Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.239
- Πόντοι
- 6.536
Και εγώ επίσης....Απολυτα θα συμφωνησω οτι πιο σωστο ειδα εδω μεσα μαν και εγω αυτης της αποψης ειμαι
Μισό λεπτό να το διαβάσω....
Και εγώ επίσης....Απολυτα θα συμφωνησω οτι πιο σωστο ειδα εδω μεσα μαν και εγω αυτης της αποψης ειμαι
Σου ΞΑΝΑΛΕΩ , κακως την χωρισες , υπαρχει αγαπη αναμεσα σας , πρεπει να ξαναγυρισειςΑπολυτα θα συμφωνησω οτι πιο σωστο ειδα εδω μεσα μαν και εγω αυτης της αποψης ειμαι
Τωρα δεν γινεταιι χαχαΣου ΞΑΝΑΛΕΩ , κακως την χωρισες , υπαρχει αγαπη αναμεσα σας , πρεπει να ξαναγυρισεις
Φιλε μην πεσει ολο το οικονομικο βαρος πανω σου μπορουμε να ειμαστε δυο οι κουμπαροι και να μοιραστουμε βαρη και απολαυσεις.Παίχτη τέτοια γυναίκα δεν την αφήνεις το Σάββατο βρές εκλησσία και εγώ κουμπάρος.
Φως φανάρι ότι είναι έτοιμη για οικογένεια. Όλα τα έξοδα δικά μου,σαν κουμπάρος.
Θα περάσουμε ζωή και κότα ζωή και ζάχαρη,κερατ εεεε κουμπαράκο.
γιατι ; την σκοτωσες ;Τωρα δεν γινεταιι χαχα
Μην τα λες αυτα γιατι θα μας κυνηγανε ειναι και στην μοδα τελευταια απο πολλα σκουπιδιαγιατι ; την σκοτωσες ;
Ντάξει και εσύ ...Καλό φαίνεται...
Δουλεμένο το σασί...
Λες να ζηλευει τυπε ; η του λες συγνωμη επειδη τον καυλωσες ;Ντάξει και εσύ ...
Έχει πάρει λίγο κολώνα από την μεριά του οδηγού αλλά δεν είναι για καλίμπρα .
Επμ1 με τα τσαρούχια λέμε
( Συγνώμη και με το μπαρδόν δηλαδή τύπε @Nearozeugari )
μαλλον παντρευτηκεγιατι ; την σκοτωσες ;
Ντάξει και εσύ ...
Ίσα ίσα έτσι για ένα μεζεδάκι νά πάρειςΝτάξει και εσύ ...
Ώπα !!!μαλλον παντρευτηκε
Ρε φίλε τόσο παρόλο για να μας πεις ότι είσαι κακολντακιας;;; Βρες μια τσουλα κ στείλε πμ να την βρούμε όλοι μαζί και αν θες κ τέταρτο θα σου φέρω @Johnny Red2 για παρτουζαΚαλημερα σε ολους και σε ολες θα ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλοι συναγωνιστες που εχουν παθει κατι παρομοιο η καποια τετοια εμπειρια και γιατι συμβαινει αυτο...
ημουν σε σχεση κανονικα με την πρωην μου απο την αρχη ηταν περιεργη η φαση καπως στους πρωτους 2 μηνες πηγε με αλλον μου το ειπε μετανιωμενη και οτι ηταν αρχη κλπ κλπ την συγχωρεσα συνεχιζουμε και ολα καλα για καποιο διαστημα μεχρι που με πιανει σε καποια φαση και εχω υποψιες ψαχνω το κινητο της και ψιλοκαυλαντιζε με 2 χωρις να εχει κανει κατι σε καποια περιοδο και πλεον στα 2χρονια μαζι ανακαλυψα οτι παιζει με εναν απο την δουλεια της και οτι την εχει παρει κανονικα στις αποθηκες του καταστηματος δεν ειπα κατι απλως εβλεπα μηνυματα της και ηξερα και ποτε παει σπιτι του ολα εκει περα απο τα νευρα την ξενερα και ολα τα αλλα μολις αρχισα να την σκεφτομαι να το κανει καυλωνα εφτασα σε σημειο να τον παιζω για παρτι της μεχρι που μου το αποκαλυψε μονη της αλλα εγω ειχα καυλωσει τοσο μεντην παρτι της που την επιασα την φιλαγα και της ελεγα σε γαμαγε καλα σαρεσε σαρεσει να κερατωνεις; Ξαφνιαστηκε φουλ στην αρχη αλλα οσο συνεχιζαμε και αρχισαμε να πηδιομαστε ανοιχτηκε καυλωνε και μου τα ελεγε ολα εν τελη η σχεση μας κατεληξε στο να πηγαινει με αλλους και εγω να τα ξερω τρελενοταν καυλωνε η πουτανα να το κανει και να ερχεται μετα σε εμενα η να την βρισκω ετσι πηδηγμενη.... δεν ηταν λιγες οι φορες που εστελνε και φωτο της η καποιο μικρο βιντεακι... μεχρι και ολοκληρο βιντεο ειχα που το εκανε με αλλον στο σπιτι μου ενω δουλευα εγω και με εβαζε να χυσω στην δουλεια για παρτι της.... εν τελη να μην μακρυγορω δυστηχως δεν καναμε τιποτα με αλλον καποιο τριο η να το δω λαιβ και οταν της ειπα να χωρισουμε τελειως και οτι δεν θελω επαφες γιατι ολο αυτο ειναι αρρωστο σπαστικε και μου ειπε οπως νομιζεις αλλα θα το ξαναζητησεις ειτε απο εμενα ειτε απο αλλη σου εβαλα για τα καλα το μικροβιο μεσα θελω να ζησεις με αυτο.... και οσο ναναι η πουτανα ειχε δικιο.. τι γνωμη εχετε για ολο αυτο εχετε κατι παρομοιο;
Ξεχασες ενα.Μεταξύ ενηλίκων, και εφόσον υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και συγκατάθεση μπορεί κάποιος να εκφράζεται όπως θέλει.
Το cuckhold έτσι κ αλλιώς υπάρχει και σαν όρος και πλέον κερδίζει συνεχώς έδαφος στις αναζητήσεις στο internet.
Αν εσύ νιώθεις όμορφα με αυτό που μας περιέγραψες, αν σε γεμίζει, αν σε καυλώνει, κυνήγησέ το και στην επόμενη σχέση σου.
Δεν χρειάζεται ούτε να νιώθεις άσχημα ούτε τύψεις.
Άλλος φτιάχνεται γλύφοντας πατούσες.
Αλλος με το να του βάζει δάχτυλο η γκόμενα στη σούφρα του.
Αλλος με το να τον κατουράει η άλλη.
Άλλος με το να βλέπει τη γυναίκα του να γαμιέται με άλλον.
Άλλος με τίποτα απο τα παραπάνω, και ικανοποιείται απλά με το να κάνει ιεραποστολικό σεξ με τη γυναίκα του.
Τέλος, κάποιοι είναι παντρεμένοι, ντρέπονται να ζητήσουν απο τη γυναίκα τους πρωκτικό σεξ και το αναζητούν στις ιερόδουλες.
Ποιο απο τα παραπάνω μπορεί να έχει ταμπέλα "φυσιολογικό" και ποιο "αφύσικο"?
Κανένα!
Όλα είναι φυσιολογικά αν υπάρχει συγκατάθεση, σεβασμός και ειλικρίνεια μεταξύ ενηλίκων.
Ξεχασες ενα.Μεταξύ ενηλίκων, και εφόσον υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και συγκατάθεση μπορεί κάποιος να εκφράζεται όπως θέλει.
Το cuckhold έτσι κ αλλιώς υπάρχει και σαν όρος και πλέον κερδίζει συνεχώς έδαφος στις αναζητήσεις στο internet.
Αν εσύ νιώθεις όμορφα με αυτό που μας περιέγραψες, αν σε γεμίζει, αν σε καυλώνει, κυνήγησέ το και στην επόμενη σχέση σου.
Δεν χρειάζεται ούτε να νιώθεις άσχημα ούτε τύψεις.
Άλλος φτιάχνεται γλύφοντας πατούσες.
Αλλος με το να του βάζει δάχτυλο η γκόμενα στη σούφρα του.
Αλλος με το να τον κατουράει η άλλη.
Άλλος με το να βλέπει τη γυναίκα του να γαμιέται με άλλον.
Άλλος με τίποτα απο τα παραπάνω, και ικανοποιείται απλά με το να κάνει ιεραποστολικό σεξ με τη γυναίκα του.
Τέλος, κάποιοι είναι παντρεμένοι, ντρέπονται να ζητήσουν απο τη γυναίκα τους πρωκτικό σεξ και το αναζητούν στις ιερόδουλες.
Ποιο απο τα παραπάνω μπορεί να έχει ταμπέλα "φυσιολογικό" και ποιο "αφύσικο"?
Κανένα!
Όλα είναι φυσιολογικά αν υπάρχει συγκατάθεση, σεβασμός και ειλικρίνεια μεταξύ ενηλίκων.
Δηλαδη αν καποια το κανει αυτο ειναι τσουλα το βγαλαμε το συμπερασμαΡε φίλε τόσο παρόλο για να μας πεις ότι είσαι κακολντακιας;;; Βρες μια τσουλα κ στείλε πμ να την βρούμε όλοι μαζί και αν θες κ τέταρτο θα σου φέρω @Johnny Red2 για παρτουζα
μην τσιμπας τυπε , ηρθαν να μπαχαλεψουν το νημα σου , απο ζηλειαΔηλαδη αν καποια το κανει αυτο ειναι τσουλα το βγαλαμε το συμπερασμα
Καλυτερα ετσι παρα κρυφα κερατα και παρτουζεςμην τσιμπας τυπε , ηρθαν να μπαχαλεψουν το νημα σου , απο ζηλεια
Οι κοπελες αυτες ειναι οι καλυτερες , εκφραζουν την αμεριστη αγαπη τους με το να πραγματοποιηουν αυτα που σου αρεσουν
Κωλομπαραδες είναι όλοι μέσα εδώ τύπε, το ίδιο πράγμα μόλις δουν άντρα να φοράει γόβες αμέσως βγάζουν συμπεράσμα ότι είναι πουστηςΔηλαδη αν καποια το κανει αυτο ειναι τσουλα το βγαλαμε το συμπερασμα