Νέα

Να προσέχουν οι σκουρόχρωμοι αμερικανοί τις ρατσιστικές επιθέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.Το πρόβλημα στα πανό δεν ήταν η ορθογραφία,αλλά τα ίδια τα πανό που δε θα έπρεπε να έχουν ανέβει εκεί.Όσον αφορά την ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ,συνηθισμένο φαινόμενο.Αν σκάσει μια στρακαστρούκα κάπου εκδίδουν οδηγία.

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ.      ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

Επισκέπτης
Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ.      ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑΖΙΣΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

Μὰ ἐπιτέλους πῶς εἶσθε ἐμφανισιακῶς καὶ προβληματίζεσθε τόσον;

Συνημμένα

• lip plates in Africa.jpg
    lip plates in Africa.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μὰ ἐπιτέλους πῶς εἶσθε ἐμφανισιακῶς καὶ προβληματίζεσθε τόσον;
"πνευματικε πατερα" :jerking:  των ναζιστοπουστρακιων, ετσι θα γινει ο πατος σου στη φυλακη,  :knockinb: μολις σε συλλαβουν με το νεο νομο κατα του  ρατσισμου :uglystupid:

Επισκέπτης
καλο ρομποτακι εγινες και συ διαβασε τι εγραψες μας στερουνε την ελευθερια λογου σε λιγο θα πληρωνουμε και για τον αερα που αναπνεουμε ξεκολα τον κολημενο εγκεφαλο σου και συ και οι αλοι που σε βρηκαν γραφικο και σε δουλευουνε

OP
OP
asia_fun

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλο ρομποτακι εγινες και συ διαβασε τι εγραψες μας στερουνε την ελευθερια λογου σε λιγο θα πληρωνουμε και για τον αερα που αναπνεουμε ξεκολα τον κολημενο εγκεφαλο σου και συ και οι αλοι που σε βρηκαν γραφικο και σε δουλευουνε
τι λες ρε μεγαλε σου στερουν την ελευθερια να επιτιθεσε  :jerking:  λεκτικα η σωματικα σε ατομα που δεν εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με σενα η  δεν κραταν το ιδιο διαβατηριο :uglystupid:    ωρε δημοκρατες που γεμισε η ελλαδα να χαρω εγω :uglystupid:   αν εγω ειμαι γραφικος αυτοι που υποστηριζεις και λενε οτι οσοι εχουν μονο ενα γονιο ελληνα δεν ειναι ελληνες :jerking:  τι ειναι :uglystupid:

Επισκέπτης
τι λες ρε μεγαλε σου στερουν την ελευθερια να επιτιθεσε  :jerking:  λεκτικα η σωματικα σε ατομα που δεν εχουν το ιδιο χρωμα δερματος με σενα η  δεν κραταν το ιδιο διαβατηριο :uglystupid:    ωρε δημοκρατες που γεμισε η ελλαδα να χαρω εγω :uglystupid:   αν εγω ειμαι γραφικος αυτοι που υποστηριζεις και λενε οτι οσοι εχουν μονο ενα γονιο ελληνα δεν ειναι ελληνες :jerking:  τι ειναι :uglystupid:

ουτε ο κισιγκερ δεν τα λεει τοσο καλα συνεχισε ετσι :jerking:

Επισκέπτης
Το να μην μπορείς να εκφράζεσαι είναι φασισμός. Παρ'όλα αυτά αν χρησιμοποιήσεις μια "φασιστική" μέθοδο σε κάποιον "φασίστα" είναι όλα καλά. Η λογική ποιά είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που επικροτεί αυτό το πράγμα είναι φασίστας ή όχι?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Όταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.

Κυρίως ναί αλλά καί χρησιμοποιείται μέ διάφορες έννοιες, όταν θέλει νά τονίσει ότι μία ομάδα είναι από επιμέρους σύνολα.

URL]]

Επισκέπτης
To Peoples btw απλά ακούγεται τόσο άσχημα και λάθος..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ δικε μου αληθινη ειναι η φωτο η εκανες κανα μαγειριο εσυ? γιατι αμα πηγανε και γραψανε peopleS τα ζωα και το κρεμασανε και στην ακροπολη ειναι τελειως ξεφτιλισιους
αληθινο ειναι τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όταν αναφέρεσαι σε διαφορετικούς λαούς (φυλετικά) τότε το peoples είναι σωστό.
τυπε και εγω αυτο ξερω
τωρα ας μπει η μαριαννα που ειναι καθηγητρια αγγλικων να λυσει την διαφωνια :grin:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
τι νομίζετε οτι όλα τα κρατη είναι μπανανίες σαν την Έλλαδα???
πρόσεχουν τους πολίτες για να έχουν.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Τούς προσέχει ό πρόεδρος εκεί στό Αμέρικα γιά πού ξεμυτάνε τύπε.

Black-Jesus.jpg

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ξέρει τι κάνει... πάνω απ' όλα τα πελατάκια

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ολιγον τι ασχετο αλλα ρε μαγκες δεν ξερω αλλα εχω χασει τον υπνο μου απο χθες με μια φωτογραφια.ενα μαυρουλικο πανεμορφο μοντελακι ντυμενο πολυχρωμα με μπιχλιμπιδια σε χερια και σκουλαρικια και τουρμπανι στο κεφαλακι του και σε ενα κρεβατι πολυχρωμο α λα 1000 αραβικες νυχτες.εχω τρελαθει και ερωτευτει παραφορα.φυσικα μιλαμε για μαυρουλα επαγγελματια μοντελο...εβενινη επιδερμιδα και πανεμορφο προσωπο.αν και ξαπλωμενη φαινοταν οτι ειχε κορμι μοντελου.ειμαι ερωτευμενος...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
τυπε και εγω αυτο ξερω
τωρα ας μπει η μαριαννα που ειναι καθηγητρια αγγλικων να λυσει την διαφωνια :grin:

Μόνο Κοκός & Σέρ Μαρκεζίνης γνωρίζουν τέλεια Αγγλικά τύπε. :rockon:

200px-King_Constantine.jpg

markezinis+v.jpg

Κρίση χωρίς Μεσσία στό τέλος δέν παίζει. :helpplea:

300px-The_Last_Judgement._Jean_Cousin..jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
ολιγον τι ασχετο αλλα ρε μαγκες δεν ξερω αλλα εχω χασει τον υπνο μου απο χθες με μια φωτογραφια.ενα μαυρουλικο πανεμορφο μοντελακι ντυμενο πολυχρωμα με μπιχλιμπιδια σε χερια και σκουλαρικια και τουρμπανι στο κεφαλακι του και σε ενα κρεβατι πολυχρωμο α λα 1000 αραβικες νυχτες.εχω τρελαθει και ερωτευτει παραφορα.φυσικα μιλαμε για μαυρουλα επαγγελματια μοντελο...εβενινη επιδερμιδα και πανεμορφο προσωπο.αν και ξαπλωμενη φαινοταν οτι ειχε κορμι μοντελου.ειμαι ερωτευμενος...

Μά ποιός είσαι, ό David Bowie;

chaneliman.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Αυτή στη φωτό είναι άλλη Ιμάν, νεότερη & Αμερικάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom