Όταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.Το πρόβλημα στα πανό δεν ήταν η ορθογραφία,αλλά τα ίδια τα πανό που δε θα έπρεπε να έχουν ανέβει εκεί.Όσον αφορά την ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ,συνηθισμένο φαινόμενο.Αν σκάσει μια στρακαστρούκα κάπου εκδίδουν οδηγία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να προσέχουν οι σκουρόχρωμοι αμερικανοί τις ρατσιστικές επιθέσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ. ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
Επισκέπτης
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ. ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
Μὰ ἐπιτέλους πῶς εἶσθε ἐμφανισιακῶς καὶ προβληματίζεσθε τόσον;
Συνημμένα
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
"πνευματικε πατερα" των ναζιστοπουστρακιων, ετσι θα γινει ο πατος σου στη φυλακη, μολις σε συλλαβουν με το νεο νομο κατα του ρατσισμουΜὰ ἐπιτέλους πῶς εἶσθε ἐμφανισιακῶς καὶ προβληματίζεσθε τόσον;
Επισκέπτης
καλο ρομποτακι εγινες και συ διαβασε τι εγραψες μας στερουνε την ελευθερια λογου σε λιγο θα πληρωνουμε και για τον αερα που αναπνεουμε ξεκολα τον κολημενο εγκεφαλο σου και συ και οι αλοι που σε βρηκαν γραφικο και σε δουλευουνεΌποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ. ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι λες ρε μεγαλε σου στερουν την ελευθερια να επιτιθεσε λεκτικα η σωματικα σε ατομα που δεν εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με σενα η δεν κραταν το ιδιο διαβατηριο ωρε δημοκρατες που γεμισε η ελλαδα να χαρω εγω αν εγω ειμαι γραφικος αυτοι που υποστηριζεις και λενε οτι οσοι εχουν μονο ενα γονιο ελληνα δεν ειναι ελληνες τι ειναικαλο ρομποτακι εγινες και συ διαβασε τι εγραψες μας στερουνε την ελευθερια λογου σε λιγο θα πληρωνουμε και για τον αερα που αναπνεουμε ξεκολα τον κολημενο εγκεφαλο σου και συ και οι αλοι που σε βρηκαν γραφικο και σε δουλευουνε
Επισκέπτης
τι λες ρε μεγαλε σου στερουν την ελευθερια να επιτιθεσε λεκτικα η σωματικα σε ατομα που δεν εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με σενα η δεν κραταν το ιδιο διαβατηριο ωρε δημοκρατες που γεμισε η ελλαδα να χαρω εγω αν εγω ειμαι γραφικος αυτοι που υποστηριζεις και λενε οτι οσοι εχουν μονο ενα γονιο ελληνα δεν ειναι ελληνες τι ειναι
ουτε ο κισιγκερ δεν τα λεει τοσο καλα συνεχισε ετσι
Επισκέπτης
Το να μην μπορείς να εκφράζεσαι είναι φασισμός. Παρ'όλα αυτά αν χρησιμοποιήσεις μια "φασιστική" μέθοδο σε κάποιον "φασίστα" είναι όλα καλά. Η λογική ποιά είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που επικροτεί αυτό το πράγμα είναι φασίστας ή όχι?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
Όταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.
Κυρίως ναί αλλά καί χρησιμοποιείται μέ διάφορες έννοιες, όταν θέλει νά τονίσει ότι μία ομάδα είναι από επιμέρους σύνολα.
Επισκέπτης
To Peoples btw απλά ακούγεται τόσο άσχημα και λάθος..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αληθινο ειναι τυπεΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ δικε μου αληθινη ειναι η φωτο η εκανες κανα μαγειριο εσυ? γιατι αμα πηγανε και γραψανε peopleS τα ζωα και το κρεμασανε και στην ακροπολη ειναι τελειως ξεφτιλισιους
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και εγω αυτο ξερωΌταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.
τωρα ας μπει η μαριαννα που ειναι καθηγητρια αγγλικων να λυσει την διαφωνια
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ολιγον τι ασχετο αλλα ρε μαγκες δεν ξερω αλλα εχω χασει τον υπνο μου απο χθες με μια φωτογραφια.ενα μαυρουλικο πανεμορφο μοντελακι ντυμενο πολυχρωμα με μπιχλιμπιδια σε χερια και σκουλαρικια και τουρμπανι στο κεφαλακι του και σε ενα κρεβατι πολυχρωμο α λα 1000 αραβικες νυχτες.εχω τρελαθει και ερωτευτει παραφορα.φυσικα μιλαμε για μαυρουλα επαγγελματια μοντελο...εβενινη επιδερμιδα και πανεμορφο προσωπο.αν και ξαπλωμενη φαινοταν οτι ειχε κορμι μοντελου.ειμαι ερωτευμενος...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
τυπε και εγω αυτο ξερω
τωρα ας μπει η μαριαννα που ειναι καθηγητρια αγγλικων να λυσει την διαφωνια
Μόνο Κοκός & Σέρ Μαρκεζίνης γνωρίζουν τέλεια Αγγλικά τύπε.
Κρίση χωρίς Μεσσία στό τέλος δέν παίζει.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 786
ολιγον τι ασχετο αλλα ρε μαγκες δεν ξερω αλλα εχω χασει τον υπνο μου απο χθες με μια φωτογραφια.ενα μαυρουλικο πανεμορφο μοντελακι ντυμενο πολυχρωμα με μπιχλιμπιδια σε χερια και σκουλαρικια και τουρμπανι στο κεφαλακι του και σε ενα κρεβατι πολυχρωμο α λα 1000 αραβικες νυχτες.εχω τρελαθει και ερωτευτει παραφορα.φυσικα μιλαμε για μαυρουλα επαγγελματια μοντελο...εβενινη επιδερμιδα και πανεμορφο προσωπο.αν και ξαπλωμενη φαινοταν οτι ειχε κορμι μοντελου.ειμαι ερωτευμενος...
Μά ποιός είσαι, ό David Bowie;
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ιμαν τυπε...τι πλασμα και αυτο...δεν ξερω πως κρατιεται τωρα αλλα θεα απλα...Μά ποιός είσαι, ό David Bowie;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις