Νέα

Να μείνω Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σε μια φυλακη με τσιμεντο ζουμε..εγω δηλαδη που ειμαι φτωχος..οσοι εχουν φραγκα ή μπαμπα με φραγκα μενουν σε πρασινακι κι χλωριωμενο νερακι..
οι δε ρυθμοι ζωης ειναι τραγικοι..δουλεια σαν σκυλι σε καποιο δωματιο με τσιμεντο μετα σπιτι ξεκουραση 2-3 ωρες και την επομενη τα ιδια..περιμενοντας ενα σκ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: δυστυχως ετσι ειναι, αλλα και παλι ειναι το χωριο η λυση?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε μια φυλακη με τσιμεντο ζουμε..εγω δηλαδη που ειμαι φτωχος..οσοι εχουν φραγκα ή μπαμπα με φραγκα μενουν σε πρασινακι κι χλωριωμενο νερακι..
οι δε ρυθμοι ζωης ειναι τραγικοι..δουλεια σαν σκυλι σε καποιο δωματιο με τσιμεντο μετα σπιτι ξεκουραση 2-3 ωρες και την επομενη τα ιδια..περιμενοντας ενα σκ.

ποιοτητα ζωης my ass

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ξερω μαγκες..
ειμαι 30 sth και πλεον πρεπει να τραβηξω εναν δρομο..
ο δρομος της πολης, της δουλειας και μετα σπιτακι για να κοιμηθεις σε καναπε βλεποντας σεχραζατ δεν ειναι στα θελω μου..αλλοι το κανουν..στ αρχιδια μου ομως..
δεν ξερω..ισως παω θιβετ καποιους μηνες να σκεφτω απερισπαστος τον δρομο μου..

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αντικειμενικά μιλώντας όμως, ο τύπος με bachelor μόνο.... εδώ στο μπουρδέλο ούτε courrier πίτσας δε μπορεί να βρει δουλειά. Πιο πολλές πιθανότητες έχει να βρει σε κανα κωλοχώρι στη Νότια Ουαλλία μέσω agency, παρά εδώ.

Fact. :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
να θεωρησω την ερωτηση του θεματος ρητορικη......μην διανοηθεις κ επιστρεψεις ελλαδα για τα επομενα 30+ χρονια  ;)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σαν μελη Ευρωπαικης Ενωσης εχετε σχεδον ιδια δικαιωματα με τους Αγγλους.Επισης εδω εχουν πολλα benefits,δηλαδη κρατικη βοηθεια για ανεργους,για να πληρωνεις το ενοικιο,για δημοτικο φορο κτλ στα οποια και οι Ελληνες μπορουν να αιτηθουν.
Οσον αφορα δουλειες οι agencies αν δεν ενδιαφερονται για το βιογραφικο σου δε σε αναλαμβανουν,καλυτερα να κανεις αιτησεις απευθειας σε site μεγλων εταιριων πρωτα
Επισης εδω δεν προσλαμβανουνε με νοοτροπια ελληνικου δημοσιου,δηλαδη φερε πτυχια,περνα ασεπ και μπες,αμα δεν τους κανεις σαν προσωπικοτητα και σαν ανθρωπος παιρνεις τον πουλο και ας εχει 10 phd
Αναλογα αμα υστερεις ακαδημαικα αλλα δειξεις οτι μπορεις να την κανεις τη δουλεια και τους πεισεις σε προσλαμβανουνε

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τελικα το αποφάσισα..Θα κάτσω Αγγλία..Μπορεί να έβγαλα 2.2 βαθμό πτυχίου αλλά δεν θα κυνηγήσω πουλεθνικές.Αντίθετα θα προσπαθήσω να βρω θέσεις πάνω στη Λογιστική,το Μανατζμεντ και το Μαρκετινγκ σε μικρές επιχειρήσεις που ειναι πιο ευέλικτοι στο βαθμό..Ελπίζοντας και κάνοντας..Το ότι δεν θα πάω στρατό βέβαια θα με κυνηγήσει και ιδιαίτερα θα χω πρόβλημα με τη γραφιεοκρατία της Ελλάδας να με βγάλουν ανυπότακτο εξωτερικού..Δεν ξέρω αν έιμαι σωστός ή λάθος..Όμως από το να γυρίσω και να δω το γνωστό χάλι προτιμώ να κάτσω να το ρισκάρω.Εξάλλου είμαι ευτιχισμένος εδώ αν και την αγαπώ την Ελλάδα...

Με την κατάσταση τώρα Ελλάδα οι αιτήσεις μου σε πολυεθνικές θα κατέληγαν στα σκουπίδια και σε όσες εταιρίες με καλούσανσ ε interview θα μου λέγαν πάρε 600 ευρω κι αν θες..

Τεσπα υα ξεκινη΄σω πολητής εδώ σε μαγαζί με ρούχα.ειναι 570 λιρες το μήνα για τώρα το νοίκι θα ναι 300 λίρες το φαι κάπου 120 λιρες συν 20 λίρες καμια έξοδος συν 50 λίρες τα μεταφορικά...Θα σφιχτώ αλλά θα το ρισκάρω και Θεός μαζί μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τελικα το αποφάσισα..Θα κάτσω Αγγλία..Μπορεί να έβγαλα 2.2 βαθμό πτυχίου αλλά δεν θα κυνηγήσω πουλεθνικές.Αντίθετα θα προσπαθήσω να βρω θέσεις πάνω στη Λογιστική,το Μανατζμεντ και το Μαρκετινγκ σε μικρές επιχειρήσεις που ειναι πιο ευέλικτοι στο βαθμό..Ελπίζοντας και κάνοντας..Το ότι δεν θα πάω στρατό βέβαια θα με κυνηγήσει και ιδιαίτερα θα χω πρόβλημα με τη γραφιεοκρατία της Ελλάδας να με βγάλουν ανυπότακτο εξωτερικού..Δεν ξέρω αν έιμαι σωστός ή λάθος..Όμως από το να γυρίσω και να δω το γνωστό χάλι προτιμώ να κάτσω να το ρισκάρω.Εξάλλου είμαι ευτιχισμένος εδώ αν και την αγαπώ την Ελλάδα...

Με την κατάσταση τώρα Ελλάδα οι αιτήσεις μου σε πολυεθνικές θα κατέληγαν στα σκουπίδια και σε όσες εταιρίες με καλούσανσ ε interview θα μου λέγαν πάρε 600 ευρω κι αν θες..

Τεσπα υα ξεκινη΄σω πολητής εδώ σε μαγαζί με ρούχα.ειναι 570 λιρες το μήνα για τώρα το νοίκι θα ναι 300 λίρες το φαι κάπου 120 λιρες συν 20 λίρες καμια έξοδος συν 50 λίρες τα μεταφορικά...Θα σφιχτώ αλλά θα το ρισκάρω και Θεός μαζί μου
σόρρυ αλλά είσαι λάθος
από πωλητής σε μαγαζιά με ρούχα δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κάνεις βήμα για άλλα κόλπα.
σόρρυ, αλλά χάνω τον οιρμό της σκέψης σου
εκεί να μείνεις, αλλά όχι για αυτό

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ δεν σε πιέζω κάνε ότι θέλει η καρδιά σου.Όμως αν δεν σου κάτσει και θες μετά απο κάνα χρόνο να γυρίσεις θα χεις τις πόρτες κλειστές λόγω στρατού,θα σκάσεις 6000 ευρώ και θα χεις και λερωμένο ποινικό μητρώο αφού η ανυποταξία είναι πλημέλλημα και δεν θα είναι το μητρώο σου λευκό.

Υπάρχει σίγουρη συνταγή για Αγγλία αν θες και σουπερ επαγγελματίας.Να κανεις αιτήσεις σε πολυεθνικές όπως Grant Thornton,KPMG,PWC και ζήτα δουλειά έστω και με 600 ευρώ.Κάτσε να μάθεις τη δουλειά και σε 2 χρόνια πας στον διευθυντή και ζητάς μετάθεση Αγγλία.Και γω ετσι θέλω να το κάνω.Και να μην είανι όμως πολυεθνική σε τομείς όπως Marketing,Management,HRM η εμπειρία μεταφέρεται παντού άρα μπορείς να κάνεις αιτήσεις πλέον ως επαγγελματίας.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..

Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.

Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά

Τύπε μου, γύρισε στη μαμα Ελλάδα να τελειώνεις με το Στρατό (έλα να φας κι εσυ λίγο κρεας υπηρεσίας ...) και μετά γύρισε στην Αγγλία ολοταχώς !
Ακόμη και για να καθαρίζεις πατάτες και κρεμμυδια σε κάποιο ρεστοραν, στην αρχή.
Η Ελλάδα εχει πεθάνει και δεν προβλέπεται σύντομα...Ανασταση !

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

120 λιρες το μηνα για σουπερ μαρκετ? :think: λιγα δεν ειναι? βεβαια και ετσι οπως το θετεις χωρις βοηθεια απο ελλαδα δυσκολα σε βλεπω να τα βγαζεις περα....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Τεσπα υα ξεκινη΄σω πολητής εδώ σε μαγαζιά με ρούχα.ειναι 570 λιρες το μήνα για τώρα το νοίκι θα ναι 300 λίρες το φαι κάπου 120 λιρες συν 20 λίρες καμια έξοδος συν 50 λίρες τα μεταφορικά...Θα σφιχτώ αλλά θα το ρισκάρω και Θεός μαζί μου
Δική σου ζωή είναι, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το πρώτο είναι 100% λάθος και θα σε ακολουθεί για μια ζωή - η ανυποταξία εννοώ.

Ούτε το 2ο είναι σωστό όμως - στη θέση σου θα έψαχνα για accountancy jr jobs μέσω agency σε Σκωτία-Ουαλλία όπου το κόστος ζωής είναι μικρότερο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
120 λιρες το μηνα για σουπερ μαρκετ? :think: λιγα δεν ειναι? βεβαια και ετσι οπως το θετεις χωρις βοηθεια απο ελλαδα δυσκολα σε βλεπω να τα βγαζεις περα....

4 λίρες τη μέρα??????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:.....ξανασκέψου το φίλε..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βρες κανα συγκατοικο να μοιραζεστε τα εξοδα γιατι δεν προκειται να τα καταφερεις.δεν ειναι μονο το νοικι,ειναι και το ρευμα,το νερο.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δική σου ζωή είναι, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το πρώτο είναι 100% λάθος και θα σε ακολουθεί για μια ζωή - η ανυποταξία εννοώ.

Ούτε το 2ο είναι σωστό όμως - στη θέση σου θα έψαχνα για accountancy jr jobs μέσω agency σε Σκωτία-Ουαλλία όπου το κόστος ζωής είναι μικρότερο.

Μια ερώτηση αδερφέ.Οταν λέμε αναζήτηση μέσω agency ενννοείς να ψάχνεις το σαιτ τους και κάνοντας αναζήτηση να κάνεις applications για τις αγγελιες; Γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς γίνεται να ψάχνει μια agency για σένα

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
βρες κανα συγκατοικο να μοιραζεστε τα εξοδα γιατι δεν προκειται να τα καταφερεις.δεν ειναι μονο το νοικι,ειναι και το ρευμα,το νερο.

Μου στειλε προσωπικό μύνημα ο Φάνης.οχι λέει είναι 300 λίρες νοίκι μαζί με όλα τα έξοδα επειδή είναι δωμάτιο μέσα σε σπίτι.οσο για το φαγητό φτάνουν όντως αν ξέρεις να μαγειρεύεις.Ο φίλος ο Κώστας που ήταν Μαντσεστερ χάλαγε κάπου 90 λίρες το μήνα.Έκαν 2 φορές φακές,1 μέρα αρακά,1 μέρα κοτόπουλο,άλλη μακαρόνια,έκοβε καμια σαλάτα έπαιρνε μερικές μπανάνες,γάλα ψωμί δημητριακά και του μέναν κιόλας.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μια ερώτηση αδερφέ.Οταν λέμε αναζήτηση μέσω agency ενννοείς να ψάχνεις το σαιτ τους και κάνοντας αναζήτηση να κάνεις applications για τις αγγελιες; Γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς γίνεται να ψάχνει μια agency για σένα
Στέλνεις CV και ψάχνουν για σένα ναι, γιατί σου φαίνεται περίεργο;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πας καλα δεν θα πας στρατο????δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο εναν τυπο που ειναι σπουδαγμενος!!! :uglystupid:
παρε αδεια!

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
πας καλα δεν θα πας στρατο????δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο εναν τυπο που ειναι σπουδαγμενος!!! :uglystupid:
παρε αδεια!

Την αγαπώ την Ελλάδα φίλε όμως αν χάσω 9 μήνες σκέφτομαι αυτό το διάστημα θα χα κάνει εκατοντάδες αιτήσεις και θα μουν Αγγλία να μπορούν αν με καλέσουν για συνπεντευξη..

Όλα ρίσκο όμως....Μπέρδεμα...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Την αγαπώ την Ελλάδα φίλε όμως αν χάσω 9 μήνες σκέφτομαι αυτό το διάστημα θα χα κάνει εκατοντάδες αιτήσεις και θα μουν Αγγλία να μπορούν αν με καλέσουν για συνπεντευξη..

Όλα ρίσκο όμως....Μπέρδεμα...
δεν γινεται να παρεις αδεια?εαν δεν πας στρατο θα εισαι παρανομος μονο ΜΕΣΑ στην ελλαδα? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom