Νέα

να λεμε σε κοπελες οτι παμε σε οικους ανοχης?? η ειναι taboo??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Εγώ το έχω πει στην μαμά μου, στον μπαμπά μου, στην θεία μου, τον θείο μου, στους συναδέλφους μου που μπαίνουν και γουστάρουν να διαβάζουν τις κριτικές που έγραφα...Στην κοπέλα μου και τον Αϊ Βασίλη θα κωλώσω? :2funny:
 :new_shocked:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ας υποθέσουμε ότι κάοιος συνομηλικος σου και δικος μου σχεδον ειναι ντροπαλος και δεν ειχε μεχρι τα 27 κάποια σχέση ή κάοιος άλλος δεν έτυχε να έχει σχέση με σχετική διάρκεια και καταφεύγει σε επαγγελματίες, όχι μόνο από επιλογή λοιπόν, θεωρείς ότι δεν θα φαίνονται άπειροι ή μη εξοικειωμενοι με τις γυναικές?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ας υποθέσουμε ότι κάοιος συνομηλικος σου και δικος μου σχεδον ειναι ντροπαλος και δεν ειχε μεχρι τα 27 κάποια σχέση ή κάοιος άλλος δεν έτυχε να έχει σχέση με σχετική διάρκεια και καταφεύγει σε επαγγελματίες, όχι μόνο από επιλογή λοιπόν, θεωρείς ότι δεν θα φαίνονται άπειροι ή μη εξοικειωμενοι με τις γυναικές?

πιστεύω ότι είναι άλλο θέμα η σεξουαλική εμπειρία και άλλο η συναισθηματική (αν θές) εμπειρία
οπότε αναλόγως του είδους της εμπειρίας παίρνεις και την απάντησή σου στα περί εξοικείωσης...

Επισκέπτης

για σου ροζα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κάνω μια μικρή τροποποίηση αντί για "συναισθηματική εμπειρία" βάζω : "πιρφορική εμπειρία"
τώρα είναι πιο σωστό και ακριβές  :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βρίθει από μαλακία και "ξερωλίαση" πέρα από αγαμία το παρόν νήμα.
Καλή συνέχεια.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Υπάρχει ένα άλλο βασικό ζήτημα.
Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που είναι λάτρεις του αθλήματος, έχουν πράγματι χαμπάρι από σεξ, γτ πολύ φοβάμαι ότι οσοι επαφίονται κυρίως σε επαγγελματίες εχουν δημιουργήσει στρεβλή εικόνα.
Tωρα ειπες τη σωστη λεξη,αθλημα,δηλαδη σπορ
Και στο αθλημα,στο παιχνιδι δηλαδη,πρεπει να εισαι προπονημενος,να εχεις καλο αγωνιστικο ρυθμο,εμπειρια για να χειριστεις καποιες δυσκολες στιγμες,παραστασεις νικης για να εχεις αυτοπεποιθηση,αντοχη για να βγαλεις ολο τον αγωνα
Οταν ο αγωνας γινει απολαυση,χωρις να σε νοιαζει η νικη,ξεχνας ολα τα παραπανω

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Προτεινω οχι μονο να το πειτε, αλλα να τονισετε, οτι εισαστε και λατρεις τον ακα αταξιων. Θα σας λατρεψει η κοπελα  :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Πάντως τύποι ξέρω πολλούς εκεί έξω που διατυμπανίζουν ότι είναι ξεφτύλα να πληρώνεις για να γαμήσεις.... τι τους λες σε αυτούς;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
όχι αστην ν πιστευει ότι τ παιζεις......

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Πάντως τύποι ξέρω πολλούς εκεί έξω που διατυμπανίζουν ότι είναι ξεφτύλα να πληρώνεις για να γαμήσεις.... τι τους λες σε αυτούς;

τους λες να κοψουν την πολλη μαλακια, επειδη βλαπτει τον εγκεφαλο. Δηλαδη, να τρεχεις πισω απο μια τυρομουνα μηνες και να μην γαμησεις τελικα δεν ειναι ξεφτιλα;;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Είναι ξεφτίλα μόνο αν δεν σου κάθονται γκόμενες έξω και καταφεύγεις εκεί,σύντροφε...

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Γιατι να ειναι ξεφτίλα άραγε αν δεν σου κάθονται οι γκόμενες ? και επίσης αν πηγαίνεις σε οίκους ανοχής γιατί να ειναι πάλι ξεφτίλα ? Ακόμα και αυτοί έχουν δικαίωμα επιλογής, σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom