apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
2 σελιδες δεν διαβασα τιποτα απο οσο γραψαν οι συναγωνιστες
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΑΝΑ ΕΓΩ
Να μεινεις οι εποχες εδω ειναι χειροτερες και πιο δυσκολες για δουλεια.
Φιλικη συμβουλη αν γουσταρεις τοσο πολυ να γυρισεις βρες δουλεια σε εταιρεια που εχει υποκαταστημα στην Ελλαδα μετα απο 3 χρονια ζητας μεταθεση και επειδη ειμαστε και ολιγον ψιλομαλακες οι συναδελφοι του υποκαταστηματος εδω στο Εllada θα σε βλεπουν με δεος
stay here
Κάτσε μου προτείνεις να μείνω Αγγλία ή Ελλάδα γιατί μπερδεύτηκα
[size=30pt]ΜΕΙΝΕ!!!![/size]Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..
Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.
Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά
Κάτσε μου προτείνεις να μείνω Αγγλία ή Ελλάδα γιατί μπερδεύτηκα
αν είσαι φανατικός των οίκων ανοχής πρέπει να έρθεις στην Ελλάδα...εδώ πλέον δεν έχουμε μπουρδέλα/σπιτάκια!!!
είναι όλη η χώρα μπουρδέλο.
με το που πατάς το πόδι σου στα ελληνικά σύνορα είσαι μέσα σε μπουρδέλο!!!
ούτε να το σκέφτεσαι να έρθεις Ελλάδα..
Δεν θα χάσεις με το να τα έχεις να κάθονται,στην ανάγκη ενοικιαστά ή πούλα τίποτα(αν βρεις αγοραστή).Δεν εχω απολαύσει ποτέ υπηρεσίες μπουρδέλου.Δεν τις χρειάστηκα και δεν μου πάνε.Άλλωστε όπως μου λεγε ο παππούς μου τα μπουρδέλα και ο τζόγος όταν τα ξεκινήσεις δεν κόβονται με μόνιμες επιπτώσεις στην τσέπη..
Α ρε γαμώτο να δω τι σκατά να κάνω που έχω δυάρι στην Αθήνα και δευτερο σπίτι στην επαρχία υπο ανέγερση..
UK και ξερο ψωμι φιλε κατα προτιμιση London kai σπιτακι κοντα στην ορθοδοξη εκκλησια BAZEWATER λεμε
κατσε εκει.μια κανεις καμια και ερθεις πισωΤέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..
Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.
Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά
μεινε αγγλια καλυτερα!Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..
Τι έβγαλες? 2:2?
δικιο εχεις αλλα με αυτη τη παπρια το x-oom και το virtual keyboard επρεπε να δινουν δωρο δαχτυληθρες δεν ειμαστε ολοι πιανιστες καποιοι εχουν ποιο χοντρα δαχτυλα hehehe καλο βραδι και ευχαριστω για τη διορθωσηνα μη σε στεναχωρησω αλλα Bayswater γραφεται