kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ε ναι...ειμαι εμφανες.Αυτή στη φωτό είναι άλλη Ιμάν, νεότερη & Αμερικάνα.
ε ναι...ειμαι εμφανες.Αυτή στη φωτό είναι άλλη Ιμάν, νεότερη & Αμερικάνα.
Μόνο Κοκός
http://[URL unfurl="true"]www2.pictures.zimbio.com/gi/Princess+Marie+Chantal+GYDe0Zhn_Yim.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]αχ απολυτε η καρδια μου παει να σπασει με την φοτο... :S :S
σε δεκα μερες παω μυκονο να νιωσω την αυρα των παραδοσιακων γαλαζοαιματων που εχει απομεινει απο το καλοκαιρι αν και η μοντερνα σπορτ η μη γκλαμουρια ειναι πρωτα στο τοπ μου. :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
πηγαινε υδρα τυπεαχ απολυτε η καρδια μου παει να σπασει με την φοτο... :S :S
σε δεκα μερες παω μυκονο να νιωσω την αυρα των παραδοσιακων γαλαζοαιματων που εχει απομεινει απο το καλοκαιρι αν και η μοντερνα σπορτ η μη γκλαμουρια ειναι πρωτα στο τοπ μου.
πηγαινε υδρα τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/photos/gossip/nikolaos1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :D :D :D :D :D
ειμαι πιο μοντερνος και εναλλακτικος ομως ρε τυπε...προτιμω το στυλ της μυκονου... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Δυο δυο τα κατέβαιναν τα σκαλιά από την τρομάρα τουςπήγαν να κάνουν κάτι μαγκιές στο Πέραμα οι ασφόνδυλοι και μόλις βρήκαν μπροστά τους τα παιδιά της ''Ζώνης'' ναυπηγο-οικοδόμους κλάσανε μάντολες...
έτσι, γιατί κι ο χρυσαυγουλάδας θέλει τον οικοδόμο του
O κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο θρεντ ;)Δυο δυο τα κατέβαιναν τα σκαλιά από την τρομάρα τους
O κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο θρεντ ;)
πότε λες??πήγαν να κάνουν κάτι μαγκιές στο Πέραμα οι ασφόνδυλοι και μόλις βρήκαν μπροστά τους τα παιδιά της ''Ζώνης'' ναυπηγο-οικοδόμους κλάσανε μάντολες...
έτσι, γιατί κι ο χρυσαυγουλάδας θέλει τον οικοδόμο του
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η αμερικανική πρεσβεία προχωρά σε τέτοια προειδοποίηση για την Ελλάδα. Κι αυτό δείχνει την τεράστια ζημιά που κάνουν στην χώρα τα φαινόμενα φασισμού και ρατσισμού, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται μέχρι στιγμής ούτε αποτελεσματικά,ούτε πειστικά.
Υποδοχή Παπανδρέου του 80 !!!
τι να τους κανουμε αυτους του τουριστες τυπεδιαβαζω σε σχολια στο καπιταλ τωρα ελληνες που ζουν και εργαζονται στο εξωτερικο και ειναι παντρεμενοι εκει, φοβουνται να ρθουν επισκεψη-διακοπες με την οικογενεια τους (που δε μιλαει ελληνικα) στην ελλαδα τι εχετε κανει ρε ναζιστοπουλα-ρατσιστοπουλα δε θα δουμε δεκαρα τσακιστη απ το εξωτερικο τα εχω πει σε οσους εχετε αμεση η εμμεση σχεση με το τουρισμο οπου βλεπετε χρυσαυγουλο να το βαρατε εμμεσα σας κοβει το μεροκαμματο με το ρατσισμο και τη ξενοφοβια που ολοι μα ολοι το εχουν μαθει στο εξωτερικο αποδειξη η ανακοινωση της αμερικανικης πρεσβειας
διαβαζω σε σχολια στο καπιταλ τωρα ελληνες που ζουν και εργαζονται στο εξωτερικο και ειναι παντρεμενοι εκει, φοβουνται να ρθουν επισκεψη-διακοπες με την οικογενεια τους (που δε μιλαει ελληνικα) στην ελλαδα τι εχετε κανει ρε ναζιστοπουλα-ρατσιστοπουλα δε θα δουμε δεκαρα τσακιστη απ το εξωτερικο τα εχω πει σε οσους εχετε αμεση η εμμεση σχεση με το τουρισμο οπου βλεπετε χρυσαυγουλο να το βαρατε εμμεσα σας κοβει το μεροκαμματο με το ρατσισμο και τη ξενοφοβια που ολοι μα ολοι το εχουν μαθει στο εξωτερικο αποδειξη η ανακοινωση της αμερικανικης πρεσβειας
τυπε διαβαζεις και καπιταλ?