tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Τέλειωσα πριν μερικές βδομάδες τις σπουδές μου Αγγλία Bsc Management στο Warwick..Αν και έκανα αιτήσεις παντού πάνω στο αντικείμενό μου δεν βρήκα κάτι.Μου άρεσει μια καριέρα στη Λογιστική αλλά πολύς ανταγωνισμός..Τέλος πάντων έκανα αιτήσεις σαν λύση απελπισίας και σε μαγαζιά λιανικής έστω σαν πωλητής.Σε ένα μαγαζί με ρουχα θέλουν να με πάρουν 24 ώρες τη βδομάδα με το βαδικό ωρομίσθιο 5,95 λίρες την ώρα..
Μου εκρεμμεί το στρατιωτικό και με βασανίζουν σκέψεις μήπως Ελλάδα θα μπορέσω να βρω δουλειά αφού εχω το σπίτι μου και δεν έχω απαιτήσεις μισθολογικές.Όμως μέσα μου με βασανίζει το αν είναι καλύτερα να μείνω δώ να τη βγάλω πολύ δύσκολα στην αρχή και κάνοντας αιτήσεις και επιμένοντας βρω καριέρα σχετική με τη σπουδή μου.
Όλα πρέπει να γίνουν σύντομα αφού είχα κλεισει αεροπορικό για Ελλάδα για τις 16 του μήνα αφού η τελετή απονομής πτυχίων είναι 15 Ιουλίου..Πείτε μου μια γνώμη παιδιά
Αγγλία θα έχεις τα ακόλουθα προβλήματα: ενοίκια λίαν υψηλό (για 1-2 δωμάτια και μπάνιο μαζί με άλλους), επίσης ξέχνα στριπ, ρδέλα και στούντιο που σχετικά με εκεί είναι πιο φτηνά στην Ελλάδα. 6 λίρες την ώρα δηλαδή 130 λίρες την εβδομάδα? χμ, αν βγάλεις το ASDA και το νοίκι λίγα σου μένουν. Εκεί καλά είναι να βρεις δουλειά Lecturer σε κανέναν πανεπιστήμιο βέβαια (εξαιρετικά δύσκολο) και να έχεις γυναίκα Ταϋλανδέζα