Νέα

Να προσέχουν οι σκουρόχρωμοι αμερικανοί τις ρατσιστικές επιθέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]] :headbang3:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www2.pictures.zimbio.com/gi/Princess+Marie+Chantal+GYDe0Zhn_Yim.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote]αχ απολυτε η καρδια μου παει να σπασει με την φοτο... :S :S
σε δεκα μερες παω μυκονο να νιωσω την αυρα των παραδοσιακων γαλαζοαιματων που εχει απομεινει απο το καλοκαιρι αν και η μοντερνα σπορτ η μη γκλαμουρια ειναι πρωτα στο τοπ μου. :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Γκόμενα γαρίδα αυτή ή νύφη του ή πλούσια τύπε. Πετάς τό κεφάλι αλλά τρώς τό σώμα. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αχ απολυτε η καρδια μου παει να σπασει με την φοτο... :S :S
σε δεκα μερες παω μυκονο να νιωσω την αυρα των παραδοσιακων γαλαζοαιματων που εχει απομεινει απο το καλοκαιρι αν και η μοντερνα σπορτ η μη γκλαμουρια ειναι πρωτα στο τοπ μου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πηγαινε υδρα τυπε :grin:
assets_LARGE_t_420_19293536_type11495.jpg

URL]]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πηγαινε υδρα τυπε :grin:
assets_LARGE_t_420_19293536_type11495.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/photos/gossip/nikolaos1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :D :D :D :D :D
ειμαι πιο μοντερνος και εναλλακτικος ομως ρε τυπε...προτιμω το στυλ της μυκονου... :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.048
Πόντοι
3.715
πήγαν να κάνουν κάτι μαγκιές στο Πέραμα οι ασφόνδυλοι και μόλις βρήκαν μπροστά τους τα παιδιά της ''Ζώνης'' ναυπηγο-οικοδόμους κλάσανε μάντολες...
έτσι, γιατί κι ο χρυσαυγουλάδας θέλει τον οικοδόμο του

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
πήγαν να κάνουν κάτι μαγκιές στο Πέραμα οι ασφόνδυλοι και μόλις βρήκαν μπροστά τους τα παιδιά της ''Ζώνης'' ναυπηγο-οικοδόμους κλάσανε μάντολες...
Δυο δυο τα κατέβαιναν τα σκαλιά  από την τρομάρα τους  :grin:

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
πότε λες??

τότε??

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η αμερικανική πρεσβεία προχωρά σε τέτοια προειδοποίηση για την Ελλάδα. Κι αυτό δείχνει την τεράστια ζημιά που κάνουν στην χώρα τα φαινόμενα φασισμού και ρατσισμού, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται μέχρι στιγμής ούτε αποτελεσματικά,ούτε πειστικά.

Τι μας λες? Οταν η κυβερνηση Μπους αφησε την Νεα Ορλεανη να πνιγει απο τον Κατρινα επειδη οι περισοτεροι ηταν μαυροι αυτο εσενα δεν σε χαλασε? Τα "ταγματα εφοδου" τους πειραξανε.
Το οτι με αυτη την ανακοινωση ουσιαστικα παρεμβενουν στα εσωτερικα μας δεν σε ενοχλει? Στην τελικη με αυτη την δηλωση πιο πολυ σαμποταρουν την καθιερωμενη πορεια παρα ανησυχουν για "ρατσιστικα" χτυπηματα. Αϊντε ξυπνα!!!

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
διαβαζω σε σχολια στο καπιταλ τωρα ελληνες που ζουν και εργαζονται στο  εξωτερικο και ειναι παντρεμενοι εκει, φοβουνται να ρθουν επισκεψη-διακοπες με την οικογενεια τους (που δε μιλαει ελληνικα) στην ελλαδα :uglystupid:  τι εχετε κανει ρε ναζιστοπουλα-ρατσιστοπουλα :uglystupid:  δε θα δουμε δεκαρα τσακιστη απ το εξωτερικο :idiot:    τα εχω πει σε οσους εχετε αμεση η εμμεση σχεση με το τουρισμο :idiot:  οπου βλεπετε χρυσαυγουλο να το βαρατε :knuppel: εμμεσα σας κοβει το μεροκαμματο με το ρατσισμο και τη ξενοφοβια :uglystupid:  που ολοι μα ολοι το εχουν μαθει στο εξωτερικο :idiot:  αποδειξη η ανακοινωση της αμερικανικης πρεσβειας :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
διαβαζω σε σχολια στο καπιταλ τωρα ελληνες που ζουν και εργαζονται στο  εξωτερικο και ειναι παντρεμενοι εκει, φοβουνται να ρθουν επισκεψη-διακοπες με την οικογενεια τους (που δε μιλαει ελληνικα) στην ελλαδα :uglystupid:  τι εχετε κανει ρε ναζιστοπουλα-ρατσιστοπουλα :uglystupid:  δε θα δουμε δεκαρα τσακιστη απ το εξωτερικο :idiot:    τα εχω πει σε οσους εχετε αμεση η εμμεση σχεση με το τουρισμο :idiot:   οπου βλεπετε χρυσαυγουλο να το βαρατε :knuppel: εμμεσα σας κοβει το μεροκαμματο με το ρατσισμο και τη ξενοφοβια :uglystupid:  που ολοι μα ολοι το εχουν μαθει στο εξωτερικο :idiot:   αποδειξη η ανακοινωση της αμερικανικης πρεσβειας :uglystupid:
τι να τους κανουμε αυτους του τουριστες τυπε
δεν αφηνουν συναλλαγμα :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διαβαζω σε σχολια στο καπιταλ τωρα ελληνες που ζουν και εργαζονται στο  εξωτερικο και ειναι παντρεμενοι εκει, φοβουνται να ρθουν επισκεψη-διακοπες με την οικογενεια τους (που δε μιλαει ελληνικα) στην ελλαδα :uglystupid:  τι εχετε κανει ρε ναζιστοπουλα-ρατσιστοπουλα :uglystupid:  δε θα δουμε δεκαρα τσακιστη απ το εξωτερικο :idiot:    τα εχω πει σε οσους εχετε αμεση η εμμεση σχεση με το τουρισμο :idiot:   οπου βλεπετε χρυσαυγουλο να το βαρατε :knuppel: εμμεσα σας κοβει το μεροκαμματο με το ρατσισμο και τη ξενοφοβια :uglystupid:  που ολοι μα ολοι το εχουν μαθει στο εξωτερικο :idiot:   αποδειξη η ανακοινωση της αμερικανικης πρεσβειας :uglystupid:

τυπε διαβαζεις και καπιταλ?  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom