Νέα

Να γαμήσω τη νταντά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aetos56
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑ Γ@ΜΗΣΩ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ?

• ΟΧΙ

Ψήφοι: 107 44,8%
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 132 55,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    239

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.166
Πόντοι
3.656
τυπε νηματοθετη θα συμφωνησω με τυπο enduro (να πηδηξεις νταντα και φιλες) ΑΛΛΑ θα σου ελεγα να βαλεις και τη συζυγο στο παιχνιδι και τιποτα φιλες της συζυγου και γενικα ανεβασε και κανα βιντεο με τις παρτουζες και μη ξεχασεις και τη συμμετοχη σου το βραδυ στο νημα του μαστερσεφ.. :rockon: :S

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.003
Πόντοι
2.411
Φίλε άσε την νταντά και πηγένε για αλλά...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ!Όσο και αν ακούγεται παράλογο υπάρχει περίπτωση αρκετά μεγάλη να την γαμήσεις και να σε τρέχει μετά...Όχι μόνο βάζεις κίνδυνο στον γάμο σου που εχεις και παιδί αλλά συν της άλλης ο γάμος αυτός μπορεί να καταστραφεί και να βλέπεις το παιδί σου το ΣΚ.. Δεν νομίζω ότι το θες και δεν νομίζω η συγκεκριμένη γυναίκα να αξίζει τον κόπο. ΕΊΤΕ είναι λόγω διαφοράς ήθους είτε επειδή είναι κουτοπόνηρη δεν αξίζει καν τον κόπο. Βρες άλλη και γάμα (σε οίκο ή όχι) με ασφάλεια και χωρίς ντράβαλα αν αυτό ψάχνεις... ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
Την καλημέρα μου

Με κάλυψε απόλυτα ο προλαλήσας!
  :hi:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ξεκίνα με σκέτη πίπα και εν τω μεταξύ το σκέφτεσαι αν θα την πηδήξεις.

Το sex με γνωστές είναι πολύ καλύτερο παρά με άγνωστες.

Μετά στο κρεββάτι θα μιλάτε για το παιδί σου.

Από τις φίλες της γυναίκας σου λέει καμμία τίποτα ?

ΥΓ
Ζήτα της μιά sexy selfie για τις ώρες που θα λείπει.

OP
OP
A

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό με καλύψατε μάγκες, τουλάχιστον όσοι είχατε διάθεση για να εκφράσετε μια σοβαρή άποψη και όχι να κάνετε χαβαλέ.

Κι εγώ ΟΧΙ ψήφισα...

Κι εγώ σκέφτομαι όλα τα παρελκόμενα και δεν σκοπεύω να κάνω από μόνος μου κίνηση! Ο εκβιασμός δεν παίζει πάντως, μόνο το ότι γουστάρει, ΑΝ γουστάρει! Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω ότι εμφανισιακά σε σχέση με τον άντρα της, με τον οποίο είμαστε εξ αγχιστείας συγγενείς, υπερέχω κατά κράτος. Σαν να παίζει αγώνα η Τσέλσι με τη Σρούσμπερι.

Αν μπουκάρει στο δωμάτιο ξανά όμως και π.χ. μου τον πιάσει, δεν νομίζω να κάνω πίσω! Είπαμε υπάρχουν και όρια και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγιάσω...

Η πίπα για αρχή δεν θα ήταν κακή ιδέα... Σου δίνει χρόνο να σκεφτείς αν θα μπεις μέσα ή αν θα μείνεις ως εκεί!

Εάν υπάρχει νεότερη κατάσταση ή κάποια εξέλιξη, εδώ είμαστε να τη συζητήσουμε!

Ευχαριστώ για τις απόψεις

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό με καλύψατε μάγκες, τουλάχιστον όσοι είχατε διάθεση για να εκφράσετε μια σοβαρή άποψη και όχι να κάνετε χαβαλέ.

Κι εγώ ΟΧΙ ψήφισα...

Κι εγώ σκέφτομαι όλα τα παρελκόμενα και δεν σκοπεύω να κάνω από μόνος μου κίνηση! Ο εκβιασμός δεν παίζει πάντως, μόνο το ότι γουστάρει, ΑΝ γουστάρει! Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω ότι εμφανισιακά σε σχέση με τον άντρα της, με τον οποίο είμαστε εξ αγχιστείας συγγενείς, υπερέχω κατά κράτος. Σαν να παίζει αγώνα η Τσέλσι με τη Σρούσμπερι.

Αν μπουκάρει στο δωμάτιο ξανά όμως και π.χ. μου τον πιάσει, δεν νομίζω να κάνω πίσω! Είπαμε υπάρχουν και όρια και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγιάσω...

Η πίπα για αρχή δεν θα ήταν κακή ιδέα... Σου δίνει χρόνο να σκεφτείς αν θα μπεις μέσα ή αν θα μείνεις ως εκεί!

Εάν υπάρχει νεότερη κατάσταση ή κάποια εξέλιξη, εδώ είμαστε να τη συζητήσουμε!

Ευχαριστώ για τις απόψεις
Να προσέχεις και να είσαι αετός

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Αετός, αν την πηδήξεις δεν σε κόβω για τόσο ... αετό ...!!!

Θα χαλάσεις το σπίτι σου και αυτό θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια.

Αν της δώσεις πίπα απλά θα το καθυστερήσεις λίγο (να χαλάσεις το σπίτι σου) αλλά θα συμβεί.

μείνε μακριά ...

και δίωξε την από το σπίτι σου ... και μόνο που σου έχει μπει η ιδέα να την πηδήξεις είσαι εν δυνάμει έτοιμος να κάνεις μαλακία.

γνώμη μου ... !!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.042
Πόντοι
2.646
Τυπε στα παπαρια σου.Οσο είσαι σπίτι να μπαινοβγαίνεις γυμνός από μπάνιο στο υπνοδωμάτιο.
Κάποια στιγμή θα συναντηθείτε και θα αποφασίσει αυτή τι θα κάνει.  :S :S :S

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.019
Πόντοι
3.425
τον τρώει ο κώλος του τον συναγωνιστή

τον καταλαβαίνω....δύσκολο να κάνεις πίσω

αν υποκύψει όμως το πιο πιθανό είναι να την πατήσει με την κυρία....θα τον γαμήσει μετά με εκβιασμούς

εκτός και είναι καμιά αγάμητη κυρία, σοβαρή και εχέμυθη...και μόνο μια πούτσα κάπου κάπου γουστάρει.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.019
Πόντοι
3.425
jimy λες να μας κάνει πλάκα ο μικρός?

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Πρόσφατα πέτυχα στον δρόμο την άλλοτε νταντά των παιδών μου, κάτσαμε για καφέ και μου τρίβονταν. Εϊναι πια 60 χρονών και τα παιδιά μου είναι 18 και 15 αγόρια ! Να μπω ; Είναι ταλαιπωρημένη στην ζωή γιατί ήταν πλούσια με εργοστάσιο κεριών και τα κάνανε πλακάκια ο τέως σύζυγος με τον αδερφό της και της έφαγαν λεφτά !

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πρόσφατα πέτυχα στον δρόμο την άλλοτε νταντά των παιδών μου, κάτσαμε για καφέ και μου τρίβονταν. Εϊναι πια 60 χρονών και τα παιδιά μου είναι 18 και 15 αγόρια ! Να μπω ; Είναι ταλαιπωρημένη στην ζωή γιατί ήταν πλούσια με εργοστάσιο κεριών και τα κάνανε πλακάκια ο τέως σύζυγος με τον αδερφό της και της έφαγαν λεφτά !

60αρα?,
Βλεπεται??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom