asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
εχεις φαει πολυ γκλοπ στο κεφαλιΣκοτωσε λοιπον οποιον μπουκαρει σπιτι σου.
Με το μαυρο γκανι σου.
Ειδες να φερνω αντιρρηση στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζητημα?
εχεις φαει πολυ γκλοπ στο κεφαλιΣκοτωσε λοιπον οποιον μπουκαρει σπιτι σου.
Με το μαυρο γκανι σου.
Ειδες να φερνω αντιρρηση στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ζητημα?
απαγορευεται η οπλοκατοχη στην ελλαδαΝαι.
Αλλά πρέπει να είσαι και μάγκας για να πείσεις τους μπάτσους ότι βρισκόσουν σε νόμιμη άμυνα,διαφορετικά τη γάμησες
Να πείτε κύριε κλέφτη ντροπή!
Αποχωρείστε αμέσως γιατι θα καλέσω το 100!
Αλλοιώς πάω να πάρω απο την κασέλα το δίκανο και θα δείτε τι θα πάθετε!!
Θα χεστεί πάνω του γιατι σίγουρα θα σας πεί ΧΕΣΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!
![]()
![]()
![]()
Αφηστε τις μαλακιες λεμε,που περιμενετε να ψηφιστει ΝΟΜΟΣ.εχεις φαει πολυ γκλοπ στο κεφαλι
απαγορευεται η οπλοκατοχη στην ελλαδα
το βρισκεις μονος σου με ολες τις συνεπειες εναντιον σου
αλλο το ενα αλλο ο Κ/ΦΤα πραματα ειναι πολυ απλα.
Τα φασιστοειδη ειδαν τον Κ/Φ και κατουρηθηκαν απο τη χαρα τους...θελουν τα οπλα νομιμα και θελουν να σκοτωνουν νομιμα και οι μπατσοι να τους λενε μπραβο.
Και για να ξεκαθαριζω τη θεση μου:Ναι στην παρανομη οπλοκατοχη.
για να σε δω ποσο συνθετα θα σκεφτεις αμα εχεις απεναντι σου τον αλλο να σε κτυπαει με το καλασνικοφ με την κουκουλα και να ακουμπανε τα παιδια σου και τη γυναικα σου...
αυτους που μπαινουν σπιτι για να μας ληστεψουν/σκοτωσουν/βιασουν η οχι?
εγω λεω σαφεστατα ναι.
Για να μην φαινεται το σιδερικο... ;)αλλο το ενα αλλο ο Κ/Φ
παρανομη οπλοκατοχη γιατι?
Και αν θελουν να γαμησουν πες τους και το τιμολογιο.Απο το να ρισκαρω τη ζωη μου καλυτερα να με κλεψουν...Ειμαι σιγουρη οτι αν ειναι υποψιασμενοι πως τα θυματα τους εχουν οπλο, τοτε θα χουν κ αυτοι...Και σιγουρα θα ειναι πιο αποτελεσματικοι κ αδιστακτοι ως προς τη χρηση του......
ναι
αλλα και αν προλαβεις τον κοπανας με οτι βρεις![]()
Απο το να ρισκαρω τη ζωη μου καλυτερα να με κλεψουν...
Αστους λεμε να κλαινε γιατι δεν τους δινει αδειες για οπλα η γΕΛΑΣ,εχει πολυ πλακα...Αν έχεις άδεια λέω....
Αν δεν έχεις και το πάρεις από μαύρη αγορά....τότε πρέπει να πείσεις τους μπάτσους ότι δεν είναι δικό σου...αλλά του διαρρήκτη...βέβαια θα πάνε τσάμπα τα λεφτά,γιατί θα κατασχεθεί ούτως ή άλλως....αλλά από το να βρεθείς πίσω από τα σίδερα,δεν έχεις άλλη επιλογή![]()
ευσταθιε εσυ πως θα απεφευγες τις 6 σφαιρες εξηγησε μας
δειξε μας τον τροπο![]()
Και αν θελουν να γαμησουν πες τους και το τιμολογιο.
κοπανατε τους εξω στους δρομους οπου τους βρειτε.
Αν ο άλλος έχει πιστόλι (συνήθως 6σφαιρα είναι) πρέπει να κάνεις το παν να αποφύγεις τις 6 σφαίρες που θα σου ρίξει....ε μετά αφού θα'ναι άοπλος κάνε ότι μπορείς να τον τσακίσεις
Γιατί ρε πούστη μου σκέφτεστε έτσι οι περισσότεροι;;; Αν σας κλέψουν μετά θα ΨΟΦΗΣΕΤΕ της πείνας ούτως ή άλλως....εκτός αν έχεις κομπόδεμα οπότε στ'αρχίδια σου.
Οπότε το καλύτερο είναι να αντισταθείς με τον έναν άλλο τρόπο....στο κάτω-κάτω παίζεις στην έδρα σου (στο σπίτι σου δηλαδή) οπότε ξέρεις τον χώρο,ενώ ο άλλος ο μαλάκας δε τον ξέρει.....οπότε έχεις ένα πλεονέκτημα.....
αν εισαι παντρεμενος βουτας την γυναικα σου και την βαζεις ασπιδα χεχεχχεε
Δεν θελω καν να το σκεφτομαι....Αν ειναι να ληστεψουν το σπιτι καλυτερα να λειπω η ν ακοιμαμαι κ να μου ριξουν σπρεϋ.....Ουτε εχω ορεξη να τα βαλω με κανεναν ουτε ξερω αν ειμαι σε θεση να το κανω αυτο......
Ρε δεν ζεις στο ματριξ......![]()
![]()
![]()
Ειναι καταλληλα προπονημενος απο τα ραντεβου θανατου τυπισσα![]()