You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να γαμήσω τη νταντά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 222
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.083
- Πόντοι
- 25.467
φερσου σαν αληθινος επιβητορας και δωσ'της το κωλαντερο στο χερι
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Με προφυλακτικο η χωρις?φερσου σαν αληθινος επιβητορας και δωσ'της το κωλαντερο στο χερι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Χωρις εννοητεΜε προφυλακτικο η χωρις?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 3.346
Καλυτερα που να τρεχει τωρα οικογενιαρχεις ανθρωπος να παρει προφυλακτικα..ασε που μπορει να τα βρει η γυναικα του και να χει θεματα μετα.Χωρις εννοητε
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
ΠΑΓΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: ΠΟΤΕ όταν παντρευόμαστε ΔΕΝ γαμάμε γκόμενες, ΜΟΝΟ πουτάνες! Η θυμωμένη γκόμενα ΑΝ θυμώσει δύναται να σου ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Αξίζει για ένα πούτσο?
και παντρεμενες.
freesoul77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 886
- Πόντοι
- 1.011
Αγαπητέ νηματοθέτη,
Σε περίπτωση που δεν είναι τρολιά το νήμα σου, ειλικρινά σε λυπάμαι.. Με αγάπη σου το λέω, μη με παρεξηγήσεις..
Σε περίπτωση που δεν είναι τρολιά το νήμα σου, ειλικρινά σε λυπάμαι.. Με αγάπη σου το λέω, μη με παρεξηγήσεις..
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Κωλοπετσωμενη φαινεται...
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
πέτα της τα μάτια όξω και μην ακούς κανέναν. Απο ζήλεια σου λένε εδω μέσα να μην τη καρφώσεις. Μια ζωή την έχωμε. Αμα γίνει στραβή και το μάθει η γυναίκα σου πούλα της τρελίτσα. Πές της για κβαντομηχανική και οτι σε ένα απο τα άπειρα παραλληλα σύμπαντα της είσαι ακόμα πιστός. Πούλα της θρησκεία κ πές της οτι ο τζίζους συγχώρεσε ακόμα και αυτούς που τον σταύρωσαν. Στην τελική πές της οτι σου έβαλε στον καφέ το χάπι του βιασμού και σε βίασε.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.579
- Πόντοι
- 10.411
Χαχαχαχαχαχαχαπέτα της τα μάτια όξω και μην ακούς κανέναν. Απο ζήλεια σου λένε εδω μέσα να μην τη καρφώσεις. Μια ζωή την έχωμε. Αμα γίνει στραβή και το μάθει η γυναίκα σου πούλα της τρελίτσα. Πές της για κβαντομηχανική και οτι σε ένα απο τα άπειρα παραλληλα σύμπαντα της είσαι ακόμα πιστός. Πούλα της θρησκεία κ πές της οτι ο τζίζους συγχώρεσε ακόμα και αυτούς που τον σταύρωσαν. Στην τελική πές της οτι σου έβαλε στον καφέ το χάπι του βιασμού και σε βίασε.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.633
- Πόντοι
- 3.656
πέτα της τα μάτια όξω και μην ακούς κανέναν. Απο ζήλεια σου λένε εδω μέσα να μην τη καρφώσεις. Μια ζωή την έχωμε. Αμα γίνει στραβή και το μάθει η γυναίκα σου πούλα της τρελίτσα. Πές της για κβαντομηχανική και οτι σε ένα απο τα άπειρα παραλληλα σύμπαντα της είσαι ακόμα πιστός. Πούλα της θρησκεία κ πές της οτι ο τζίζους συγχώρεσε ακόμα και αυτούς που τον σταύρωσαν. Στην τελική πές της οτι σου έβαλε στον καφέ το χάπι του βιασμού και σε βίασε.
RESPECT!!!!!!!!!!
eridon1877
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 6.490
Αυτή είναι ! (Η gilf τέως νταντά των παιδιών μου)
Και γλειφομούνι της έκανα
lostre_
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Όχι ρε, ξεκόλλα....Αυτή είναι ! (Η gilf τέως νταντά των παιδιών μου)
Επειδή κάποιοι το αναφέρατε, τα περιστατικά που περιέγραψα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω, όπως είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος, δεν έχουν καθόλου σάλτσα ή δόση υπερβολής!
Αν ήθελα να γράψω ανακρίβειες, θα μπορούσα να γράψω 1002 άλλα πράγματα...
Για κάποιους που μου έστειλαν μηνύματα ότι καύλωσαν με τη φάση, θα τους απογοητεύσω, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη προς το παρόν.
Αν ήθελα να γράψω ανακρίβειες, θα μπορούσα να γράψω 1002 άλλα πράγματα...
Για κάποιους που μου έστειλαν μηνύματα ότι καύλωσαν με τη φάση, θα τους απογοητεύσω, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη προς το παρόν.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Ναι, γ@μα την νταντά να σε καψουρευτεί και μετά κάποια στιγμή να τα ξεράσει όλα στην γυναίκα σου δήθεν τυχαία.. 0ι γυναίκες και ειδικά οι ελλεεινίδες, δεν κρατάνε με τίποτε το στομα τους κλειστό, τις γαργαλάει κάτι..
Γνώμη μου.. εάν το κάνεις.. τότε ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού μίας ωρολογιακής βόμβας και είναι θέμα χρόνου το πότε θα σκάσει :S
Γνώμη μου.. εάν το κάνεις.. τότε ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού μίας ωρολογιακής βόμβας και είναι θέμα χρόνου το πότε θα σκάσει :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 18K