Νέα

Να μείνω Αγγλία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια εχεται ξεφυγει απ'το θεμα.Συμφωνο οτι το θεμα εδω δεν ειναι πως θα αποφυγεις το στρατο αλλα αν ο Φανης θα μεινει Αγγλια ή οχι?Ο Φανης δεν ακουγεται?Εγω θα ηθελα να ρωτισω το Φανη αν του αρεσει η Αγγλια σαν χωρα,σαν τροπος ζωης.Αν ειναι να παει και να ζει με το ονειρο ποτε θα γυρισει Ελλαδα τοτε θα ειναι μια ζωη δυστηχισμενος!Ενα αλλο ερωτημα ειναι:Οι γονεις του Φανη τι γνωμη εχουνε?Θελουν να παει να μεινει ο γιος τους Αγγλια? μπορουνε να τον στιρηξουν οικονομικα? Εμενα οι γονεις μου ηταν εναντιον και δεν θελανε με τιποτα να μεινω Ρωσσια και περασα του Χριστου τα παθη μεχρι να μπορεσω να σταθω στα ποδια μου!Οχι μονο δεν με βοηθησαν αλλα οσο μπορουσαν (ειδεικα η μανα μου) μου φερναν δυσκολιες.Βεβαια τελικα καταφερα αυτο που ηθελα.Αλλα εγω Ελλαδα βασανοζομουνα!Δεν μου αρεσε ποτέ τιποτα!Τα 2 βασικα μου προβληματα τη δεκαετια του'90 ηταν Η ΖΕΣΤΗ και η ΑΓΑΜΙΑ που υπηρχε τοτε στην Ελλαδα (τωρα το μουνι στην Ελλαδα εχει γινει πολυ πιο ευκολο σε σχεση με τοτε).Εκανα την καλητερη επιλογη στην Ρωσσια τωρα η ζωη ειναι πολυ ανετη και ευχαριστη.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Ενα αλλο ερωτημα προς το Φανη ειναι οι γονεις του ειναι νεοι ή μεγαλοι δε ηληκια?Αν ειναι λιγακι μεγαλη τοτε ολα θα ειναι καλητερα για το παιδι και βοηθανε και πιο κατανοητικοι ειναι.Αν ομως ειναι η γενια του ΠΠολυτεχνειου (οπως οι δικοι μου γονεις)τοτε μπορουν να του κανουν πολλα προβληματα στη ζωη.Με προβληματισε ακομα οτι ο Κωστας εγραψε οτι ο Φανης αγαπαει την Ελλαδα και ειναι Φανατικος Ελληνας.Αν ειναι ετσι μπορει να του ειναι δυσκολο να ζησει εξωτερικο.Θα νοσταλγει την Ελλαδα και θα θελει να γυρισει.Πιστευω οτι για να μπορεσουμε να δωσουμε στο παιδι τη σωστη συμβουλη πρεπει να μας γραψει λιγακι για τον εαυτο του.Και να απαντησει στα ερωτιματα που του εθεσα σχετικα με το που του αρεσει πιο πολυ να ζησει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσύ Δημήτρη έκανες μια επένδυση. Πήγες σε μια χώρα που τότε ήταν φτωχή και βελτιώθηκε μετά. Σου βγήκε. Και έχει ότι θες εσύ προσωπικά ( ψυχρό κλίμα και γυναίκες . εσύ με αυτά αρκείσαι δεν θες και πολλά).΄Το μόνο πρόλβημα όπως είπες και συ ήταν ο πόλεμος που σου έκανε η μάνα σου κυρίως.
Τώρα όποιος είναι μάγκας πρέπει να τα βάλει κάτω πρώτον να δει τι ζητάει και έπειτα να δει που θα μπορέσει να τα έχει αυτά? Και να προσπαθήσει να προβλέψει πως θα πάει η συγκεκριμένη χώρα που θα επιλέξει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γι'αυτο κανω αυτες της ερωτισεις στον Φάνη.Ολα αυτα που τον ρωταω ειναι πολυ σημαντικα.Ολοι οι Ελληνες που ειχαν ερθει φοιτητες μαζι μου απο 1992 μεχρι 1996 (μετα σταματισαν να ερχονται καινουργιοι,το 2001-2002 δεν εμεινε πια κανεις)γυρισαν Ελλαδα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ ολοι εκτος απο 2-3 ατομα.Δε νομιζω οτι ειναι επυτηχια οταν εχεις τελειωσει γιατρος στη Ρωσσια (και φυσικα δεν μπορεσες να αναγνωρισεις το πτυχειο σου) να δουλευεις Κουριες με ενα παπακι!ή να δουλευεις υπαλληλος σε μια μεταφορικη εταιρια για 800 Ευρω το μηνα!.Αν εχει κανεις ορεξη υπομονη και επιμονη τοτε στο εξωτερικο μπορει να πετυχει.Το κακο στο δυτικο μπλοκ ειναι οτι δεν υπαρχουν οι ευκαιριες που υπηρχαν στην Ανατολικη Ευρωπη τη δεκαετια του '90 που μπορουσες να κανεις λεφτα απο το τιποτα!......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πηγαιντε αγγλια να καλοπερασετε.
για φουντο πανε εκει.
οσο πιο μακρυα απο ευρωπη τοσο το καλυτερο.
ψαχτειτε και μην ειναι στοχος απλως να φυγετε απο το μπορντελο εδω.
καντε το καλα και σωστα αφου το κανετε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....Τα παιδια που σπουδαζουν στην Αγγλια και γενικα οι Ελληνες της Αγγλιας ειναι θα ελεγα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Και εχουνε ενα πολυ υψηλο επιπεδο θα ελεγα.Δεν εχουνε καμια σχεση με τους αποτυχημενους που γυριζουν Βουλγαρια,Ρουμανια και κυνηγανε να γαμισουνε τιποτα γυφτησες :2funny:!Τα παιδια που ζουνε στην Αγγλια εχουν θα ελεγα μια υσηχη ζωη εχουν μια γκομενα,ντισκο πανε σπανια θα ελεγα μια φορα στους δυο μηνες.Δουλευουνε σε καποιες εταιιρες,συνηθως νοικιαζουνε ενα διαμερισμα με καποιον αλλο Ελληνα ή μενουν με την κοπελα τους.Γενικα υσηχα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Το μονο αρνητικο στη δυτικη Ευρωπη οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ με το μισθο που παιρνει.Καταρχην ειναι αυτο που λες θελουν αν παρουν διαμερισμα να παρουν στην καλητερη περιοχη.Και εχουν τρομερα εξοδα.Αν Π.Χ καποιος παιρνει 1500 Ευρω μισθο και εχει εξοδα 1000+ μαζι με το ενοικιο στην καλητερη περιπτωση θα  μπορει να μαζευει 300-400 Ευρω το μηνα!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν γνωρίζω αν θα ταν κατάλληλο για κάποιον να μείνει στην Αγγλία. Αλλά πλέον η Ελλάδα δεν είναι για τίποτα. Και μια κάποια περιουσία να έχουν οι γονείς του αν είναι στη μεσοαστική τάξη, αυτή δε θα μπορεί να συντηρήσει ένα άτομο, με τους φόρους, την ύφεση και τον πληθωρισμό που έχουν πέσει όλα μαζί ταυτόχρονα.
  Για ένα άτομο συγκροτημένο με κάποια μόρφωση μεσοαστικών στρωμάτων ( τουλάχιστον) η Ελλάδα πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως. Στην Ελλάδα αν εξαιρέσουμε τα γνωστά λαμόγια που λεηλατούν τη χώρα, περνάν καλά δύο κατηγορίες πολιτών! Οι πούστηδες και οι πουτάντες! Έχουν τα πάντα η Ελλάδα για αυτούς είναι παράδεισος! Έχουν χρήμα καλοπέραση και μάλιστα άκοπα! Δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί πούστηδες επισκέπτονται την Ελλάδα ενώ όποια πουτάνα άμα ρωτήσεις ( άμεσα ή έμμεσα πουτάνα) θα σου πει πως καλοπερνάει στην Ελλάδα. Επίσης κάποιοι τριτοκοσμικοί μετανάστες που στη χώρα τους δεν είχαν βρακί να βάλουν κυριολεκτικά, λογικό είναι να τους αρέσει στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα σε οποινδήποτε άλλο δεν έχει τίποτα να προσφέρει και όχι μόνο αυτό αλλά σε ταλαιπωρεί κιόλας. Το πλεονέκτημα που είχε δλδ το κλίμα εξανεμίζεται, καθώς ο ήλιος έχει καταντήσει πλέον βλαβερός και σιγά σιγά η χώρα καταντά έρημος καθώς αρχίζει να υπάρχει ξηρασία και λειψυδρία συν τοις άλλοις. Ενώ το λεγόμενο " φαγητό" έχει ως βάση ανθυγιεινό γουρουνίσιο κρέας , ότι χειρότερο δηλαδή.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μωρε ας εβρισκα 1000 ευρω τον μηνα στανταρ και εφευγα αυριο το πρωι σε κανα χωριο στην μεση του πουθενα..εκει ειναι η πραγματικα ομορφη ζωη.απλη.λιτη.
και στην πουτσαρα μου και τροικες και αγγλιες και δουλειες και καριερες και ολα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Πηγαιντε αγγλια να καλοπερασετε.
για φουντο πανε εκει.
οσο πιο μακρυα απο ευρωπη τοσο το καλυτερο.
ψαχτειτε και μην ειναι στοχος απλως να φυγετε απο το μπορντελο εδω.
καντε το καλα και σωστα αφου το κανετε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μωρε ας εβρισκα 1000 ευρω τον μηνα στανταρ και εφευγα αυριο το πρωι σε κανα χωριο στην μεση του πουθενα..εκει ειναι η πραγματικα ομορφη ζωη.απλη.λιτη.
και στην πουτσαρα μου και τροικες και αγγλιες και δουλειες και καριερες και ολα..

Εμ και εγώ ΆΜΑ τα έβρισκα θα πήγαινα. Αντε βρες τα λοιπόν...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εσύ Δημήτρη έκανες μια επένδυση. Πήγες σε μια χώρα που τότε ήταν φτωχή και βελτιώθηκε μετά. Σου βγήκε. Και έχει ότι θες εσύ προσωπικά ( ψυχρό κλίμα και γυναίκες . εσύ με αυτά αρκείσαι δεν θες και πολλά).΄Το μόνο πρόλβημα όπως είπες και συ ήταν ο πόλεμος που σου έκανε η μάνα σου κυρίως.

Τι πόλεμο και εσύ ρε παπάρα;;;;

Μέχρι και μπότες από φίδι του πήρε.

Θέλω να κάνεις κανένα γιό και να σου βγει σαν τον Δημητράκη ρε παπάρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ε, του κάνει μεν πόλεμο αλλά ο δημήτρης δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο! Αντιστέκεται σθεναρά! :cheesy:

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
στι αγλια κσερετε κανα καλο κολεγιο που αν παο να σπουδακσο;

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και μια κάποια περιουσία να έχουν οι γονείς του αν είναι στη μεσοαστική τάξη, αυτή δε θα μπορεί να συντηρήσει ένα άτομο, με τους φόρους, την ύφεση και τον πληθωρισμό που έχουν πέσει όλα μαζί ταυτόχρονα.

Εμ και εγώ ΆΜΑ τα έβρισκα θα πήγαινα. Αντε βρες τα λοιπόν...

ο κλασικος ελληνας τεμπελχανας χαραμοφαης

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

εμενα θα με ιοθετισισ πατερα μου καλε,εγο θελο ανφαο φιδι οχι να βανο μποτοκσ

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα όποιος είναι μάγκας πρέπει να τα βάλει κάτω πρώτον να δει τι ζητάει και έπειτα να δει που θα μπορέσει να τα έχει αυτά? Και να προσπαθήσει να προβλέψει πως θα πάει η συγκεκριμένη χώρα που θα επιλέξει.
τα λες και βαθυστοχαστα τρομαρα σου και σε διαβαζουν και παιδακια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο κλασικος ελληνας τεμπελχανας χαραμοφαης