Νέα

να λεμε σε κοπελες οτι παμε σε οικους ανοχης?? η ειναι taboo??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
αντρας  μωρο μου ξερεις παλια πηγαινα με ενα call girl  συχνα!!!
γυναικα καλα δε ντρεπεσε γιατι δε μου το λεγες τοσο καιρο να καναμε τριο???? :) :) :) :) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ακολουθουμε νομο πικερ και το λεμε παντου και παντα ακομη και στη δουλεια στις κοινωνικες σχεσεις κ.α. Ο μεγας πικερ τα ειχε λυσει αυτα τα ζητηματα καιρο τωρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ακολουθουμε νομο πικερ και το λεμε παντου και παντα ακομη και στη δουλεια στις κοινωνικες σχεσεις κ.α. Ο μεγας πικερ τα ειχε λυσει αυτα τα ζητηματα καιρο τωρα.

:rockon: :rockon:

μας λείπει ο δάσκαλος πικερ και ελπίζουμε να μην έχει αλλαξοπιστήσει

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Πάντως τύποι ξέρω πολλούς εκεί έξω που διατυμπανίζουν ότι είναι ξεφτύλα να πληρώνεις για να γαμήσεις.... τι τους λες σε αυτούς;

Τους ρωτάς πόσο κόστισαν τα ψώνια της γκόμενας/γυναίκας τους. Αφού πρώτα τους ρωτήσεις ΑΝ έχουν από αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβουν μόνοι τους, ΑΝ δεν είναι στόκοι εντελώς.

Τέλος, σαν μπόνους ερώτηση, τους ρωτάς αν κατέχουν ιστορία, ιδιαίτερα αρχαία ελληνική. Την εποχή που οι μεγαλύτεροι φιλόσοφοι, άνδρες επιφανείς και του πνεύματος, ήταν ξακουστοί για τις εταίρες και τις περιουσίες που κατασπαταλούσαν για μια μόνο νύχτα πλάι τους, όπως τη Λαΐα την Κορινθία, και ξόδευαν περισσότερες ώρες στους οίκους ανοχής παρά σπίτια τους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατι να ειναι ξεφτίλα άραγε αν δεν σου κάθονται οι γκόμενες ?

εγώ θεωρώ ξεφτύλα και να ικανοποιήσεις τα κριτήρια πρόσβασης στο αιδοίο μιας μαλακισμένης
αλλά και να συνεχίσεις να είσαι δίπλα της επιμακρόν μετά την πρώτη επαφή , και είναι ξεφτύλα να οικειοποιείσαι
αυτή την νοοτροπία και να τη θεωρείς μαγκιά , ικανότητα και να επαίρεσαι γι'αυτό

είναι σιχαμένο www.sherv.net/] [/URL]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω 2 φορες που το πα (σε 2 διαφορετικες),πολλες ερωτησεις ρε μαν μετα....σε φαση ανακρισης... :S
μετα το ραψα το στομα μου.Ουτε για πλακα δε το λεω πια.Οχι γιατι ντρεπομαι,αλλα δεν μπορω τις πολλες ερωτησεις.... παιζει ρολο κ η κοπελα που θα εχεις απεναντι σου....καποια π.χ. μπορει να γουσταρει....λεμε τωρα... :P

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
θα ομολογουσατε στη κοπελα σας οτι πηγαινατε σε οικους ανοχης   σε περιοδους της ζωης σας που δεν ειχατε σχεση?? :think: :think:
Παλια το ελεγα γενικος, πλεον οχι, διοτι οι ανθρωποι ειναι αμυαλοι οι περισοτεροι...και ορισμενη που εκραζαν...τους ειχα δει...ξεκαρφοτες ορες σε μπουρδελα στη φυλης ...Πλεον μονο με τους συναγωνηστες..τα αναλυο εδω ,και αν ποτε ξαναβγω τσαρκα με παρεα 8α ειναι μονο με ατομα  μεσα απο εδω, ενοειται με ατομα που ειναι κοματι της ζωης τους οχι αστεια  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάντως τύποι ξέρω πολλούς εκεί έξω που διατυμπανίζουν ότι είναι ξεφτύλα να πληρώνεις για να γαμήσεις.... τι τους λες σε αυτούς;
και ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαστε ξεφτιλισμενοι εμεις εδω;τα καλα παιδια ας συνεχισουν αυτο που κανουν.....τακα τακα τακα τακα κανει το παιδι μαλακα

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ????? :S :S :S :S :S :S :S :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ????? :S :S :S :S :S :S :S :S
δεν ξέρω τι λέει αυτός , αλλά εγώ θα ένιωθα μεγάλη ανακούφιση  :)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
η ερωτηση είναι:'' να λεμε οτι πάμε'' ή '' να λεμε οτι πηγαίναμε''  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ εννοειται οτι θεωρειται ταμπου...αλλωστε η Ελληνικη κοινωνια παντα ηταν κ θα ειναι βαθια υποκριτικη κ συντηρητικη.

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
να λεμε οτι πηγαιναμε αμα εχουμε κοπελα και παμε εκει και το πουμε στη κοπελα θα μας κινηγα συναιχια αχαχαχαχαχαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.486
Πόντοι
2.356
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΗ Ή ΦΙΛΕΣ - ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΡΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.... ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ Χ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ...

Φυσικά και πολλοί μα πάρα πολλοί άντρες και φίλοι - γνωστοί επίσης θα σε κατακρίνουν και θα σε χλευάσουν.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
η ερωτηση είναι:'' να λεμε οτι πάμε'' ή '' να λεμε οτι πηγαίναμε''  :2funny:
Η απάντηση είναι να λέμε ότι θα πηγαίνουμε στα πορδέλα, αφού έτσι και αλλιώς μαλακιασμένες και ξενέρωτες είναι οι ελλ(ε)ηνίδες!  :tickedoff:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΗ Ή ΦΙΛΕΣ - ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΡΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.... ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ Χ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ...

Φυσικά και πολλοί μα πάρα πολλοί άντρες και φίλοι - γνωστοί επίσης θα σε κατακρίνουν και θα σε χλευάσουν.
σωστος ο Μενεδημος...θα πλακωσουν κ οι ερωτησεις...απο ποσα πληρωνεται,μεχρι τι κανετε μεσα στο δωματιο...μην κανετε την μαλακια κ πειτε...καποια πραγματα τα κανουμε για την παρτη μας.

Συνημμένα

• index.png
    index.png
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom