dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια εχεται ξεφυγει απ'το θεμα.Συμφωνο οτι το θεμα εδω δεν ειναι πως θα αποφυγεις το στρατο αλλα αν ο Φανης θα μεινει Αγγλια ή οχι?Ο Φανης δεν ακουγεται?Εγω θα ηθελα να ρωτισω το Φανη αν του αρεσει η Αγγλια σαν χωρα,σαν τροπος ζωης.Αν ειναι να παει και να ζει με το ονειρο ποτε θα γυρισει Ελλαδα τοτε θα ειναι μια ζωη δυστηχισμενος!Ενα αλλο ερωτημα ειναι:Οι γονεις του Φανη τι γνωμη εχουνε?Θελουν να παει να μεινει ο γιος τους Αγγλια? μπορουνε να τον στιρηξουν οικονομικα? Εμενα οι γονεις μου ηταν εναντιον και δεν θελανε με τιποτα να μεινω Ρωσσια και περασα του Χριστου τα παθη μεχρι να μπορεσω να σταθω στα ποδια μου!Οχι μονο δεν με βοηθησαν αλλα οσο μπορουσαν (ειδεικα η μανα μου) μου φερναν δυσκολιες.Βεβαια τελικα καταφερα αυτο που ηθελα.Αλλα εγω Ελλαδα βασανοζομουνα!Δεν μου αρεσε ποτέ τιποτα!Τα 2 βασικα μου προβληματα τη δεκαετια του'90 ηταν Η ΖΕΣΤΗ και η ΑΓΑΜΙΑ που υπηρχε τοτε στην Ελλαδα (τωρα το μουνι στην Ελλαδα εχει γινει πολυ πιο ευκολο σε σχεση με τοτε).Εκανα την καλητερη επιλογη στην Ρωσσια τωρα η ζωη ειναι πολυ ανετη και ευχαριστη.......