You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να την ξεπεταξω???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες . ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ???
θα ειναι καλο ή κακο ?
Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου άμα την έβλεπες στο δρόμο θα έλεγες "κοίτα ένα μπάζο" και θα την προσπέρναγες.
Τώρα επειδή σου έδωσε τον αριθμό του δωματίου της σκέφτεσαι αν πρέπει να την πηδήξεις ή όχι.
Το επόμενο στάδιο θα είναι να τη πηδήξεις και να κυκλοφορείς μαζί της στο δρόμο χεράκι-χεράκι.
Ειμαι της ιδιας φιλοσοφιας αγαπητε μου...Ευγε για τη σκεψη σου!!!
ο.κ ,τότε όμως μην γυρίσεις ποτέ το κεφάλι πίσω γιατί αυτό που θα δείς μπορεί να σου προκαλέσει ναυτία ;)
δεν kαταλαβαίνω αυτό το άγχος που σας κατεχει να πάρετε πολλές μα πάρα πολλές ..<ουκ εν τώ πολλώ το εy > ;)
Η ουσια ειναι οτι δεν κοιτας πισω...γαμας κ φευγεις.Η μονη που θα κοιταξεις πισω ειναι αυτη που θα μεινει διπλα σου...ο.κ ,τότε όμως μην γυρίσεις ποτέ το κεφάλι πίσω γιατί αυτό που θα δείς μπορεί να σου προκαλέσει ναυτία ;)
δεν kαταλαβαίνω αυτό το άγχος που σας κατεχει να πάρετε πολλές μα πάρα πολλές ..<ουκ εν τώ πολλώ το εy > ;)
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Βασικά όλα είναι σχετικά σε τέτοιες περιπτώσεις.. Αν ο συναγωνιστής έχει ευκαιρία να γαμήσει τσαμπέ μία στα 10 χρόνια που λέει ο λόγος, τότε από τη στιγμή που του προσφέρεται μουνί στο πιάτο χωρίς αυτός να καταβάλλει καμιά προσπάθεια, πρέπει να τσιμπήσει, αν θέλει να αρχίσει να δουλεύει λίγο πούτσο και αρχίδια και όχι παλάμη.. Αν πάλι ο συναγωνιστής είναι γαμίκος πράγμα που φαντάζει δύσκολο, διότι δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να κάνει τέτοιες ερωτήσεις (εκτός αν είναι τρολ) και γαμάει συχνά καλά μουνάκια τότε κάτουρο στο πατσαβουροκινεζάκι..
εσύ πρεπει να είσαι η φίλη της κινέζαςγαμηκε τηνα την ξεκωλιαρα
οχι ο ματακιασ γομενοσ τησ κινεζασ
περνάς απο ασσοε?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σωστός!o σαβουρογάμης εννοείς !
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες . ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ???
θα ειναι καλο ή κακο ?
πετα τις τα ματια eksooooooooo!!!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.472
- Πόντοι
- 25.467
στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Γεια σας ,
θα ειναι καλο ή κακο ?
εννοείται πως θα την πηδήξεις και μετά θα φύγεις
μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν την πηδήξεις ή δεν φύγεις μετά
άντε καλή διασκέδαση ;)
Επισκέπτης
Γεια σας ,
θα ειναι καλο ή κακο ?
Και σκέφτηκες εσύ τώρα πως καλό θα ήταν να ρωτήσεις στο μπου αν θα πηδήξεις την Κινέζα ή όχι..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
μεταπτυχιακο και πουτσες μπλε σε λεει υστερα...Και σκέφτηκες εσύ τώρα πως καλό θα ήταν να ρωτήσεις στο μπου αν θα πηδήξεις την Κινέζα ή όχι..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
πετα τις τα σχιστα ματια eksooooooooo!!!!!
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βάλε σκουφάκι στον μητσο και όρμα.Μη σου χτυπάει τη πόρτα μετά απο 20 χρόνια κανένα κινεζακι και σε φωνάζει τσαν τσουν μπαμπά.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
-και τελος ....η πιο σωστη ερωτηση θα ηταν .....ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΩ?....γιατι να σπρωχνεις κανα μουνακι ρε συ μεταπτυχιακε φοιτητη δε σε κοβω....
Επισκέπτης
μεταπτυχιακο και πουτσες μπλε σε λεει υστερα...
Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε..
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Μην το λες παντα μας εκπλησουν μερικοι
Και η κυριακη πλησιαζει
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ετσι μου ρχεται να ανοιξω κ γω θεμα κ να ρωταω ποιος θέλει να με κανει γαμπρο του.Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 114