Ξαναστέλνω γιατί μου έκανε πολλή εντύπωση, μια κυρία καθώς πρέπει πώς εκδηλώνεται και τον παίρνει ασύστολα...
Εχθές το βραδάκι ζήτησε να τη γυρίσω σπίτι (δεν το είχε ξαναζητησει) με το πρόσχημα ότι της πονούσε λίγο το πόδι, έδωσε το οκ η γυναίκα μου (μόλις είχε γυρίσει κι αυτή από τη δουλειά) και φεύγουμε. Όπως τη πήγαινα (και ενώ δεν είχαμε πει τίποτα για το πρωινό γαμησι) μου λέει σε ένα σημείο "κάνεις λίγο στην άκρη", κάνω στην άκρη και ξεκινάει να μου ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού και να μου παίρνει πίπα... Σπίτια γύρω γύρω, αλλά λες και δεν την ένοιαζε! Τη σταμάτησα επειδή δεν μπορούσα να χύσω από το άγχος μην μας δουν, πήγα σε μια ερημιά και της τα έδωσα και τα κατάπιε!
Σήμερα το πρωί ήρθε σπίτι με το μουνί ξυρισμένο (βελούδο) και μόλις της άνοιξα τη πόρτα μπήκε κατευθείαν στο ψητό!
Η υπόθεση είναι ότι ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΙΝΌΤΑΝ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ότι είναι τέτοια! Παντρεμένη με οικογένεια, παιδιά, όπως το είπα και πιο πάνω καθώς πρέπει! Είμαι σίγουρος ότι ο άντρας της κοιμάται ήσυχος και έχει στο μυαλό του ότι έχει μια σωστή γυναίκα δίπλα του, αλλά ρε πούστη μου τελικά δεν είναι να έχεις ΠΟΥΘΕΝΆ εμπιστοσύνη!