aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καρφιΣε είπε πούστη.
καρφιΣε είπε πούστη.
αν πω του λαλάκη με πόσα όπλα έχω κάνει βολή στο στρατό θα χύνει μέχρι τα χριστούγενναΜπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε καλό σας πάλι...
Εξαιρετικό!
αν πω του λαλάκη με πόσα όπλα έχω κάνει βολή στο στρατό θα χύνει μέχρι τα χριστούγεννα
Να βάλουμε κανά πιο προχώ ερωτηματάκι στο χάρρυ πότερ ;;;;;
Να πας πει ποιά είναι η 4η επιλογή στο αμερικάνικο Μ16 ;;;;
Εκτός 1.Ασφάλεια 2.Βολή 1-1 4.Αυτόματη βολή ....
ποιά η επιλογή 3. ;;;;;;;;
οέο ;;;;;;;;
φοβάμαι πως θα ζηλέψει πολύΠεστου να τον ανεβάσεις λίγο. Όπως διάβασα είχε δύσκολο βράδυ
Εχω ριξει σε ασκηση με milan κα παραλιγο να θρηνησουμε θυματααν πω του λαλάκη με πόσα όπλα έχω κάνει βολή στο στρατό θα χύνει μέχρι τα χριστούγεννα
και μ'αυτό έχω ρίξει. Ρε χαμένε τι θύματα και παπαριές μου λες? Μόνο του πάει το γαμημένοΕχω ριξει σε ασκηση με milan κα παραλιγο να θρηνησουμε θυματα
Εχω ριξει σε ασκηση με milan κα παραλιγο να θρηνησουμε θυματα
και μ'αυτό έχω ρίξει. Ρε χαμένε τι θύματα και παπαριές μου λες? Μόνο του πάει το γαμημένο
τι είναι τούτο ρε μάστορα?Δεν έχετε δει Π.Ε.Π να ρίχνει. Για αυτό τα λέτε αυτά...
Eιχαν ξεμεινει κατι μαλακες του πυροβολικου διπλα στο αρμα-στοχο και φωναζαν μη ριχνετε ρε μαλακες θα μας σκοτωσετεκαι μ'αυτό έχω ρίξει. Ρε χαμένε τι θύματα και παπαριές μου λες? Μόνο του πάει το γαμημένο
Νομιζω MLRS ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΟ,εΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ
α οκ. Δεν σκαμπάζω από πυροβολικό. Καλά δεν σκαμπάζω γενικά από όπλα απλά έτυχε στο στρατό και έκανα βολή με τα πάντα που αφορούν το πεζικό
...ασε παπαζολη ,οχι παπαζολιες σε μενα...Σε είπε πούστη.
ε αφού σε είπε, τι να κάνουμε τώρα?...ασε παπαζολη ,οχι παπαζολιες σε μενα...
Παρτο να σκοτωσεις το σκυλι του γειτονα που γαβγιζει το μεσημερι και δεν σε αφηνει να κοιμηθεις ;)αυτό θα πάρω για το σπίτι μου. αν μπουκάρει κανένας με μια ριξιά θα φάω αυτόν και τον διαχειριστή στο παραδίπλα διαμερισμα που με κυνηγα κάθε μήνα και ένα μαλ..α στην απέναντι οικοδομή που μαλώνει με το κινητό του στο μπαλκόνι 3 τα ξημερώματα. Μετά θα επικαλεστώ αυτοάμυνα και προσωρινή παράνοια
Νομιζω MLRS ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΟ,εΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ