dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Μην το λες παντα μας εκπλησουν μερικοι
Και η κυριακη πλησιαζει
Μην το λες παντα μας εκπλησουν μερικοι
Και η κυριακη πλησιαζει
Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε..
Ξέχασες το θεό στο διπλανό thread που ρωτάει τι επιπτώσεις θα έχει ο γάμος με τη Φιλλιπινέζα!
Τι ψυχή εχεις ένα γαμησι ?Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες . ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ???
θα ειναι καλο ή κακο ?
Mην βλεπειs τα πραγματα κατω απο μια λανθασμενη οπτικη γωνια.......Αφεσου ελευθεροsΓεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες . ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ???
θα ειναι καλο ή κακο ?
Γεια σας ,
θα ειναι καλο ή κακο ?
-Το καλυτερο εβερ ηταν το " Με μασαζωνει η πεθερα μου...να την χυσω?" ,απλα κορυφαιο!ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ!Ξέχασες το θεό στο διπλανό thread που ρωτάει τι επιπτώσεις θα έχει ο γάμος με τη Φιλλιπινέζα!
-Το καλυτερο εβερ ηταν το " Με μασαζωνει η πεθερα μου...να την χυσω?" ,απλα κορυφαιο!ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ!
Γεια σας ,
θα ειναι καλο ή κακο ?
Τυπε μου εχει τυχει παρομοιο (για να μην πω ολοιδιο) σκηνικο. Φοιτητης, σε εστια, με Ασιατισσα μπαζο (οχι ομως Κινεζα). Μου την επεφτε, εγω δε γουσταρα μεχρι που μετα απο μια βραδια με αρκετα ξιδια εγινε το κακο . Υπαρχει μια πολυ σημαντικη παραμετρος που πρεπει να ξεκαθαρισεις: ειναι καψουρα μαζι σου η τυπισσα ή απλα σε θελει για να τη γαμησεις?
1. Αν σε θελει για ενα ή δυο γαμησια τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα: μονο σιγουρεψου οτι εχεις τη στοφα του γαμικου, δηλαδη θα αντεξεις να τη γαμησεις οσο μπαζο και να ειναι (μη δεν τα καταφερεις και γινεις ρεζιλι) και πως μετα απο μερικα γαμησια θα πας για αλλου. Προσοχη μεγαλη ομως, παρα το γεγονος οτι ολοι οι ανδρες το παιζουμε γαμιαδες, οι περισσοτεροι γλυκαινονται απο το γαμησι και κολλανε με το καθε μπαζο. Φαντασου να κολλησεις λοιπον κι εσυ (ειδικα αν δεν εχεις εναλλακτικες) και να θες ερωτες και αγαπες μαζι της. Τοτε ειναι που δε υπαρχει ελπιδα να βρεις αλλη, αφου θα σου μεινει το στιγμα του μπαζογαμια!
2. Αν η γκομενα ειναι καψουρα μαζι σου, περα απο τις αυξημενες πιθανοτητες για το 1ο (να κολλησεις εσυ) εχεις το επιπροσθετο προβλημα οτι αυτη θα σε κυνηγαει συνεχως! Η κοπελα μενει προφανως στην ιδια εστια με σενα (ελπιζω να μην ειστε και στο ιδιο τμημα στο πανεπιστημιο). Αυτο ειναι πολυ αρνητικο, καθως θα την πετυχαινεις συχνα στους κοινοχρηστους χωρους, μπορει να εχετε και κοινες παρεες και θα ξερει που μενεις, οποτε την εκατσες. Θα σου γινει κολλητσιδα, και θα σου ειναι και ακομα πιο δυσκολο να τη διωξεις. Εδω θελει ακομα πιο πολυ κοπο να ξεκοψεις, πρεπει να εισαι βραχος!
Λογω των παραπανω σε συμβουλευω να μην τη γαμησεις. Γενικα να ξερεις πως τα μπαζα τα γαμαμε μονο οταν ειναι ακρες του ιστου μας, δηλαδη οταν δεν γνωριζουν αλλους γνωστους μας, επομενως ειναι ευκολο να κοψεις την επαφη μαζι τους, δε σου ερχονται απο αλλου. Αυτο το βασικοτατο αξιωμα το εμαθα μετα απο κοπο και αρκετες μπαζοπεριπετειες.
Γεια σας ,
θα ειναι καλο ή κακο ?
1. Αν σε θελει για ενα ή δυο γαμησια τοτε τα πραγματα ειναι πολυ απλα: μονο σιγουρεψου οτι εχεις τη στοφα του γαμικου, δηλαδη θα αντεξεις να τη γαμησεις οσο μπαζο και να ειναι (μη δεν τα καταφερεις και γινεις ρεζιλι) και πως μετα απο μερικα γαμησια θα πας για αλλου. Προσοχη μεγαλη ομως, παρα το γεγονος οτι ολοι οι ανδρες το παιζουμε γαμιαδες, οι περισσοτεροι γλυκαινονται απο το γαμησι και κολλανε με το καθε μπαζο. Φαντασου να κολλησεις λοιπον κι εσυ (ειδικα αν δεν εχεις εναλλακτικες) και να θες ερωτες και αγαπες μαζι της. Τοτε ειναι που δε υπαρχει ελπιδα να βρεις αλλη, αφου θα σου μεινει το στιγμα του μπαζογαμια!
2. Αν η γκομενα ειναι καψουρα μαζι σου, περα απο τις αυξημενες πιθανοτητες για το 1ο (να κολλησεις εσυ) εχεις το επιπροσθετο προβλημα οτι αυτη θα σε κυνηγαει συνεχως! Η κοπελα μενει προφανως στην ιδια εστια με σενα (ελπιζω να μην ειστε και στο ιδιο τμημα στο πανεπιστημιο). Αυτο ειναι πολυ αρνητικο, καθως θα την πετυχαινεις συχνα στους κοινοχρηστους χωρους, μπορει να εχετε και κοινες παρεες και θα ξερει που μενεις, οποτε την εκατσες. Θα σου γινει κολλητσιδα, και θα σου ειναι και ακομα πιο δυσκολο να τη διωξεις. Εδω θελει ακομα πιο πολυ κοπο να ξεκοψεις, πρεπει να εισαι βραχος!