Νέα

Να γαμήσω τη νταντά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 107 44,8%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 132 55,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    239

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα έχει συμβεί τίποτα και απλά θα πέρασε από την σκέψη του ανθρώπου. Συνήθως τέτοια πράγματα λειτουργούν εν βρασμό. Στην βράση κολλάει και το σίδερο και συν της άλλης πέρασε αρκετός καιρός χωρίς κάποια ενημέρωση.

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Τηλέφωνο Κούγια έχουμε για το φίλο;

adwnisb

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Φίλτατε, η ιστορία σου ακόμα και όπως την περιγράφεις, μπάζει από παντού. Η τύπισσα ως 40αρα και παντρεμένη που ενδεχομένως αναζητά εχεμύθεια, αν όντως ήθελε, θα έδινε κάτι παραπάνω από όσα σου έδωσε. Είναι στο δικό σου σπίτι και όχι εσύ στο δικό της. Μάλλον έχεις επηρεαστεί από τις πολλές τσόντες που έχεις δει και οι baby-sitters τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Είτε κάνεις κίνηση και σου βγει είτε κάνεις κίνηση και δε σου βγει, είσαι εκτεθειμένος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Αν θες πραγματικά την οικογένεια σου, παίξε μια μαλακία μόνος σου βλέποντας καμιά τσόντα ή επισκέψου κάποια από εδώ μέσα και καθάρισες με 150 € συν-πλην. Αλλιώς, ετοιμάσου για δικηγόρους, διατροφές και να βλέπεις το παιδί σου μια στο τόσο. Αν θες να ρισκάρεις γιατί γουστάρεις τον κίνδυνο, ετοιμάσου για τις πιθανές συνέπειες. Καλή επιτυχία ότι και αν κάνεις!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.651
Πόντοι
736
Αετέ έχεις αφήσει τον κόσμο του Bou χωρίς ενημέρωση.Τι γίνεται με την νταντά; Την πηδάς ακόμη; Την βαρέθηκες; Βρήκες άλλη νταντά; Ψυλιάστηκε η γυναίκα σου κάτι;

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
κολλημένος...

πάνε γάμησε ενα καλο πουτανάκι να ξενοιασουμε

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Αετέ έχεις αφήσει τον κόσμο του Bou χωρίς ενημέρωση.Τι γίνεται με την νταντά; Την πηδάς ακόμη; Την βαρέθηκες; Βρήκες άλλη νταντά; Ψυλιάστηκε η γυναίκα σου κάτι;
Από το πολύ πήδημα δεν βρίσκει χρόνο να μπει να γράψει.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Για να θες να γαμησεις 45αρα σημαινει οτι η γυναικα σου δε σου κανει, οποτε πρεπει να φαει κερατο τυπε και μαλιστα συντομα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Ολες οι ιστοριες που ξεκινάνε έτσι στο μπου δεν τελειωνουν ποτέ.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Πάντως μετά από τόσο καιρό, τα σαινια του σαη είναι αναποφασιστα.. Σχεδόν 50-50 η ψηφοφορία για το ερώτημα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Παντως καλυτερα να μην γαμησει την νταντα, ενα τσιμπουκι μονο να της δωσει , να μην μπλεξει κιολας

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.651
Πόντοι
736
Μας έχεις αφήσει στα σκοτάδια αετέ;Τι γίνεται με την νταντά;;Την πηδάς ή σταμάτησες;

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Είτε σου αρέσει είτε όχι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά. ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ τον ψυχισμό των παιδιών.

Βρες κάτι άλλο, μακριά από την νταντά.

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Μας έχεις αφήσει στα σκοτάδια αετέ;Τι γίνεται με την νταντά;;Την πηδάς ή σταμάτησες;
Έχει φάει πολύ πούτσα αλλά πιο αραιά απ'ότι στις αρχές, κομμένο το κάθε μέρα εδώ και καιρό...

Κάποιες φορές έχω μπει και ακάποτος όταν ξέμεινα από καπότες, λίγες όμως, μετρημένες..

Γενικά πλέον τη γαμάω περισσότερο εκτός σπιτιού, και πολύ λιγότερο στο σπίτι.

Σε γενικές γραμμές της τα έχω κάνει όλα, ισπανικά, κωλο, της αρέσει να τα καταπίνει κτλ, φυσικά δεν έχω χύσει μέσα της!!!

Για να σας πω την αλήθεια έχει φτιάξει και η ερωτική σχέση με τη γυναίκα μου, ενώ πριν είχαμε γίνει λίγο πιο "ξενέρωτοι", τώρα πάει πολύ καλύτερα το θέμα, υπάρχει πάθος... Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση ή να το συσχετίσω απόλυτα, αλλά σε αυτό το διάστημα έχει γίνει και αυτό!

Και να σας πω την αλήθεια είχα και μια ευκαιρία να πηδήξω μια πιτσιρίκα που μου κόλλησε αρκετά έως πολύ προκλητικά, αλλά έδωσα άκυρο, μην μπλέξω παραπάνω... Θα ήταν too much

• Like
Αντιδράσεις: Sad10
OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
φαντάζεσαι να ξενοπηδιέται και η γυναίκα σου έξω?
Αν ξενοπηδιέται μόνο στη δουλειά, γιατί είναι σπίτι - δουλειά, δουλειά - σπίτι!

Και σίγουρα θα το διαχειρίζεται πολύ καλά γιατί δεν έχω τσεκαρει ούτε ύποπτα μηνύματα, ούτε τηλέφωνα, ούτε τελοσπαντων ύποπτη συμπεριφορά!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ, ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ, ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ, ΚΟΚ;
ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;
IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΧΕΤΕ;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom