Νέα

Να την ξεπεταξω???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να την ξεπετάξω?

• ΝΑΙ γάματη

Ψήφοι: 96 75,6%
  • ΟΧΙ ρε!

Ψήφοι: 31 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν και ειμαι αντικινεζακιας...
Γαμησε την...προσεχε μονο η εκπληξη με τον αριθμο δωματιου της...μην ειναι κανενα δωματιο μαυρου και βγει απο καμια τουρτα, σε κλειδωσει μεσα στο δωματιο και μετα να αρχισει το πανηγυρι.... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Αν και ειμαι αντικινεζακιας...
Γαμησε την...προσεχε μονο η εκπληξη με τον αριθμο δωματιου της...μην ειναι κανενα δωματιο μαυρου και βγει απο καμια τουρτα, σε κλειδωσει μεσα στο δωματιο και μετα να αρχισει το πανηγυρι.... :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:)

Συνημμένα

• 8uUAV9YLoVw.jpg
    8uUAV9YLoVw.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 20

jekyll

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ό,τι και να γίνει να ξέρεις πως οι πραγματικοί άντρες γαμάνε τα μπάζα...
γιατί τις ωραίες τις γαμάνε όλοι  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?

Αν ειναι χοντρη μη δινεις μια, γαμα την τρεις εβδομαδες σερι  κ δινε να τρωει μια φρυγανια κ νερο...

Στο τελος της δοκιμασιας θα εχει γινει στιλάκι ;)

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Αφου ειναι μπαζο, ΟΧΙ.
Αν ομως παίζει σκηνικο να μπεις στον κυκλο της και να σπρώξεις κι αλλες κινεζουλες, τοτε ψηφίζω ΝΑΙ.

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
γαματε αρκει να γουσταρετε :knockinb: :knockinb:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
το μόνο που έχω να πώ στο φίλο είναι: να είναι συνειδητοποιημένος και με κάποιο τρόπο
να κάνει σαφείς στην κινεζούλα τις προθέσεις του(περί ξεπέτας), και αν δεν είναι πυροβολημένη νοητικά
τότε θα καταλάβει και απλά θα περάσουν καλά και τέλος

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Γαματε τουριστριες.... βοηθηστε τον τουρισμό ........ και την ελληνική οικονομία

Επισκέπτης
Κοίτα που ξεσάλωσαν και οι Κινέζες ρε !! Άμα δεν τη γουστάρεις δεν υπάρχει λόγος να τη γαμήσεις αρχηγέ !  Μη γαμάς ποτέ για επιβεβαίωση...Εκτός αν έχεις τέτοιες κάβλες που δεν κρατιέσαι !!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?
Ρωτας αν θα γαμησεις;Η επομενη ερωτηση ποια θα ειναι;Αν θα χεσεις; :headbang:

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το Sex πρωτίστως είναι εγκεφαλική πράξη.Αν δε σου αρέσει η άλλη,είναι αγγαρεία,δεν είναι sex.Ούτε εσύ θα το ευχαριστηθείς,ούτε η άλλη.Και στο τέλος μπορεί να βγει και να πει "ο Μήτσος ούτε να γαμήσει δεν ξέρει" αφού δε θα το έχεις κάνει καλά.Αν δε σου αρέσει παράτα τη.Δε συμμετέχεις σε κάποιο διαγωνισμό "ποιος θα πηδήξει τις περισσότερες",άρα μη σε νοιάζει το κοντέρ τι θα γράψει.Καλύτερα 1000χλμ σε πίστα,παρά 10000χλμ σπίτι-super market.Και πιο ποιοτικά και πιο ευχάριστα!

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
Κτύπα ανελέητα. Τα μπαζα συνήθως έχουν καλές επιδόσεις επειδή ακριβώς ξέρουν ότι υστερούν στην εμφάνιση. ¨Ασε που εφόσον σε έχει καψουρευτεί θα σου κανεί τσιμπούκι αυτικρατορικο (Χαν Γ' Δυναστεία)  :pipa2:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
φιλε μου καλημερα

ειμαι 45 αρης και ακομα σκεφτομαι τις γκομενες που δεν γαμησα στην ηλικια σου γιατι ειχαν μεγαλο κωλο, μεγαλη μυτη, γιατι ημουν αγαπουλας γενικοτερα...

μη ρωτας. γαμα ο,τι σου πεφτει. καλυτερα να μην ευχαριστηθεις το γαμησι παρα να το μετανοιωνεις που δε τη γαμησες αργοτερα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κι εγώ φίλε μου έχασα πολλές ευκαιρίες στην ηλικία σου αγαπούλας ο βλάκας κι εγώ.Και μετά στα 37 άρχισα το άθλημα του ξενογαμείν. κάθε πράμα στον καιρό του γάμα όσες περισσότερες μπορείς ξέσκισες τες.

AssKeeper

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γαμησε την αρχηγε, ψυχικο θα κανεις!! Δεν καθοντε καθε μερα αυτα. Μονο να εισαι σιγουρος , γιατι αν δεν σηκωθει ο βαγγος θα γινεις ρομπα!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Το Sex πρωτίστως είναι εγκεφαλική πράξη.Αν δε σου αρέσει η άλλη,είναι αγγαρεία,δεν είναι sex.Ούτε εσύ θα το ευχαριστηθείς,ούτε η άλλη.Και στο τέλος μπορεί να βγει και να πει "ο Μήτσος ούτε να γαμήσει δεν ξέρει" αφού δε θα το έχεις κάνει καλά.Αν δε σου αρέσει παράτα τη.Δε συμμετέχεις σε κάποιο διαγωνισμό "ποιος θα πηδήξει τις περισσότερες",άρα μη σε νοιάζει το κοντέρ τι θα γράψει.Καλύτερα 1000χλμ σε πίστα,παρά 10000χλμ σπίτι-super market.Και πιο ποιοτικά και πιο ευχάριστα!

Σωστοοοοοοοοοοοός!  :thumbsup:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.219
Πόντοι
1.936
:rockon: :rockon: :rockon:
Δεν χάνεις τίποτα τύπε αν την γαμήσεις!!!
Στήν τελική μπορεί και σου αρέσει οπότε να υπάρχει εξέλιξη και να περάσεις καλά!
Είμαι της ιδέας να την πλακώσεις στο μπουλκουμέ πέραν της μίας φοράς,απλά με συγκρατημένο σκεπτικό στο τι μπορεί να σου προσφέρει απλά για να μην απογοητευτείς!Όρμα και πές μας εντυπώσεις!!!

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Πήδα την αρχηγέ . Είμαι 47 ετών και μετανοιώνω για αυτές που ΔΕΝ πήδηξα, όχι γιαυτές που πήδηξα.
ΟΡΜΑ ............... :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom