Νέα

Να μείνω Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
2 σελιδες δεν διαβασα τιποτα απο οσο γραψαν οι συναγωνιστες
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΑΝΑ ΕΓΩ
Να μεινεις οι εποχες εδω ειναι χειροτερες και πιο δυσκολες για δουλεια.
Φιλικη συμβουλη αν γουσταρεις τοσο πολυ να γυρισεις βρες δουλεια σε εταιρεια που εχει υποκαταστημα στην Ελλαδα μετα απο 3 χρονια ζητας μεταθεση και επειδη ειμαστε και ολιγον ψιλομαλακες οι συναδελφοι του υποκαταστηματος εδω στο Εllada θα σε βλεπουν με δεος
stay here
Πηρε το ματι μου για gt ελεγκτικη ελα εδω σαν αρχηγοπουλο γιατι αμα αρχισεις απο θα πληρωνεις και την βενζινη σου φιλαρακο για να πας στους πελατες και σε κατι αρχιδοβλαχους θα πρεπει να μιλας στο πληθυντικο σε ατομα που αν ρωταγαν τι ωρα πριν απαντησεις θα κοιταζες αν σε βλεπει καποιος γνωστος εχουν πελατες και δημοσιο ΔΕΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ λει τιποτα??? χαχαχα
ακουσε με και αν εχω λαθος να με κραζεις απο το London

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
2 σελιδες δεν διαβασα τιποτα απο οσο γραψαν οι συναγωνιστες
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΑΝΑ ΕΓΩ
Να μεινεις οι εποχες εδω ειναι χειροτερες και πιο δυσκολες για δουλεια.
Φιλικη συμβουλη αν γουσταρεις τοσο πολυ να γυρισεις βρες δουλεια σε εταιρεια που εχει υποκαταστημα στην Ελλαδα μετα απο 3 χρονια ζητας μεταθεση και επειδη ειμαστε και ολιγον ψιλομαλακες οι συναδελφοι του υποκαταστηματος εδω στο Εllada θα σε βλεπουν με δεος
stay here

Κάτσε μου προτείνεις να μείνω Αγγλία ή Ελλάδα γιατί μπερδεύτηκα

Επισκέπτης
Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..

Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.

Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά
[size=30pt]ΜΕΙΝΕ!!!![/size]

και εμείς όπου να'ναι θα έρθουμε να σε βρούμε. :P

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
αν είσαι φανατικός των οίκων ανοχής πρέπει να έρθεις στην Ελλάδα...εδώ πλέον δεν έχουμε μπουρδέλα/σπιτάκια!!!
είναι όλη η χώρα μπουρδέλο.
με το που πατάς το πόδι σου στα ελληνικά σύνορα είσαι μέσα σε μπουρδέλο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ούτε να το σκέφτεσαι να έρθεις Ελλάδα..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
ρε φιλε το Elysee υπαρχει ακομα ?? οι ιδιοι οι μαλακες οι κουμπαροι το εχουν????

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
αν είσαι φανατικός των οίκων ανοχής πρέπει να έρθεις στην Ελλάδα...εδώ πλέον δεν έχουμε μπουρδέλα/σπιτάκια!!!
είναι όλη η χώρα μπουρδέλο.
με το που πατάς το πόδι σου στα ελληνικά σύνορα είσαι μέσα σε μπουρδέλο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ούτε να το σκέφτεσαι να έρθεις Ελλάδα..

Δεν εχω απολαύσει ποτέ υπηρεσίες μπουρδέλου.Δεν τις χρειάστηκα και δεν μου πάνε.Άλλωστε όπως μου λεγε ο παππούς μου τα μπουρδέλα και ο τζόγος όταν τα ξεκινήσεις δεν κόβονται με μόνιμες επιπτώσεις στην τσέπη..

Α ρε γαμώτο να δω τι σκατά να κάνω που έχω δυάρι στην Αθήνα και δευτερο σπίτι στην επαρχία υπο ανέγερση..

Επισκέπτης
Δεν εχω απολαύσει ποτέ υπηρεσίες μπουρδέλου.Δεν τις χρειάστηκα και δεν μου πάνε.Άλλωστε όπως μου λεγε ο παππούς μου τα μπουρδέλα και ο τζόγος όταν τα ξεκινήσεις δεν κόβονται με μόνιμες επιπτώσεις στην τσέπη..

Α ρε γαμώτο να δω τι σκατά να κάνω που έχω δυάρι στην Αθήνα και δευτερο σπίτι στην επαρχία υπο ανέγερση..
Δεν θα χάσεις με το να τα έχεις να κάθονται,στην ανάγκη ενοικιαστά ή πούλα τίποτα(αν βρεις αγοραστή).

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
καλα οσοι απαντατε ψαχνετε για δουλεια αγγλια? ή βγαζετε συμνπερασματα απ οσα λεει ο κωστοπουλος στ απομνημονευματα του στο νιτρο..και σιγουρα δεν ειναι οπω εδω αλλα εκει εχεις ν ανατγωνιστεις καθε καρυδιας καρυδι..κινεζους και ιονδους που ολη τους η ζωη ειναι η καρριερα και ενα βιβλιο..και παει λεγοντας..
στην αγγλια πλεον οι δουλειες για juniors ειναι μετρημενες με εναν ανταγωνισμο στα υψη..
στην θεση του δεν ξερω τι θα εκανα..αυτο που ξερω ειναι οτι πλεον εχει πολυ μεγαλη σημασια να εχεις εμπειρια..να γνωριζεις πραματα και να μην εχεις ενα ξερο πτυχιο..
ακομα και imperial graduates ειναι ανεργοι..ποσο μαλλον υποδεεστερα πανεπιστημια οπως warwick.
σκεψου τροπο να αποκτησεις εμπειρια..σκεψου..κατσε διαβασε μαθε πραγματα μονος σου ελα να δουλεψεις ελλαδα για καποιο διαστημα..
αγγλια με τις συνθηκες που εισαι ειναι δυσκολα.

ΚΑΙ οπως πολυ σωστα ανεφερε καποιος παραπανω γιατι περριοριζεστε?μονοι σας δημιουργειτε προβλημα θετοντας ερωτηματα του τυπου αγγλια ή ελλαδα? δηλαδη αλές χωρες εκτος απο την καταθλιπτο αγγλια δεν υπαρχουν?

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Γύρνα Ελλάδα και έλα να κάνεις τον φαντάρο/καθαρίστρια για 8 ευρώ το μήνα. Μετά πάρε το πτυχίο σου και πέτα το στα σκουπίδια. Ύστερα πήγαινε κατευθείαν στα MacDonalds και συμπλήρωσε αίτηση, ζητάνε μαλάκες να σφουγγαρίζουνε τις τουαλέτες και να μαζεύουν τα σκουπίδια που αφήνουν τα 14χρονά μαλακιστήρια......

Μου αρέσει που ρωτάς ρε φίλε, μείνε Αγγλία. Όσο δύσκολα και να ναι δεν θα είναι μπουρδέλο σαν την Ελλάδα.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..

Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.

Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά
κατσε εκει.μια κανεις καμια  :jerking: :jerking: :jerking:και ερθεις πισω :knuppel: :knuppel:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

μεινε αγγλια καλυτερα! :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ναι. Εντάξει στο μέσο όρο είσαι - εκεί που πέφτει η μάζα.

Η ερώτηση είναι δύσκολη γιατί υπάρχει και ο στρατός στη μέση - πάντως στην Ελλάδα δε βρίσκεις δουλειά χωρίς πτυχία/εμπειρία/γνωριμίες.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
να μη σε στεναχωρησω αλλα Bayswater γραφεται  :headbang: :headbang:
δικιο εχεις αλλα με αυτη τη παπρια το x-oom και το virtual keyboard  επρεπε να δινουν δωρο δαχτυληθρες δεν  ειμαστε ολοι πιανιστες καποιοι εχουν ποιο χοντρα δαχτυλα hehehe καλο βραδι και ευχαριστω για τη διορθωση

kostas1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο καιρος των παχιων αγελαδων στην Αγγλια τελειωσε φιλε.ο ανταγωνισμος αρκετα μεγαλος.ελλαδα αν δεν εχεις κατι να κανεις ξεχασε το .οποτε ρισκαρε το κανα 3 μηνο αν δεν κανεις τιποτα σε 3 μηνες ελα ελλαδα να κανεις το φανταρικο σου.σου ευχομαι οτι το καλυτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom