Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
θελω και φωτο στο jacuzzi
Jacuzzi ντουσιερα η μπανιερα;;;;
θελω και φωτο στο jacuzzi
Όταν κλαψουριζουμε συνεχεια για το κακο, το κανουμε τερας. Εγω προσωπικα γελαω και το κανω νανο. (με απλα λογια του γαμω το κερατο)Δεν είναι προκατάληψη αλλά η πραγματικότητα. Απλά τους αναγνωρίζονται ελαφρυντικά κυρίως στο ότι εδώ ζουν και δεν είναι περαστικές ....
Μάγκες με όλο το θάρρος να πω το εξής χωρίς να σπαμάρω. Και θα το πω για να το ακούσω πρώτος και εγώ που πολλές φορές την πατάω.
Οταν αποθεώνουμε και καυλαντίζουμε μια κοπέλα και ειδικά ελληνίδα, τη μετατρέπουμε (πολλές φορές άθελά μας) σε ψωνάκι.
Over and out
μην τσιμπας ομορφουλα,μια χαρα στηθος εχεις.Καλημεραοταν αυτος ο καποιος αναφερει οτι δεν την θελω αυτη την Ελληνίδα γιατι δεν εχει στηθος και αργοτερα αλλαζει γνωμη και θελει ραντεβου 1 ωρας δεν του
του φταιει η κοπελα μετα που δεν προλαβαινει να απαντησει σε ολους και κραταει σειρα προτεραιότητας. :-* :-* :-*
αυτο εγραψε....σαν να σβηνει ολα τα υπολοιπα απο εδω μεσα....ολοι καταλαβαινουμε τι παιζει....οταν αυτος ο καποιος αναφερει οτι [size=10pt][size=10pt]δεν την θελω αυτη την Ελληνίδα γιατι δεν εχει στηθος και αργοτερα αλλαζει γνωμη και θελει ραντεβου 1 ωρας[/size][/size] δεν του
του φταιει η κοπελα μετα που δεν προλαβαινει να απαντησει σε ολους και κραταει σειρα προτεραιότητας. :-* :-* :-*
Γεια σου ρε Βλασση δοκιμαστη!!!μην τσιμπας ομορφουλα,μια χαρα στηθος εχεις.Καλημερα
οταν αυτος ο καποιος αναφερει οτι δεν την θελω αυτη την Ελληνίδα γιατι δεν εχει στηθος και αργοτερα αλλαζει γνωμη και θελει ραντεβου 1 ωρας δεν του
αυτο εγραψε....σαν να σβηνει ολα τα υπολοιπα απο εδω μεσα....ολοι καταλαβαινουμε τι παιζει....
Γκολ λοιπον η απαντηση αυτη....
εεεε,κανω ενα ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ.....Γεια σου ρε Βλασση δοκιμαστη!!!
εισαι οκ, φιλε....εεεε,κανω ενα ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ.....
Ακου φιλε μου. Η Ναγια μου ειχε στειλει μηνυμα εμενα απο τις 21/9....(το λεω αυτο γιατι με προκαλεσες) για καταδυσεις στην πισινα . Ποτε μα ποτε δεν εχω ασχοληθει με το νημα αυτο, εκτος απο μια εκτακτη περιπτωση. Οταν θα κανω βουτια, τοτε θα ερθει και η ωρα μου να μιλησω. Και αυτο σαν κριτικη, μαγκα. Οχι ολη μερα μεσα εδω να κραταω το γαμοφακο να δειχνω το πεος μου το τιμημενο. Εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβαινεις. Τωρα αν εγω δεν εκανα κινηση ειναι δικο μου το θεμα. Ισως ειναι τα σεντσια, ισως οτι δεν μου σηκωνεται και ντρεπομαι, ισως , ισως, ισως... Νομιζεις φιλε οτι περιμενω στα inbox για να γαμησω? Την απαντηση στην δινω για να καταλαβεις οτι αν δε με ξερεις να μην απαντας με αυτο τον τροπο. Και κατι αλλο φιλε . Την φανα η τον ανεμηστηρα αν δεν καταλαβαινεις, οταν μιλας, οχι στο δικο μου προσωπο, αλλου!!Zad αν πέταξες αυτή τη [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μαλακία για να γαμήσεις[/size][/size][/size] μπορεί και να τα καταφέρεις αλλά καλύτερα να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης
χαχαχα δε σε κοβω αδελφε μουΑκου φιλε μου. Η Ναγια μου ειχε στειλει μηνυμα εμενα απο τις 21/9....(το λεω αυτο γιατι με προκαλεσες) για καταδυσεις στην πισινα . Ποτε μα ποτε δεν εχω ασχοληθει με το νημα αυτο, εκτος απο μια εκτακτη περιπτωση. Οταν θα κανω βουτια, τοτε θα ερθει και η ωρα μου να μιλησω. Και αυτο σαν κριτικη, μαγκα. Οχι ολη μερα μεσα εδω να κραταω το γαμοφακο να δειχνω το πεος μου το τιμημενο. Εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβαινεις. Τωρα αν εγω δεν εκανα κινηση ειναι δικο μου το θεμα. Ισως ειναι τα σεντσια, ισως οτι δεν μου σηκωνεται και ντρεπομαι, ισως , ισως, ισως... Νομιζεις φιλε οτι περιμενω στα inbox για να γαμησω? Την απαντηση στην δινω για να καταλαβεις οτι αν δε με ξερεις να μην απαντας με αυτο τον τροπο. Και κατι αλλο φιλε . Την φανα η τον ανεμηστηρα αν δεν καταλαβαινεις, οταν μιλας, οχι στο δικο μου προσωπο, αλλου!!
ΥΓ φιλε μου ειμαι σε θεση να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα, μην ανησυχεις...ισως και να ξερω περισσοτερα απο κατι τρακτερομαλακες που ισχυριζονται οτι την συναντησαν, ενω ΔΕΝ (ακου προσεκτικα τι σου λεω)
να εχεις καλη συνεχεια και καλη υπομονη!!!
Ακου φιλε μου. Η Ναγια μου ειχε στειλει μηνυμα εμενα απο τις 21/9....(το λεω αυτο γιατι με προκαλεσες) για καταδυσεις στην πισινα . Ποτε μα ποτε δεν εχω ασχοληθει με το νημα αυτο, εκτος απο μια εκτακτη περιπτωση. Οταν θα κανω βουτια, τοτε θα ερθει και η ωρα μου να μιλησω. Και αυτο σαν κριτικη, μαγκα. Οχι ολη μερα μεσα εδω να κραταω το γαμοφακο να δειχνω το πεος μου το τιμημενο. Εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβαινεις. Τωρα αν εγω δεν εκανα κινηση ειναι δικο μου το θεμα. Ισως ειναι τα σεντσια, ισως οτι δεν μου σηκωνεται και ντρεπομαι, ισως , ισως, ισως... Νομιζεις φιλε οτι περιμενω στα inbox για να γαμησω? Την απαντηση στην δινω για να καταλαβεις οτι αν δε με ξερεις να μην απαντας με αυτο τον τροπο. Και κατι αλλο φιλε . Την φανα η τον ανεμηστηρα αν δεν καταλαβαινεις, οταν μιλας, οχι στο δικο μου προσωπο, αλλου!!
ΥΓ φιλε μου ειμαι σε θεση να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα, μην ανησυχεις...ισως και να ξερω περισσοτερα απο κατι τρακτερομαλακες που ισχυριζονται οτι την συναντησαν, ενω ΔΕΝ (ακου προσεκτικα τι σου λεω)
να εχεις καλη συνεχεια και καλη υπομονη!!!
Σε σεβομαι. Δεν ξεχναω ευκολα φιλε. Οχι. Και κατι για μενα, Noah ...Ποτε δεν εκανα το λαθος να λογομαχω με ανθρωπους των οποιων την αποψη δεν σέβομαι.Λαθος καταλαβες.Επειδή σε σέβομαι λοιπόν και επειδή έχουμε ανταλλάξει αρκετά μηνύματα εδώ, θα σου έλεγα όταν γράφω κάτι προτού πάρεις το μέρος οποιουδήποτε (και κυρίως κορασίδας που απλά κάνει τη δουλειά της) να σέβεσαι πρωτίστως τον συμπαίχτη που έχει κάνει για χρόνια αυτό που κάνεις εσύ τους τελευταίους μήνες και έχει βοηθήσει άπειρους παίχτες εδώ μέσα. Όταν γράφω κάτι, δεν το γράφω για τις εντυπώσεις. Και όταν γράφω κάτι δεν σημαίνει ότι έχει συμβεί μόνο σε εμένα. Μια συμβουλή έδωσα και έπεσες με τα μούτρα να σηκώσεις το γάντι για χάρη της κορασίδας.
Υ.Γ: Δεν είσαι σε θέση να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα δυστυχώς όταν δεν γνωρίζεις.