karaleonidas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 4.440
υπομονη ένα μηνα , ας δουμε και ας κρινουμε. Γιατι και μονο από περιεργεια παλι ουρες θα εχει
υπομονη ένα μηνα , ας δουμε και ας κρινουμε. Γιατι και μονο από περιεργεια παλι ουρες θα εχει
Ποια ? Η Αντζελίνα η ψηλη ρουμανα ?Πάντως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν φυσικά. ΠΧ απο΄τη στιγμή που η Αντελίνα έβαλε αερόσακο με ξενέρωσε.... αν ήθελα πλαστική κουκλα θα αγόραζα μία για το σπίτι
Ποια ? Η Αντζελίνα η ψηλη ρουμανα ?
Τωρα με ξαναμπερδεψες. Ατζελα είναι η φιλη της Ιρις. Αν εννοεις αυτή εχεις απολυτο δικιο. Ειχε μια χαρα βυζακι που της εκρυβε και την ηλικια.H Antzela η ξανθειά μωρέ... σήμερα όλο μαλακίες γράφω!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι σου έκανα πάλι βρε;;;;Εσυ ειδικά δεν έχεις καμια σχέση με το σχόλιο μου!Πάλι μπηχτές μου πετάς εσύ βρε άτιμε?![]()
νομίζω οτι εννοεί την ANGELA007SEX που εκτός απο πλαστικό στήθος έβαλε και πλαστικό κώλοΤωρα με ξαναμπερδεψες. Ατζελα είναι η φιλη της Ιρις. Αν εννοεις αυτή εχεις απολυτο δικιο. Ειχε μια χαρα βυζακι που της εκρυβε και την ηλικια.
έβαλε και πλαστικό κώλο![]()
![]()
Ολες οι Ατζελες είναι ξανθες. Παντως η Ατζελα007σεξ δεν ξερω αλλα μου θυμιζει τον Χαριτο.νομίζω οτι εννοεί την ANGELA007SEX που εκτός απο πλαστικό στήθος έβαλε και πλαστικό κώλο![]()
![]()
που σαι μαρη και στην ποδια σου σφαζονται παλουκαρια;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν στειλεις και το τηλ σου καλά θα ήτανε ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()