karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
υπομονη ένα μηνα , ας δουμε και ας κρινουμε. Γιατι και μονο από περιεργεια παλι ουρες θα εχει
υπομονη ένα μηνα , ας δουμε και ας κρινουμε. Γιατι και μονο από περιεργεια παλι ουρες θα εχει
Ποια ? Η Αντζελίνα η ψηλη ρουμανα ?Πάντως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν φυσικά. ΠΧ απο΄τη στιγμή που η Αντελίνα έβαλε αερόσακο με ξενέρωσε.... αν ήθελα πλαστική κουκλα θα αγόραζα μία για το σπίτι
Ποια ? Η Αντζελίνα η ψηλη ρουμανα ?
Τωρα με ξαναμπερδεψες. Ατζελα είναι η φιλη της Ιρις. Αν εννοεις αυτή εχεις απολυτο δικιο. Ειχε μια χαρα βυζακι που της εκρυβε και την ηλικια.H Antzela η ξανθειά μωρέ... σήμερα όλο μαλακίες γράφω!!!!
Τι σου έκανα πάλι βρε;;;;Εσυ ειδικά δεν έχεις καμια σχέση με το σχόλιο μου!Πάλι μπηχτές μου πετάς εσύ βρε άτιμε?
νομίζω οτι εννοεί την ANGELA007SEX που εκτός απο πλαστικό στήθος έβαλε και πλαστικό κώλοΤωρα με ξαναμπερδεψες. Ατζελα είναι η φιλη της Ιρις. Αν εννοεις αυτή εχεις απολυτο δικιο. Ειχε μια χαρα βυζακι που της εκρυβε και την ηλικια.
έβαλε και πλαστικό κώλο
Ολες οι Ατζελες είναι ξανθες. Παντως η Ατζελα007σεξ δεν ξερω αλλα μου θυμιζει τον Χαριτο.νομίζω οτι εννοεί την ANGELA007SEX που εκτός απο πλαστικό στήθος έβαλε και πλαστικό κώλο
που σαι μαρη και στην ποδια σου σφαζονται παλουκαρια;Από Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
Από Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
αν στειλεις και το τηλ σου καλά θα ήτανε ;) ;) ;)Από Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
Θα μας καψειςΑπό Αρχές Φεβρουαρίου Επιστρέφω Δριμύτερη
απο τελη γεναρη θα λειπουμε....