ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε να παιζουν τα παιδια το νεο παιχνιδι pinata pakis
τυπε να παιζουν τα παιδια το νεο παιχνιδι pinata pakis
θα κανει παταγο στις πλατειες αττικης,αμερικης,αγιου παντελημονα
θα κανει παταγο στις πλατειες αττικης,ΑΦΡΙΚΗΣ,αγιου παντελημονα
εγω τυπε δεν γελασα για να μην με πουμε κλωνο χρυσαυγιτη.
Ενώ αυτές οι εικόνες
είναι η καλύτερη διαφήμιση ....
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεεγω τυπε δεν γελασα για να μην με πουμε κλωνο χρυσαυγιτη.
εγω τυπε δεν γελασα για να μην με πουμε κλωνο χρυσαυγιτη.
οκ δεν θα κρατηθω.πινιατα πακη τυπε. εκλασα ομως με τη φραση
καλα με μουσια ιδιος με αυτον στην φωτο ειναι τυπεοκ δεν θα κρατηθω.
εγω νομιζα οτι μιλουσε για τον πακη τον παυλοπουλο στην αρχη.σοβαρα...
[size=9pt]bourdela.com > Γενικά > Γενική συζήτηση > Δουλειές για έξτρα εισόδημα [Σελ. 3][/size][size=12pt]οσο για τον χρονο που περναω στο μπου,δεν υπαρχει καλυτερη παρεα.[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.theschooligans.gr/site/images/stories/arxeio/14/remember/remember_koukouloforos_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία μουνιά! Ειδικά η πρώτη είναι να την πιάσεις από πίσω και να της τον χώσεις όπως είναι!
Ωραία μουνιά! Ειδικά η πρώτη είναι να την πιάσεις από πίσω και να της τον χώσεις όπως είναι!
Αλλοδαπο εκδιδομενο μουνι οσο υπαρχει ακομα αστικη δημοκρατια, γιατι μετα με την Χρυση Αυγη θα πεσει πολυ ....αλλα λογια να αγαπιομαστε πατρις θρησκεια οικογενεια και αλλοδαπο εκδιδομενο μουνι τυπε ετσι καλα κανεις φυσικα , αλλα κριμα να εισαι τοσο υποκριτης με τον ευατο σου
δεν ειναι αστικο κομμα η χ.α ?Αλλοδαπο εκδιδομενο μουνι οσο υπαρχει ακομα αστικη δημοκρατια, γιατι μετα με την Χρυση Αυγη θα πεσει πολυ ....
Ρε συ τι μυαλο εχεις??? γραφτηκες στο μπου για να ποσταρεις αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ. Η μονη σου δικαιολογια αν στην εχει φερει προσφατα καμοια Ρουμανα.....Κανονικά θα έπρεπε να βαράνε μόνο τα κατώτερα όντα (οι οποίοι είναι απόγωνοι Δάκων και Τσιγγάνων)
από την κωλοχώρα της ανατολικής ευρώπης που μόνη ιστορία που έχει είναι ο Δράκουλας.
Η αποψη μου ειναι πως οχι, και ελπιζω να μην κληθει να μας το αποδειξει....δεν ειναι αστικο κομμα η χ.α ?
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ δικε μου αληθινη ειναι η φωτο η εκανες κανα μαγειριο εσυ? γιατι αμα πηγανε και γραψανε peopleS τα ζωα και το κρεμασανε και στην ακροπολη ειναι τελειως ξεφτιλισιους
αυτη ειναι καλυτερη τυπε