dimisabsolut
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παναγιώτη έχει και σήμερα πορεία μήπως θα δεις τη Νάγια πάλι;
Θεος εισαι!!!Παναγιώτη έχει και σήμερα πορεία μήπως θα δεις τη Νάγια πάλι;
Φίλε Ανδρέα καλησπέρα Θελω να ξέρεις οτι αυτο το σχόλιο δεν έχει την παραμικρή υποψία αντιπαράθεσης και προσωπικής διαμάχης.Η παρατήρηση μου αφορά το τελευταίο σκέλος του ποστ για το κέρδος που μπορει να έχει κάποιος.Για να γράψουμε κατι καλο για μια κοπέλα πρεπει να έχουμε κατι να κερδίσουμε;Για να κάνουμε μια καλη κριτικη πρεπει η επόμενη συνεύρεση να ειναι δωρεάν;Εμενα τέτοιου είδους ερωτήματα με προβληματίζουν και με βάζουν σε σκέψεις οτι τα περί εκβιασμού κοριτσιών για καλη κριτικη αληθεύουν.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κάποιος απο εμας που δεν έχει κανει απογοητευτικό έως αποτυχημένο ραντεβου.Γιατι θα πρεπει να αισθάνομαι άσχημα αν πω οτι πέρασα καλα αλλα και επειδή θελω να ευχαριστήσω την κοπέλα για το τίμιο ραντεβου και την ευχάριστη ωρα που περάσαμε;Αν κατι δεν εχω καταλάβει σωστά φίλε Ανδρέα σου ζήτω συγνώμη.Να περνάτε καλα κύριοι.
Τσεκαρε πμ ομορφουλα
Καλησπερες
οντωςΜ αυτή την κοπέλα τελικά αν έχεις υπομονή ανταμοίβεσαι!!!
Παναγιώτη έχει και σήμερα πορεία μήπως θα δεις τη Νάγια πάλι;
Ok φίλε μου καταλαβα.Τωρα για το φαινόμενο που λες συμφωνώ απόλυτα οπως φανταζομαι έχεις παρατηρήσει οτι άτομα που εχουν φάει πόρτα βγαίνουν εκ των υστέρων και λενε οτι δεν ήθελαν εκείνοι ραντεβου καπηλευομενοι τον σεβασμό της κοπέλας να μην απαντήσει και εκτεθούν.Δημητρη έχουμε πει αυστηρά και μονο σε απεργίες και όχι σε οποιαδήποτε πορεία!
Εσείς οι 2 από πάνω έχετε συγκεκριμένα παραδείγματα υπόψη?
Παληκαρι μου καλησπέρα.Σαν πιο παλιός απο μένα πες μου ειλικρινά αν έχεις δει μέλη να κατακρίνουν με το χειρότερο τροπο κοπελες που δεν δέχτηκαν να εχουν επαφή μαζι τους;Εσείς οι 2 από πάνω έχετε συγκεκριμένα παραδείγματα υπόψη?
παρακαλώ..η στύση σας... προωθείτε...το μουνί που καλέσατε.... έχει τα ποδιά κλειστάnagia κοιτα pm
Παληκαρι μου καλησπέρα.Σαν πιο παλιός απο μένα πες μου ειλικρινά αν έχεις δει μέλη να κατακρίνουν με το χειρότερο τροπο κοπελες που δεν δέχτηκαν να εχουν επαφή μαζι τους;