Νέα

Να γαμήσω τη νταντά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 107 44,8%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 132 55,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    239

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.261
Πόντοι
5.595
Μολις σου ζητησει αυξηση μισθου.. ή κανενα εξτρα χιλιαρικακι....
(αλλιως τα ξερναει ολα στην γυναικα σ...)
να δω τι θα της πεις.....:confused:

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
Φίλε η φάση σου μετά τον πούτσο που έριξες μαζί με τη 2η χυσαμόλη στο στόμα της, περιγράφεται ως εξής. Έχεις μπει μονόδρομο σε αδιέξοδο με μετωπική σε τοίχο και από πίσω σε κυνηγάνε μαύροι με την μαλαπερδα έξω να σε γαμήσουν. Έχεις δύο επιλογές ή τρακάρεις μετωπικά και ότι μείνει πάνω σου ή βάζεις όπισθεν και σαρώνεις τους μαύρους. Βάλε όπισθεν κάνε ξεκάθαρη κουβέντα για τον πούτσο που έπεσε και λακισε πρίν αρχίσουν να πέφτουν όλμοι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Οπως ειπε και ο τυπος πιο πανω θα εβαζα καμερα ωστε να φαινεται οτι εγινε εγινε κοινή συναινέσει, ετσι δεν θα μπορει να σε εκβιάσει για χρήματα αλλιως θα σε καταγγείλει για βιασμο.

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.651
Πόντοι
736
Εγώ ψιλιάζομαι τι θα σου συμβεί. Θα σε υποψιαστεί η γυναίκα σου ότι της τα φοράς,θα στη στήσει ένα πρωϊνό ότι θα πάει στη δουλειά,ενώ δεν θα έχει πάει,θα μπουκάρει μέσα θα σας πιάσει στα πράσα και το αποτέλεσμα; χάνεις την νταντά ως νταντά,χάνεις την νταντά ως γκόμενα και το κυριότερο χάνεις τη γυναίκα σου,το παιδί σου,διαζύγιο σε βάρος σου,διατροφή κλπ κλπ. Ούτε θέλω να τα σκέφτομαι..Συνήθως αυτά συμβαίνουν όταν το κάτω κεφάλι κάνει κουμάντο στο πάνω..Να μας κρατάς ενήμερους..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τελικά ο τίτλος πρέπει να αλλάξει και να γίνει ΓΆΜΗΣΑ ΤΗ ΝΤΑΝΤΆ.

Ήρθε σήμερα το πρωί (με ένα λευκό κολλητό μπλουζάκι με ντεκολτέ) και άνοιξε ξαφνικά τη πόρτα στο υπνοδωμάτιο ενώ ντυνόμουν για να με ρωτήσει αν είχα δώσει το γάλα στο παιδί και αμέσως πέφτουν τα μάτια μου στα βυζιά της. Αυτή αντί να μαζευτεί, μόλις κατάλαβε ότι τα κοίταζα, τα προέταξε κι εκεί πήρα ουσιαστικά το πράσινο φως. Είχα και καύλες...

Την αρπάζω από τη μέση (οι παλμοί στο κόκκινο εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν το πολυσκέφτηκα), της χουφτώνω το ένα βυζόμπαλο και αρχίζω τα γλωσσόφιλα, αυτή δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όποτε κλειδώνω πόρτα, τη ρίχνω κατευθείαν στο κρεβάτι, της κατεβάζω τζιν και στρινγκ και τα υπόλοιπα γράφτηκαν στην ιστορία... Ούτε πίπες, ούτε γλειφομούνια, τίποτα, κατευθείαν μέσα! Και είχε καύλα μέσα της η παλιοπουτάνα και δεν της το είχα!

Τελοσπάντων... Το μεσημέρι που γύρισα σπίτι, ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Συμπεριφέρθηκε όπως πάντα...

Τα ήθελε το μουνί της πάντως, θα μπορούσα να την είχα γαμήσει και νωρίτερα, αλλά έκανα κάποιες φορές τον μαλάκα
Την πόρτα γιατί την κλείδωσες τύπε; Φοβήθηκες μην έρθει το παιδί για να πιεί το γάλα;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ευτυχως που η ιστορια ειναι η γνωστη υποθεση απο το πορνχαμπ, και οχι αληθεια, αλλιως ο τυπος κινδυνευει να κανει παρεα σε χαικαλη και λιγναδη στις αγροτικες φυλακες (βιασμος ανετα στοιχειοθετειται, παρενοχληση ολο το διαστημα πριν τον βιασμο) και λογω του διαζυγιου που θα ερθει ως συνεπεια, δε θα εχει και αξιοπρεπη υπερασπιση. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αγροτικες φυλακες λιγο ειναι, σε βλεπω κορυδαλλο

• Like
Αντιδράσεις: ggthd
OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Σήμερα είχα σκοπό αντί να πέσει πούτσα να γίνει η συζήτηση που έπρεπε, κάτι που αρχικά έγινε... Η γκόμενα μου αποκάλυψε ότι πέρα από τον άντρα της δεν είχε κάνει σεξ με άλλον και ότι την έλκω επειδή εμφανισιακά υπερτερώ κατά πολύ έναντι του άντρα της(με τον οποίο παντρεύτηκε πολύ μικρή και κάνει κακό σεξ στη χάση και στη φέξη). Η εχεμύθεια είναι αυτονόητη, μου είπε ότι εννοείται ότι δεν θα διαλυσουμε τα σπίτια μας για να κάνουμε σεξ... Αυτά περιληπτικά, μετά μπήκαμε στο ψητό...

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αρκεστεί σε βογγητά σήμερα άρχισα να της λέω στο αφτί ότι είναι καύλα κλπ πρόστιχες κουβέντες και ότι δεν έχω ξαναγαμήσει τέτοια γυναίκα, τις γνωστές μαλακίες που λέμε σε όλες τεσπα... Εκεί είδα τεράστια διαφορά, άναψε για τα καλά, αφού της έκλεισα και το στόμα κάποια στιγμή!

Τη ρώτησα μόλις τελειώσαμε αν την άναψαν αυτά που της είπα και μου είπε ότι μια ζωή την είχε βγάλει στο μουγκριτό και ότι δεν είχε αισθανθεί ξανά έτσι, εκεί γύρισα και της είπα αυτολεξεί "όταν σου σκίσω το κωλαράκι σου τότε θα απογειωθεί η καύλα που έχεις μέσα σου" ρίχνοντας ένα χαστούκι στο κώλο της και δαγκώθηκε και μου είπε ότι δεν το είχε κάνει ποτέ από κώλο!

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Ο τελευταίος που θυμάμαι να έγραφε τέτοιες πίπες ψάρευε χαζοκαβληδες για να τους "καλουπωσει".
Καλή συνέχεια στο διήγημα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Σήμερα είχα σκοπό αντί να πέσει πούτσα να γίνει η συζήτηση που έπρεπε, κάτι που αρχικά έγινε... Η γκόμενα μου αποκάλυψε ότι πέρα από τον άντρα της δεν είχε κάνει σεξ με άλλον και ότι την έλκω επειδή εμφανισιακά υπερτερώ κατά πολύ έναντι του άντρα της(με τον οποίο παντρεύτηκε πολύ μικρή και κάνει κακό σεξ στη χάση και στη φέξη). Η εχεμύθεια είναι αυτονόητη, μου είπε ότι εννοείται ότι δεν θα διαλυσουμε τα σπίτια μας για να κάνουμε σεξ... Αυτά περιληπτικά, μετά μπήκαμε στο ψητό...

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αρκεστεί σε βογγητά σήμερα άρχισα να της λέω στο αφτί ότι είναι καύλα κλπ πρόστιχες κουβέντες και ότι δεν έχω ξαναγαμήσει τέτοια γυναίκα, τις γνωστές μαλακίες που λέμε σε όλες τεσπα... Εκεί είδα τεράστια διαφορά, άναψε για τα καλά, αφού της έκλεισα και το στόμα κάποια στιγμή!

Τη ρώτησα μόλις τελειώσαμε αν την άναψαν αυτά που της είπα και μου είπε ότι μια ζωή την είχε βγάλει στο μουγκριτό και ότι δεν είχε αισθανθεί ξανά έτσι, εκεί γύρισα και της είπα αυτολεξεί "όταν σου σκίσω το κωλαράκι σου τότε θα απογειωθεί η καύλα που έχεις μέσα σου" ρίχνοντας ένα χαστούκι στο κώλο της και δαγκώθηκε και μου είπε ότι δεν το είχε κάνει ποτέ από κώλο!
τυπε θα σε πάει και για παρά φύση ασέλγεια αν δεν τον έχει φάει κι από κωλο και έχεις κάνα παπαρι βάρβατο και την σκίσεις δεν θα σε σώζει μετά ούτε ο Άλεξ ο χασοδικης σε βλέπω να βγαίνεις από την μπουζου όταν το παιδί σου θα πάει φαντάρος η θα έχεις πουλήσει και τα νεφρά σου για να την πληρώσεις να μην μιλήσει.εμεισ πάντως θα είμαστε εδώ να σου συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο ψυχικά :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
να ειναι ετοιμος ο Χασοδικης να αναλαβει υπερασπιση:grin:ακομα και εγω αν κανω φονο θα τον προτιμησω καθοτι Δεξιος και καλος ανθρωπος:)

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.651
Πόντοι
736
Σήμερα λογικά θα πήρε κώλο ο αετός..

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Τι εγινε τελικα; Μαμησε ο τυπος ή πιπες; :sunglasses:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.170
Πόντοι
2.356
Τι εγινε τελικα; Μαμησε ο τυπος ή πιπες; :sunglasses:

εγω λεω οτι η νταντα του βαζει δαχτυλακι και σε κανα μηνα θα τον στραποναρει! αλλιως ολα στη γυναικα του! να δουμε ποιος θα πηδηξει ποιον στο τελος!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπος αετος εχει δωσει το ορεκτικο στο λαο του μπου και ετοιμαζεται για το κυριως πιατο με την ροδελα:headbaning1::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom