Νέα

Να την ξεπεταξω???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να την ξεπετάξω?

• ΝΑΙ γάματη

Ψήφοι: 96 75,6%
  • ΟΧΙ ρε!

Ψήφοι: 31 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πριν κανεις οτιδηποτε τραβα μια  :cum: πρωτα και θα δεις οτι ολα θα λυθουν πιο ευκολα ;)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?

Σύμφωνα με τα γραφόμενά σου άμα την έβλεπες στο δρόμο θα έλεγες "κοίτα ένα μπάζο" και θα την προσπέρναγες.
Τώρα επειδή σου έδωσε τον αριθμό του δωματίου της σκέφτεσαι αν πρέπει να την πηδήξεις ή όχι.
Το επόμενο στάδιο θα είναι να τη πηδήξεις και να κυκλοφορείς μαζί της στο δρόμο χεράκι-χεράκι.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ειμαι της ιδιας φιλοσοφιας αγαπητε μου...Ευγε για τη σκεψη σου!!!

ο.κ ,τότε όμως μην γυρίσεις ποτέ το κεφάλι πίσω γιατί αυτό που θα δείς μπορεί να σου προκαλέσει ναυτία  :rockon: ;)

δεν kαταλαβαίνω αυτό το άγχος που σας κατεχει να πάρετε πολλές μα πάρα πολλές  :think: ..<ουκ εν τώ πολλώ το εy > ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ο.κ ,τότε όμως μην γυρίσεις ποτέ το κεφάλι πίσω γιατί αυτό που θα δείς μπορεί να σου προκαλέσει ναυτία  :rockon: ;)

δεν kαταλαβαίνω αυτό το άγχος που σας κατεχει να πάρετε πολλές μα πάρα πολλές  :think: ..<ουκ εν τώ πολλώ το εy > ;)
Η ουσια ειναι οτι δεν κοιτας πισω...γαμας κ φευγεις.Η μονη που θα κοιταξεις πισω ειναι αυτη που θα μεινει διπλα σου...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά όλα είναι σχετικά σε τέτοιες περιπτώσεις.. Αν ο συναγωνιστής έχει ευκαιρία να γαμήσει τσαμπέ μία στα 10 χρόνια που λέει ο λόγος, τότε από τη στιγμή που του προσφέρεται μουνί στο πιάτο χωρίς αυτός να καταβάλλει καμιά προσπάθεια, πρέπει να τσιμπήσει, αν θέλει να αρχίσει να δουλεύει λίγο πούτσο και αρχίδια και όχι παλάμη.. Αν πάλι ο συναγωνιστής είναι γαμίκος πράγμα που φαντάζει δύσκολο, διότι δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να κάνει τέτοιες ερωτήσεις (εκτός αν είναι τρολ) και γαμάει συχνά καλά μουνάκια τότε κάτουρο στο πατσαβουροκινεζάκι..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γεια σας ,
ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης .Μενω σε φοιτητικη εστια . Υπαρχει μια κινεζα η οποια μου την πεφτει, στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της. Ειμαι καυλωμενος-το ξερω καλα .Ειναι μπαζο δεν την γουσταρω-χερι-χερι στο δρομο ουτε με σφαιρες .  ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑΞΩ ??? :headbang:

θα ειναι καλο ή κακο ?

πετα τις τα ματια eksooooooooo!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.472
Πόντοι
25.467
στα γενεθλια μου μου εδωσε γλυκο με το ονομα και τον αριθμο του δωματιου της.

:think:

cookie_w_fortune.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γεια σας ,

θα ειναι καλο ή κακο ?

εννοείται πως θα την πηδήξεις και μετά θα φύγεις
μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν την πηδήξεις ή δεν φύγεις μετά  :s&m_2:

άντε καλή διασκέδαση  ;)

Επισκέπτης
Γεια σας ,

θα ειναι καλο ή κακο ?

Και σκέφτηκες εσύ τώρα πως καλό θα ήταν να ρωτήσεις στο μπου αν θα πηδήξεις την Κινέζα ή όχι..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-και τελος ....η πιο σωστη ερωτηση θα ηταν .....ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΩ?....γιατι να σπρωχνεις κανα μουνακι ρε συ μεταπτυχιακε φοιτητη δε σε κοβω....

Επισκέπτης
:2funny: μεταπτυχιακο και πουτσες μπλε σε λεει υστερα...  :2funny: :2funny:

Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι διάολο ρε πούστη μου?
Άλλος ρωτάει εδώ μέσα αν είναι ανησυχητικές οι κοκκινίλες στο πουτσοκέφαλο, άλλος πως να γκαστρώσει τη γυναίκα του, άλλος αν προβλέπεται να γαμήσει την Κινέζα, άλλος ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τι μπίζνα ν'ανοίξει..
Δεν έχει πάτο το βαρέλι λέμε..
Ετσι μου ρχεται να ανοιξω κ γω θεμα κ να ρωταω ποιος θέλει να με κανει γαμπρο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom