Νέα

Να μείνω Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πας καλα δεν θα πας στρατο????δεν περιμενα να το ακουσω αυτο απο εναν τυπο που ειναι σπουδαγμενος!!! :uglystupid:
παρε αδεια!

αδεια? τι αδεια? εχεις παρακολουθησει καθολου το θεμα?

Οσο για το στρατο γιατι θα γινεις ανυποτακτος? Εισαι 27 ακομα. Στα 28 ληγει η αναβολη. Αρα καθεσαι εξω, ψαχνεις για δουλεια 6-7 μηνες κι αν δε βρεις γυρνας πισω και πας στρατο! Αν βρεις ακομα καλυτερα, καθεσαι και στα αρχιδια σου ο στρατος!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Οσο για το στρατο γιατι θα γινεις ανυποτακτος? Εισαι 27 ακομα. Στα 28 ληγει η αναβολη. Αρα καθεσαι εξω, ψαχνεις για δουλεια 6-7 μηνες κι αν δε βρεις γυρνας πισω και πας στρατο! Αν βρεις ακομα καλυτερα, καθεσαι και στα αρχιδια σου ο στρατος!
καλα εσυ εισαι πολυ  :jerking:
ο στρατος ειναι απαραιτητος!!! μονο οι κοτουλες το σκανε και δεν πηγενουνε!!! εσυ αυτο συμβουλεβεις τους αλλους να κανουνε?
:uzi:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου στειλε προσωπικό μύνημα ο Φάνης.οχι λέει είναι 300 λίρες νοίκι μαζί με όλα τα έξοδα επειδή είναι δωμάτιο μέσα σε σπίτι.οσο για το φαγητό φτάνουν όντως αν ξέρεις να μαγειρεύεις.Ο φίλος ο Κώστας που ήταν Μαντσεστερ χάλαγε κάπου 90 λίρες το μήνα.Έκαν 2 φορές φακές,1 μέρα αρακά,1 μέρα κοτόπουλο,άλλη μακαρόνια,έκοβε καμια σαλάτα έπαιρνε μερικές μπανάνες,γάλα ψωμί δημητριακά και του μέναν κιόλας.

θες να μου πεις οτι με 90 λιρες το μηνα επαιρνε τροφιμα, απορυπαντικα, καθαριστικα κτλ?   για κανε ενα μεσο προγραμμα του τι εχεις σκοπο να καταναλωνεις :) ρευματα νερα κλπ συνηθως περιλλαμβανονται στο νοικι αλλα 570 ειναι οικτρα λιγα για ζωη στην αγγλια....

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Όχι φίλε μακάρι να ταν έτσι..Έκλεισα τα 27 το Δεκέμβρη.Έπρεπε κανονικά να πάω Μάη όμως με τα χίλια παρακάλια τους κατάφερε η μάνα μου να μου δώσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.Αν δεν πάω τώρα τέλειωσε ανυπότακτος θα είμαι..

Ρε λέτε να χει δίκιο ο Βαγγέλης που με συμβουλέυει να γυρίσω Ελλάδα και να μαζέψω 2-3 χρόνια προυπηρεσία Ελλάδα και να ανέβω μετά για μεταπτυχιακό πάνω και να κάνω αιτήσεις όχι ως graduate αλλά ως experienced?

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΓΓΛΙΑ....... ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΠΑΛΙΟ" ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΙ ΠΑΝΩ(κι ας περασα καλα.....)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ρε λέτε να χει δίκιο ο Βαγγέλης που με συμβουλέυει να γυρίσω Ελλάδα και να μαζέψω 2-3 χρόνια προυπηρεσία Ελλάδα και να ανέβω μετά για μεταπτυχιακό πάνω και να κάνω αιτήσεις όχι ως graduate αλλά ως experienced?
Μάγος είσαι; ;) Ανυπότακτοι στην Αγγλία μένουν κάτι ρεμάλια που κολοβαράνε υποτίθεται κάνοντας διδακτορικό, ενώ στην ουσία είναι κοτάρες και με την μύτη μέχρι τον Όλυμπο επειδή μπορεί ένας λοχίας να τους κάνει τη ζωή δύσκολη στην Τρίπολη. :jerking:

Πάνε στρατό και μετά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για ότι γουστάρεις.... ;) (M.Sc./MBA), δουλειά, γκόμενες στο City κλπ. :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όχι φίλε μακάρι να ταν έτσι..Έκλεισα τα 27 το Δεκέμβρη.Έπρεπε κανονικά να πάω Μάη όμως με τα χίλια παρακάλια τους κατάφερε η μάνα μου να μου δώσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.Αν δεν πάω τώρα τέλειωσε ανυπότακτος θα είμαι..

Κακο αυτο... Εχεις ψαξει τι ακριβως ισχυει με τους ανυποτακτους? Αυτο με το μητρωο που αναφερθηκε ισχυει? Να ξερεις παντως οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εδω οπως σου εχω ηδη πει. Αγγελιες για βοηθους λογιστη εχω δει καμποσες βεβαια, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο (θελουν λεει εμπειρια σε βιβλια Β και Γ ταξης, δεν ξερω τι ειναι αυτα). Για πωλησεις πολλες θεσεις, αλλα δυσκολα αγοραζει ο κοσμος τωρα...

καλα εσυ εισαι πολυ  :jerking:
ο στρατος ειναι απαραιτητος!!! μονο οι κοτουλες το σκανε και δεν πηγενουνε!!! εσυ αυτο συμβουλεβεις τους αλλους να κανουνε?
:uzi:

καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο, ελπιζω μονο να εισαι πανω απο 35-40, αλλιως ντρεπομαι για τη γενια μου  :jerking:

OP
OP
F

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κακο αυτο... Εχεις ψαξει τι ακριβως ισχυει με τους ανυποτακτους? Αυτο με το μητρωο που αναφερθηκε ισχυει? Να ξερεις παντως οτι δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια εδω οπως σου εχω ηδη πει. Αγγελιες για βοηθους λογιστη εχω δει καμποσες βεβαια, αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο (θελουν λεει εμπειρια σε βιβλια Β και Γ ταξης, δεν ξερω τι ειναι αυτα). Για πωλησεις πολλες θεσεις, αλλα δυσκολα αγοραζει ο κοσμος τωρα...

καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο, ελπιζω μονο να εισαι πανω απο 35-40, αλλιως ντρεπομαι για τη γενια μου  :jerking:

Μια ερώτηση.Από τισ πολυεθνικές όπως Ernst & Young,Deloitte έχω καμια ελπίδα; Πήρα τηλέφωνο σε 2-3 και κάποιες ούτε ψυχομετρικά τεστ δεν είχαν ούτε τηλεφωνική συνέντευξη.Κατευθείαν αίτηση κι αν ενδιαφέρονται σου λένε να πας για συνέντευξη.

Αν δούλευα σε κάποια τέτοια εταιρία θα ταν πολύ πιθανή η επιστροφή μου Αγγλία.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μια ερώτηση.Από τισ πολυεθνικές όπως Ernst & Young,Deloitte έχω καμια ελπίδα; Πήρα τηλέφωνο σε 2-3 και κάποιες ούτε ψυχομετρικά τεστ δεν είχαν ούτε τηλεφωνική συνέντευξη.Κατευθείαν αίτηση κι αν ενδιαφέρονται σου λένε να πας για συνέντευξη.

Φιλε μου ποιος ειμαι εγω να σου πω πως δεν εχεις ελπιδα? Ελπιδα παντα υπαρχει! Απλα σου λεω πως ειναι δυσκολο για να υπολογισεις τη δυσκολια αυτη στη ληψη της αποφασης σου! Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο!

Παντως αν σε παρουν σε τετοιες επιχειρησεις στην Ελλαδα, δε βλεπω και το λογο να ξαναπας Αγγλια!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

αντε ρε τσιμπογγαλε χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου μην αρχισω και σε  :uzi:
οσο για την ηλικια μου μπορεις να δεις το προφιλ μου!!!
αρχισε να ντρεπεσαι οχι για την γενια σου αλλα για την καντανια σου ανιδικευτε!!! :jerking:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Να σου δωσω να καταλαβεις με ενα παραδειγμα:

Η Deloitte ποσους graduates λογιστες θα παρει το χρονο? 1, 2 το πολυ!
Απο την αλλη ποσοι graduates θα της κανουν αιτηση τον ιδιο χρονο? Σκεψου ολες τις σχολες ΑΕΙ λογιστικης της ελληνικης περιφερειας + τους αποφοιτους που ερχονται απο εξω οπως εσυ. Ποσοι θα ειστε? 500 σιγουρα!

Αρα εχεις πιθανοτητες 1-2 στις 500...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αντε ρε τσιμπογγαλε χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου μην αρχισω και σε  :uzi:
οσο για την ηλικια μου μπορεις να δεις το προφιλ μου!!!
αρχισε να ντρεπεσαι οχι για την γενια σου αλλα για την καντανια σου ανιδικευτε!!! :jerking:
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κατεβα Ελλαδα και κανε στρατιωτικο φιλε,οσο και αν σου ακουγεται περιεργο θα ειναι συν στο βιογραφικο σου,ειδικα αν παρεις καμια ενδιαφερουσα ειδικοτητα η αν παρεις και βαθμο γιατι για τους Αγγλους μετρανε αυτα,δειχνει οτι μπορεις να ανταπεξελθεις σε δυσκολες καταστασεις η οτι εχεις οργανωτικες ικανοτητες και εισαι πειθαρχημενος.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
^^^^

και σιγά το θέμα τώρα - τι να πούνε κι άλλοι που πήγαν 18, 20, 22 μήνες κλπ. ;)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φάνη εμένα με ξέρεις.οπως ξέρεις και μερικοί εδώ πέρα τέλειωσα το με 2.2 όπως εσύ.Οι δουλειές Αγγλία για αποφοίτους περιορισμένες και αν και είχα κάποια εμπειρία Ελλάδα παντού πόρτες κλειστές και εκανα κάπου 800 αιτήσεις από πολυεθνικές και μεγάλες εταιρίες μεχρι ατομικές μέσω site και από recruitment agancies websites όπως totaljobs,monster,milkround,reed,manchester jobs job centre plus etc etc.Ελλάδα όσο κι αν σου λένε εχουν καλή αντιμετώπιση πτυχία καλών πανεπιστημίων για καλές δουλειές έστω κι αν δεν τα χεις αναγνωρισμένα από ΔΟΑΤΑΠ.Εγώ σε πολυεθνική μπήκα και πλέον ζω Ελβετία με τη σύζυγο..Κάνε αιτήσεις σε αυτές προετοιμάσω καλά για τα ψυχομετρικά τεστ.Μελέτησε την εταιρία,την ιστορία και τις αρχές της και κάνε τους εντύπωση όταν θα σε ρωτήσουν για μισθό και πες όσο θέλετε και δεν με ενδιαφέρει.Το κέρδος είναι η δωρεάν εκπαίδευση για ACCA και φυσικά θα κάνεις αιτηση σε πολυεθνικές έξω και ως έμπειρος θα σαι βασιλιάς.

Για τον κύριο που λέει ότι έχει 1-2 πιθανότητες στους 500 η πραγματικότητα είναι κ`άπως διαφορετική..Κάνουν αίτηση κάθε χρόνο κάπου 5000 άτομα.Από αυτούς θα καλέσουν για ψυχομετρικά τεστ κάπου τους μισούς.Από αυτούς θα περάσουν τα τέστ κάπου 500 και στην συνεντευξη θα φύγουν οι πιο πολλοί έξω.Κάνε το βιογραφικό σου στα Αγγλικά.Αυτό που μου στειλες και μου δειξες που στο κανε εταιρία εκεί.Πολύ καλό.Μόνο που θα το δουν στα Αγγλικά μαζί με τη συνοδευτική θα κάνει μεγάλη εντύπωση.

Έλα κάνε το στρατό,μάζεψε ε χρόναι τέτοιες εμπειρίες από πολυεθνική ή μεγάλη ΑΕ και κάνε μετά αιτήσεις έξω ή καλύτερα κάνε μετά το μεταπτυχιακό σου ένα προσιτό οτιδήποτε σε καλό πανεπιστήμιο εκμεταλλεύσου την παραμονή σου και χτύπα..

Αν κάτσεις τώρα παίρνεις ρίσκο..Μην γίνεις σαν πολλά Εγγλεζάκια που σπουδάζουν και αν και με καλά πτυχία είναι πωλητές και σερβιτόροι.Δεν λέω έστω και έτσι εκτός Λονδίνου ζεις καλά αλλά γμώτο σπούδασες.Κάνε κάτι καλύτερο για σένα.Μην διαλέγεις τον εύκολο δρόμο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωστα τελικα την παντρευτηκες την Τουρκαλα?Μπραβο πολυ καλη κινηση! :)ΜΠΡΑΒΟ που  πηρες την Τουρκαλα και εισαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟς που εχει λεφτα!και πρεπει να'ναι πολυ καλη κοπελα.Και μια γυναικα ή ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ή σε ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ!εσενα η Τουρκαλα θα σε ανεβασει.Καιρο εχεις να μπεις στο Σκα'ι'π να τα πουμε.Οσο για το φιλο μας το ΦανηΧριστο για να δωσω μια πληρη απαντηση θα ηθελα καποιες πληροφωριες οπως Π.Χ. την οικονομικη του κατασταση στην Ελλαδα.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!Με της 575 λιρες το μηνα που θα παιρνει σαν πωλητης δεν νομιζω οτι μπορει να ζησει κανεις στην Αγγλια.Θυμαμαι Κωστα που μου ειχες πει οτι τα ενοικια ειναι πανακρυβα!Αν οι γονεις του παιδιου εχουν τη δυνατοτητα να του στελνουν καποια λεφτα καθε μηνα 500+ Ευρω τοτε ναι εχει πιθανοτητες να ζησει στην Αγγλια 650 Ευρω (μισθος) και 500+ απο Ελλαδα 1150 Ευρω το μηνα.Πιστευω οτι μπορει με καποιο φιλο του να νοικιασει ενα διαμερισμα και να ζησει τον πρωτο καιρο μεχρι να βρει καποια καλητερη δουλεια.Δυστηχως στο δυτικο μπλοκ (ετσι θα ελεγα της καπιταληστικες χωρες της δυτικης ευρωπης οπως λεμε Ανατολικο μπλοκ της πρω'ι'ν κομουνηστικες :)) Ειναι μεν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙς σε σχεση παντα με τη Ρωσσια που οπως ειχα επανελημενα γραψει ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 200.000 ΕΥΡΩ να αγορασεις διαμερισμα και ενα σχετικα καλο αμαξι ΜΗΝ ΕΡΘΕΙς (Τωρα ισως φτανουν λιγοτερα 100.000-120.000) μετα την κριση του 2008 οι τιμες στα διαμερισματα δεν ενεβηκαν και πολυ και οι Ρωσσοι καταλαβαν οτι η Ρωσσια ειναι  :shit: και εκτος απο γκομενες δεν εχει τιποτα!.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........και οι Ρωσσοι που εχουν λεφτα τα επενδυουν στο εξωτερικο.Απο τη Ρωσσια εκαναν εξαγωγη συναλαγματος  απο την αρχη του ετους πανω απο 30 ΔΙς ΕΥΡΩ.Αν τωρα ΔΕΝ ΥΑΠΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 500+ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Μια αλλη ερωτιση φιλε ΦανηΧριστο:Σου αρεσει η ζωη στην Αγγλια?το κλιμα?ο κοσμος?το συστημα?ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙς ΕΚΕΙ!Εμενα Π.Χ. αν διαβασεις στο Thread της Ρωσσιας μου αρεσου στη Ρωσσια παρα πολλα πραγματα και στην Ελλαδα υποφερω γι'αυτο ειμαι εδω στη Ρωσσια ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΖΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΣΟ!και ειμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟς! :)!Αν τωρα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΛΑΔΑ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Τωρα για το στρατο αν πας να μεινεις Ελλαδα καλο ειναι να πας.Αν ομως ΜΕΙΝΕΙς ΑΓΓΛΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑς!σου μιλαω ΕΚ ΠΕΙΡΑς!και εγω ειχα αναβολη που ελειξε 31/12/2000 και κυριχτηκα ανυποτακτος.Μαλιστα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ! :rockon:!ειχα βεβαια το Ρωσσικο για αυτο δεν ειχα κανενα προβλημα.Το 2003 η Ευρωπα'ι'κη Ενωση αναγκασε την Ελλαδα να δωσει στους Ανυποτακτους Εξωτερικου διαβατηρια θυμαμαι 1 ετους και στο προξενειο μου κανανε 2 ανανεωσεις μια καθε χρονο (δηλαδη 1 διαβατηριο για 3 χρονια).ΚΑΙ ΜΑς ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ μας βαζανε σφραγγιδα στο διαβατηριο εισοδου,εξοδου.το 2008 βγηκε ο καινουργιος νομος για το ποιος ειναι κατοικος εξωτερικου που λεει οτι :ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ή ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ.Με ζαλισαν λιγακι στο προξενειο αλλα τελικα μου δωσαν το χαρτι αφου ειμαι κατοικος εξωτερικου ειμαι με αναβολη και δικαιουμε να πηγαινω Ελλαδα 6 μηνες το χρονο.Ρωσσια ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1995 (1994 πηρα τη Ρωσσικη υπηκοοτητα και το 1995 εγινα μονιμος κατοικος).ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΡΩΣΣΟς ΥΠΗΚΟΟς ΘΑ ΔΙΩΚΟΜΟΥΝ ΠΟΙΝΗΚΑ! :2funny: (3-7 χρονια φυλακη.Υπαρχει αρθρο του ποινηκου κωδικα που λεει οτι οι Ρωσσοι υπηκοοι διωκονται ποινικα αν πανε να υπηρετησουν σαν μισθοφοροι ή σε στρατο αλλου κρατους.---------Οποτε αν μεινεις Αγγλια θα μπορεις να πηγαινεις Ελλαδα 1 μηνα το χρονο  συν οταν εχει εκλογες 40 μερες περιπου (θα πρεπει να δειξεις στην εξοδο βεβαιωση οτι ψηφισες.Ασε που τωρα δεν ελεγχει κανεις αν πηγαινεις Αγγλια μεσω Π.Χ. Γερμανια δεν θα εχεις κανενα προβλημα στην εξοδο απο την Ελλαδα.Τωρα αυτα που λενε οτι οι ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ στην πραξη μονο αν μενεις Ελλαδα μπορουνε να σε πιασουν και παλι για κατι τυχαιο αν Π.Χ. κανεις ενα τροχαιο και ελεγξουν στο κομπιουτερ και δουνε οτι εισαι αυποτακτος που μπορει και να μην το κοιταξουν καν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom