CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
ειμαι ετοιμος να δεχτω λυτρωτικα τη μοιρα μου....ατοπησα τα μεγιστα!!!!μεταμελω!!!!τυπε η αυθαδεια τιμωρειται με καυτο μολυβι
ειμαι ετοιμος να δεχτω λυτρωτικα τη μοιρα μου....ατοπησα τα μεγιστα!!!!μεταμελω!!!!τυπε η αυθαδεια τιμωρειται με καυτο μολυβι
Η προστασία για το τομάρι σου είναι όταν σου κάνει ντου ένας και έχει melee όπλο.
Κοίτα εσύ μάθε για αρχή να κλειδώνεις την πόρτα κ μετά πάρε μπαζούκα,καραμπίνα κ ό,τι γουστάρεις για να προστατευτείς...φυσικα ....
το πρεπον επιβαλει να κερασεις καφεδακι τον ληστη και να τον προτρεψεις να περιμενει την αστυνομια προ συλληψη του
Ρε καθυστερημενε, διαβασες τιποτα απο αυτα που εγραψα?φυσικα ....
το πρεπον επιβαλει να κερασεις καφεδακι τον ληστη και να τον προτρεψεις να περιμενει την αστυνομια προ συλληψη του
νταξει και συ υπερβολικος....αμα ελεγε κοτσιδα του θριαμβου τι θα κανες?Μετά τη θεϊκή ατάκα το βόθρου για την πικσίδα του θριάμβου, είπα πως δεν παίζει να γελάσω περισσότερο.
Πόσο έξω έπεσα
Δεν δειχνεις κατανοηση φυσικα. Προσπαθεις να υπερασπιστεις εσενα και τους δικους σου.
Και αμα απειληθει η ζωη σου, σαφως να πραξεις αναλογα.
Το θεμα ειναι να μην προσπαθεις να κανεις απονομη δικαιοσυνης απο εσενα και το οπλο σου.
δε φθαναν οι παλερμο-τραμουντανηδες
νταξει και συ υπερβολικος....αμα ελεγε κοτσιδα του θριαμβου τι θα κανες?
Δεν ξερω ρε τυπε .... πες μου εσυ που ξερεις να μαθω κι εγω....axaxouxa η δουλεια του τσατσου ξερεις ποια ειναι και το χεις βαλει
απο κατω?
νταξει και συ υπερβολικος....αμα ελεγε κοτσιδα του θριαμβου τι θα κανες?
παιρνεις τη κανη,τη κοβεις με ενα πριονι κατα μηκος ωστε να σχηματιστουν δυο μακρυα ημικυκλια,παιρνεις 1000αρι,500αρι,300αρι και 50αρι σμυριδοπανο για το φινιρισμα και πλακωνεσε στο τριψιμο...τριψε-τριψε,με τους μηνες καποια στιγμη θα γινει λεια...οκ?Επι του λειοκανου εχεις να αναφερεις τιποτα η μπαααααααααααααα ?
παιρνεις τη κανη,τη κοβεις με ενα πριονι κατα μηκος ωστε να σχηματιστουν δυο μακρυα ημικυκλια,παιρνεις 1000αρι,500αρι,300αρι και 50αρι σμυριδοπανο για το φινιρισμα και πλακωνεσε στο τριψιμο...τριψε-τριψε,με τους μηνες καποια στιγμη θα γινει λεια...οκ?
Δεν ξερω ρε τυπε .... πες μου εσυ που ξερεις να μαθω κι εγω....
αυτο γινεται ΑΡΚΕΙ να μην εχει κοντακι απο γνησιο ψωλοδερμα,γιατι τοτε τριψε τριψε ΞΑΝΑΜΑΚΡΑΙΝΕΙ το ρημαδι......παιρνεις τη κανη,τη κοβεις με ενα πριονι κατα μηκος ωστε να σχηματιστουν δυο μακρυα ημικυκλια,παιρνεις 1000αρι,500αρι,300αρι και 50αρι σμυριδοπανο για το φινιρισμα και πλακωνεσε στο τριψιμο...τριψε-τριψε,με τους μηνες καποια στιγμη θα γινει λεια...οκ?
Αυτο σου ειπα και εγω.Ποιός μίλησε για απονομή δικαιοσύνης? Εγώ λέω , ότι σου κάνουν κάνε και κακία μην κρατάς.