Νέα

Να γαμήσω τη νταντά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 107 44,8%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 132 55,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    239

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύπε Ρετρό χωρίς να έχω ιδέα τι παίζει εδώ , έχω να πω πως λείπεις από βασικά νήματα.
Τι προκαλεί την αποχή σου;
Μήπως δεν αντέχεις τόσο πλούτο, γνώσεις και ετοιμολογία των έγκριτων μελών,

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Ξαναστέλνω γιατί μου έκανε πολλή εντύπωση, μια κυρία καθώς πρέπει πώς εκδηλώνεται και τον παίρνει ασύστολα...

Εχθές το βραδάκι ζήτησε να τη γυρίσω σπίτι (δεν το είχε ξαναζητησει) με το πρόσχημα ότι της πονούσε λίγο το πόδι, έδωσε το οκ η γυναίκα μου (μόλις είχε γυρίσει κι αυτή από τη δουλειά) και φεύγουμε. Όπως τη πήγαινα (και ενώ δεν είχαμε πει τίποτα για το πρωινό γαμησι) μου λέει σε ένα σημείο "κάνεις λίγο στην άκρη", κάνω στην άκρη και ξεκινάει να μου ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού και να μου παίρνει πίπα... Σπίτια γύρω γύρω, αλλά λες και δεν την ένοιαζε! Τη σταμάτησα επειδή δεν μπορούσα να χύσω από το άγχος μην μας δουν, πήγα σε μια ερημιά και της τα έδωσα και τα κατάπιε!

Σήμερα το πρωί ήρθε σπίτι με το μουνί ξυρισμένο (βελούδο) και μόλις της άνοιξα τη πόρτα μπήκε κατευθείαν στο ψητό!

Η υπόθεση είναι ότι ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΙΝΌΤΑΝ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ότι είναι τέτοια! Παντρεμένη με οικογένεια, παιδιά, όπως το είπα και πιο πάνω καθώς πρέπει! Είμαι σίγουρος ότι ο άντρας της κοιμάται ήσυχος και έχει στο μυαλό του ότι έχει μια σωστή γυναίκα δίπλα του, αλλά ρε πούστη μου τελικά δεν είναι να έχεις ΠΟΥΘΕΝΆ εμπιστοσύνη!

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Αν η νταντα ειναι ξαδερφη δυο σε ενα :2funny:

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.650
Πόντοι
736
Ξαναστέλνω γιατί μου έκανε πολλή εντύπωση, μια κυρία καθώς πρέπει πώς εκδηλώνεται και τον παίρνει ασύστολα...

Εχθές το βραδάκι ζήτησε να τη γυρίσω σπίτι (δεν το είχε ξαναζητησει) με το πρόσχημα ότι της πονούσε λίγο το πόδι, έδωσε το οκ η γυναίκα μου (μόλις είχε γυρίσει κι αυτή από τη δουλειά) και φεύγουμε. Όπως τη πήγαινα (και ενώ δεν είχαμε πει τίποτα για το πρωινό γαμησι) μου λέει σε ένα σημείο "κάνεις λίγο στην άκρη", κάνω στην άκρη και ξεκινάει να μου ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού και να μου παίρνει πίπα... Σπίτια γύρω γύρω, αλλά λες και δεν την ένοιαζε! Τη σταμάτησα επειδή δεν μπορούσα να χύσω από το άγχος μην μας δουν, πήγα σε μια ερημιά και της τα έδωσα και τα κατάπιε!

Σήμερα το πρωί ήρθε σπίτι με το μουνί ξυρισμένο (βελούδο) και μόλις της άνοιξα τη πόρτα μπήκε κατευθείαν στο ψητό!

Η υπόθεση είναι ότι ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΙΝΌΤΑΝ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ότι είναι τέτοια! Παντρεμένη με οικογένεια, παιδιά, όπως το είπα και πιο πάνω καθώς πρέπει! Είμαι σίγουρος ότι ο άντρας της κοιμάται ήσυχος και έχει στο μυαλό του ότι έχει μια σωστή γυναίκα δίπλα του, αλλά ρε πούστη μου τελικά δεν είναι να έχεις ΠΟΥΘΕΝΆ εμπιστοσύνη!

Φίλε άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου.Τώρα που έκανες την αρχή δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα μαζί της.Αργά ή γρήγορα θα το πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου.Και τότε;;Πήρες μεγάλο ρίσκο..

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.241
Πόντοι
1.071
Στείλτε pm τηλέφωνα από δικηγόρους & Ουκρανούς χτίστες για το φίλο. Θα του χρειαστούν οι μεν για τη γυναίκα του κι οι δε για τη νταντά και τον άντρα της.

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1

Φίλε άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου.Τώρα που έκανες την αρχή δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα μαζί της.Αργά ή γρήγορα θα το πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου.Και τότε;;Πήρες μεγάλο ρίσκο..

Φίλε μιλάς σωστά, επειδή σκεφτόμουν αυτό ακριβώς δεν έκανα τόσο καιρό κίνηση, αν και είχα ενδείξεις... Εκείνη τη στιγμή όμως με έπιασε στην αδύναμη στιγμή, είχα καύλες, δεν αντιστάθηκε και της τον κάρφωσα... Μετά πήρε τον δρόμο του το θέμα, όπως φαίνεται! Θα δείξει... Στη πρώτη ευκαιρία θα της κάνω κουβέντα εννοείται! Προς το παρόν θα εκμεταλλευτώ τη κατάσταση και θα φάει μερικές ξεγυρισμένες πούτσες, μετά η κουβέντα...

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.650
Πόντοι
736
Συμφωνώ να της ρίξεις όσες πούτσες θέλεις.Ομως έχει το πάνω χέρι τώρα και όταν γουστάρει θα γαμιέται μαζί σου μπορείς δεν μπορείς εσύ..Θέλει μαεστρία να μπορέσεις να ξεκόψεις μαζί της τώρα.Καλή επιτυχία σού εύχομαι πάντως και μην διαλύσεις την οικογένειά σου..

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Εννοείται ότι επιβάλλεται να τη γαμήσεις ώστε να σε έχει του χεριού της και να σε εκβιάζει ότι ώρα θέλει και για όποιο θέμα θέλει.

Ρε !!!!! Πόσο καμένοι είστε μερικοί. Αλλού δεν μπορείς να τον μπήξεις ?

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Ρε μάγκες καλά τα λέτε, δεν αντιλέγω! Το σωστό θα ήταν να μην γίνει τίποτα... Πραγματικά το σκεφτόμουν καιρό!

Αλλά τώρα έγινε...

Γενικά είναι καλή κυρία και υπάρχει και η σχέση με τη ξαδέρφη μου, δεν πιστεύω να τα πει όλα, έχει κι αυτή οικογένεια!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.695
Πόντοι
2.606
Ρε μάγκες καλά τα λέτε, δεν αντιλέγω! Το σωστό θα ήταν να μην γίνει τίποτα... Πραγματικά το σκεφτόμουν καιρό!

Αλλά τώρα έγινε...

Γενικά είναι καλή κυρία και υπάρχει και η σχέση με τη ξαδέρφη μου, δεν πιστεύω να τα πει όλα, έχει κι αυτή οικογένεια!
τυπε αν την γαμησες καλά και το πει στην ξαδέρφη να το ανοίξεις το καινούργιο νήμα Κυριακή για να έχουμε χρόνο να τοποθετηθούμε επαρκώς :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ......

σε πρακτικό επίπεδο ..... το να την αρπάξεις και να την κουτουπώσεις, μέσα στο σπίτι σου, ενώ δουλεύει με το παιδί σου .....

ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ .... όχι απλή παρενόχληση .........

Αν κανονίσεις να τη γαμήσεις σε πηδηχτρώνα ..... σου κλάνει τα @@ μετά αν στραβώσει ..........

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
676
Πόντοι
991
Τύπε, πού μένεις? και η νταντά ποιές περιοχές εξυπηρετεί?

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ......

σε πρακτικό επίπεδο ..... το να την αρπάξεις και να την κουτουπώσεις, μέσα στο σπίτι σου, ενώ δουλεύει με το παιδί σου .....

ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ .... όχι απλή παρενόχληση .........

Αν κανονίσεις να τη γαμήσεις σε πηδηχτρώνα ..... σου κλάνει τα @@ μετά αν στραβώσει ..........

Ρε φίλε τι είναι αυτά που γράφεις; Ποιο βιασμό; Μιλάμε ότι τον θέλει μέσα της ασύστολα και εκτός αυτού πώς θα το αποδείξει; Το πήγες πολύ μακριά!

Τελοσπάντων θα της ανοίξω μια κουβεντούλα όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσουμε, αν και είναι ξεκάθαρα τα πράγματα...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.039
Πόντοι
2.646
Τυπε, καλά κάνεις και την ξεκωλιαζεις. Γράψε την και κανένα βίντεο με καμία κρυφή κάμερα και μετά ούτε για βιασμό δε θα μπορεί να σου κάνει.:alivedick::bigdick::fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom