηματα --->
1)να φτιαξεις καινουριο λογαριασμο
2)καθε σου ποστ να ειναι αρκετα ευγενικο ,να μιλας σαν αντρας και οχι σαν παιδακι και γενικα να εισαι κυριος.
3)μετα απο 1-2 μηνες και αφοτου εχεις αποδειξει οτι δεν εισαι παιδακι στελνεις ευγενικα πμ για το τηλεφωνο.
τωρα με το μπουλης αγαμηδης χααχαχαχ δεν πας μπροστα φιλος.
φιλικη συμβουλη. με μενα τουλαχιστον δουλεψε το παραπανω.
εάν παρακαλέσω γονυπετής και κλαίω, όσο μου τρέχουν μύξες
δεν έχω ελπίδες ???? :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Μου γαμήσατε τα όνειρα πάλι :'( :'( :'( :'(
Τυπε όταν γαμάω γαμάω σοβαρά. Στο φόρουμ μόνο κάνω πλάκα. ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Τώρα να κάνω αλλά προφίλ και τα λοιπά το βλέπω κάπως τραβηγμένο. Έτσι όπως πάει θα με βάλει να ξυρισω και το μουστάκιχααχαχχα μιας και ουτε εγω θα παρω τηλεφωνο μπορω να σου πω το κολπακι αν θες πως να το τσιμπησεις. και απο την ιδια την κοπελα. πρεπει να ακολουθησεις 3 βηματα --->
1)να φτιαξεις καινουριο λογαριασμο
2)καθε σου ποστ να ειναι αρκετα ευγενικο ,να μιλας σαν αντρας και οχι σαν παιδακι και γενικα να εισαι κυριος.
3)μετα απο 1-2 μηνες και αφοτου εχεις αποδειξει οτι δεν εισαι παιδακι στελνεις ευγενικα πμ για το τηλεφωνο.
τωρα με το μπουλης αγαμηδης χααχαχαχ δεν πας μπροστα φιλος.
φιλικη συμβουλη. με μενα τουλαχιστον δουλεψε το παραπανω.
το εχεις εσυ?Tο δίνει με ΡΜ
μην βιάζεσαι η κοπελα εχει βαλει καινουργιο στήθος σιλικονατο.μας εχεις σκασει
Όχι τυπε o Μεμάς και με τους άλλους είμαιΦώτη, εσύ;