Νέα

Να την ξεπεταξω???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να την ξεπετάξω?

• ΝΑΙ γάματη

Ψήφοι: 96 75,6%
  • ΟΧΙ ρε!

Ψήφοι: 31 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε..

Ξέχασες το θεό στο διπλανό thread που ρωτάει τι επιπτώσεις θα έχει ο γάμος με τη Φιλλιπινέζα!

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?
Τι ψυχή εχεις ένα γαμησι ?
Φιλέ ορμά της
Όπως λένε και στο χωριό μου
Ο κάλος ο μύλος όλα τα αλέθει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?
Mην βλεπειs τα πραγματα κατω απο μια λανθασμενη οπτικη γωνια.......Αφεσου ελευθεροs
Καντηs δωρο μια χαρτοσακουλα για το κεφαλι και βουρ  :fuck1:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τραβα καμια μαλακια στη μαπα της

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γεια σας ,

θα ειναι καλο ή κακο ?

Oρμα!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ειδικα αν εισαι κατω απο 25....τοτε Γ.Ο.Β.Α  (Γαματε Οτι Βρειτε Αμεσως)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ξέχασες το θεό στο διπλανό thread που ρωτάει τι επιπτώσεις θα έχει ο γάμος με τη Φιλλιπινέζα!
-Το καλυτερο εβερ ηταν το " Με μασαζωνει η πεθερα μου...να την χυσω?" ,απλα κορυφαιο!ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...τυπε ο απολυτος λεει οτι οσο πιο ασκημη ειναι η κινεζα τοσο καλλυτρα πηδιεται ,και για να το λεει αυτος που ειναι εξπερ στο ειδος κατι θα ξερει οποτε μη μασας ορμα ...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γεια σας ,

θα ειναι καλο ή κακο ?

Τυπε μου εχει τυχει παρομοιο (για να μην πω ολοιδιο) σκηνικο. Φοιτητης, σε εστια, με Ασιατισσα μπαζο (οχι ομως Κινεζα). Μου την επεφτε, εγω δε γουσταρα μεχρι που μετα απο μια βραδια με αρκετα ξιδια εγινε το κακο  :knockinb: . Υπαρχει μια πολυ σημαντικη παραμετρος που πρεπει να ξεκαθαρισεις: ειναι καψουρα μαζι σου η τυπισσα ή απλα σε θελει για να τη γαμησεις?

1. Αν σε θελει για ενα ή δυο γαμησια τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα: μονο σιγουρεψου οτι εχεις τη στοφα του γαμικου, δηλαδη θα αντεξεις να τη γαμησεις οσο μπαζο και να ειναι (μη δεν τα καταφερεις και γινεις ρεζιλι) και πως μετα απο μερικα γαμησια θα πας για αλλου. Προσοχη μεγαλη ομως, παρα το γεγονος οτι ολοι οι ανδρες το παιζουμε γαμιαδες, οι περισσοτεροι γλυκαινονται απο το γαμησι και κολλανε με το καθε μπαζο. Φαντασου να κολλησεις λοιπον κι εσυ (ειδικα αν δεν εχεις εναλλακτικες) και να θες ερωτες και αγαπες μαζι της. Τοτε ειναι που δε υπαρχει ελπιδα να βρεις αλλη, αφου θα σου μεινει το στιγμα του μπαζογαμια!

2. Αν η γκομενα ειναι καψουρα μαζι σου, περα απο τις αυξημενες πιθανοτητες για το 1ο (να κολλησεις εσυ) εχεις το επιπροσθετο προβλημα οτι αυτη θα σε κυνηγαει συνεχως! Η κοπελα μενει προφανως στην ιδια εστια με σενα (ελπιζω να μην ειστε και στο ιδιο τμημα στο πανεπιστημιο). Αυτο ειναι πολυ αρνητικο, καθως θα την πετυχαινεις συχνα στους κοινοχρηστους χωρους, μπορει να εχετε και κοινες παρεες και θα ξερει που μενεις, οποτε την εκατσες. Θα σου γινει κολλητσιδα, και θα σου ειναι και ακομα πιο δυσκολο να τη διωξεις. Εδω θελει ακομα πιο πολυ κοπο να ξεκοψεις, πρεπει να εισαι βραχος!

Λογω των παραπανω σε συμβουλευω να μην τη γαμησεις. Γενικα να ξερεις πως τα μπαζα τα γαμαμε μονο οταν ειναι ακρες του ιστου μας, δηλαδη οταν δεν γνωριζουν αλλους γνωστους μας, επομενως ειναι ευκολο να κοψεις την επαφη μαζι τους, δε σου ερχονται απο αλλου. Αυτο το βασικοτατο αξιωμα το εμαθα μετα απο κοπο και αρκετες μπαζοπεριπετειες.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Αν η κινεζα ηξερε ποσοι αντρες ασχολουνται αυτες τις μερες με το αν γαμηθει η οχι θα αισθανοταν το πρωτο μουνι της ανατολης.Μεχρι και καταχωρηση citytour θα εβαζε!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε μου εχει τυχει παρομοιο (για να μην πω ολοιδιο) σκηνικο. Φοιτητης, σε εστια, με Ασιατισσα μπαζο (οχι ομως Κινεζα). Μου την επεφτε, εγω δε γουσταρα μεχρι που μετα απο μια βραδια με αρκετα ξιδια εγινε το κακο  :knockinb: . Υπαρχει μια πολυ σημαντικη παραμετρος που πρεπει να ξεκαθαρισεις: ειναι καψουρα μαζι σου η τυπισσα ή απλα σε θελει για να τη γαμησεις?

1. Αν σε θελει για ενα ή δυο γαμησια τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα: μονο σιγουρεψου οτι εχεις τη στοφα του γαμικου, δηλαδη θα αντεξεις να τη γαμησεις οσο μπαζο και να ειναι (μη δεν τα καταφερεις και γινεις ρεζιλι) και πως μετα απο μερικα γαμησια θα πας για αλλου. Προσοχη μεγαλη ομως, παρα το γεγονος οτι ολοι οι ανδρες το παιζουμε γαμιαδες, οι περισσοτεροι γλυκαινονται απο το γαμησι και κολλανε με το καθε μπαζο. Φαντασου να κολλησεις λοιπον κι εσυ (ειδικα αν δεν εχεις εναλλακτικες) και να θες ερωτες και αγαπες μαζι της. Τοτε ειναι που δε υπαρχει ελπιδα να βρεις αλλη, αφου θα σου μεινει το στιγμα του μπαζογαμια!

2. Αν η γκομενα ειναι καψουρα μαζι σου, περα απο τις αυξημενες πιθανοτητες για το 1ο (να κολλησεις εσυ) εχεις το επιπροσθετο προβλημα οτι αυτη θα σε κυνηγαει συνεχως! Η κοπελα μενει προφανως στην ιδια εστια με σενα (ελπιζω να μην ειστε και στο ιδιο τμημα στο πανεπιστημιο). Αυτο ειναι πολυ αρνητικο, καθως θα την πετυχαινεις συχνα στους κοινοχρηστους χωρους, μπορει να εχετε και κοινες παρεες και θα ξερει που μενεις, οποτε την εκατσες. Θα σου γινει κολλητσιδα, και θα σου ειναι και ακομα πιο δυσκολο να τη διωξεις. Εδω θελει ακομα πιο πολυ κοπο να ξεκοψεις, πρεπει να εισαι βραχος!

Λογω των παραπανω σε συμβουλευω να μην τη γαμησεις. Γενικα να ξερεις πως τα μπαζα τα γαμαμε μονο οταν ειναι ακρες του ιστου μας, δηλαδη οταν δεν γνωριζουν αλλους γνωστους μας, επομενως ειναι ευκολο να κοψεις την επαφη μαζι τους, δε σου ερχονται απο αλλου. Αυτο το βασικοτατο αξιωμα το εμαθα μετα απο κοπο και αρκετες μπαζοπεριπετειες.

sedonia.jpg

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
αν σε καβλώνει μην το συζητάς, σκίστην

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γεια σας ,

θα ειναι καλο ή κακο ?

Όρμα!!!!!
Αν δεν πας δώσε μου τα στοιχεία της να παω εγώ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

πάρα πολύ σωστές επισημάνσεις απο τον "δύσκολη εγγραφή" ,και ιδίως το "2ο"
μου έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό το άκρως δυσάρεστο φαινόμενο με μπαζόλια που πήδηξα
ή απέφυγα να πηδήξω να με κυνηγάνε σε άκρως ενοχλητικό βαθμό

το μόνο που έχω να πώ στο φίλο είναι: να είναι συνειδητοποιημένος και με κάποιο τρόπο
να κάνει σαφείς στην κινεζούλα τις προθέσεις του(περί ξεπέτας), και αν δεν είναι πυροβολημένη νοητικά
τότε θα καταλάβει και απλά θα περάσουν καλά και τέλος

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν και ειμαι αντικινεζακιας...
Γαμησε την...προσεχε μονο η εκπληξη με τον αριθμο δωματιου της...μην ειναι κανενα δωματιο μαυρου και βγει απο καμια τουρτα, σε κλειδωσει μεσα στο δωματιο και μετα να αρχισει το πανηγυρι.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom