Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
άγιε συμφωνώ, κι εγώ αν ήταν να διαλέξω μεταξύ τύψεων-φυλακής και της ζωής των παιδιών ή δικών μου, θα φύτευα εύκολα μια 9αρα στο κεφάλι του επίδοξου δολοφόνου...
πιστεύω όμως ακράδαντα ότι εφαρμόζοντας αυτό στο σύνολο των πολιτών, οι προκληθέντες θάνατοι από βλακεία/ασχετοσύνη και κυρίως από το συχνότατα πλέον αντιμετωπιζόμενο δίλημμα ασφάλειας στο δίπολο οπλισμένου ληστή- οπλισμένου νοικοκύρη, θα είναι πολύ περισσότεροι...

Όπως πολυ σωστά θίξατε, ούτε την "κουλτούρα" της οπλοφορίας έχουμε (με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν "πιστολέρος" η πλειονότητα αυτών που οπλοφορούν νόμιμα) αλλά ούτε το νομικό πλαίσιο που καθορίζει το πότε βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα αυτός που άσκησε την οπλοχρησία.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931
Τα τελευταία χρονια υπάρχει δραματική αύξηση στην χρήση ψυχοφαρμάκων αλλα και ναρκωτικών, συνδυάστε το με την απελευθέρωση της οπλοκατοχής-οπλοφορίας και πειτε μου λιγο τι πιστεύετε οτι θα γινει.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.033
Πόντοι
456
Αν ομως η συγκεκριμενη μπουκα γινοταν στην Κρητη..
Πιστευεις πως το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο?
εξαρτάται, αλλά αυτές οι συμμορίες δρουν μόνο στη ζούγκλα της αττικής όπου μπορούν να ξεφύγουν, αυτοί τώρα στάνταρ είναι αποφυλακισμένοι από άλλα εγκλήματα τύπου μπούκα και σάπισμαηλικιωμένων ,σιδέρωμα στο πρόσωπο κλπ

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Τα πιστολια ειναι εξ ορισμου οπλα αυτοπροστασιας
Καραμπινες κλπ ειναι δυσχρηστες
Το πιστολι μπορεις να το εχεις παντα διπλα σου και να το χρησιμοποιησεις σε δευτερολεπτα
Υπάρχουν πολλές «σχολές» πάνω στο θέμα αυτό που σίγουρα πρέπει να απασχολήσουν όποιον ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά όπλου. Να σημειώσω εδώ, νομίζω δεν το έγραψα πιο πάνω, πάντα στα πλαίσια του νόμου και λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αν σου πω ότι τρυπάει σαν γαρύφαλλο χοντρό βαρέλι πετρελαιου τι θα πεις;
για αρχή θα ρωτήσω τι τρυπάει το βαρέλι σαν γαρύφαλλο (το πουλί σου?) και σε πόση απόσταση

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
έχω τεκμηριωμένη άποψη. Εσύ έχεις άποψη που δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε με ένα παράδειγμα αφού δεν υπάρχει. Η άποψη του κακοήθη ηλίθιου δηλαδή, έχει και άλλες στο σάιτ τέτοιες.
Καλά εσύ είσαι τελείως μινάρας και γρόθος.. το έχουμε καταλάβει ότι η άποψη σου είναι σαν την κλανιά
Ασχετε έεε Άσχετε...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Υπάρχουν πολλές «σχολές» πάνω στο θέμα αυτό που σίγουρα πρέπει να απασχολήσουν όποιον ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά όπλου. Να σημειώσω εδώ, νομίζω δεν το έγραψα πιο πάνω, πάντα στα πλαίσια του νόμου και λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις.
Αν δεν βαλεις το δακτυλο στην σκανδαλη, σφαιρα δεν φευγει
Ενα εργαλειο ειναι το οπλο, απλα οι περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν φοβικα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
για αρχή θα ρωτήσω τι τρυπάει το βαρέλι σαν γαρύφαλλο (το πουλί σου?) και σε πόση απόσταση
το μουνί σου ήταν που άνοιγα προχθές,,
Aυτό θα νομίζεις ότι ειναι ψαροτούφεκο, και τα παρακάτω γκρί κουφέτα πχ.

Συνημμένα

• EVFA_yeqw-ic.jpg
    EVFA_yeqw-ic.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλά εσύ είσαι τελείως μινάρας και γρόθος.. το έχουμε καταλάβει ότι η άποψη σου είναι σαν την κλανιά
Ασχετε έεε Άσχετε...
η απόδειξη ηλιθιότητας που λέγαμε.
Θα περιμένουμε για την απόδειξη στα υπόλοιπα, εις το άπειρον λολ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το μουνί σου ήταν που άνοιγα προχθές,,
ήταν και ο σαββίδης παρών ή δώσατε ρεπό στην παρέα λολ

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.838
Πόντοι
25.186
Την κοπέλα την σκοτωσαν οι ελληνες δικαστες.
Η Αστυνομια τους πιανει και αυτοι τους χαιδευουν με ποινες της πλάκας.

Εκεινη η συμμορια Γεωργιανων με το σιδερο που εκαιγε γιαγιαδες ειναι ολοι εξω ,το διαβαζα τις προαλλες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Αν σου πω ότι τρυπάει σαν γαρύφαλλο χοντρό βαρέλι πετρελαιου τι θα πεις; Eιχα βίντεο στο γιουτιουμπ αλλά το κατέβασαν.. Δεν φτάνει που είσαι άσχετος.. Αλλά έχεις και άποψη.
Οι Μύστες των όπλων γνωρίζουν πολύ καλά τι λέω.. Στους υπόλοιπους δεν θα ανοίξω τα μάτια.
Yπάρχουν και τα όπλα φαντάσματα. Που μετατρέπονται μόνο μερικά από ειδικές σειρές.. Και γίνονται από παιχνίδι, όπλο.
Εσύ τώρα μικρέ το γάλα σου και υπνο. Γιατί άρχισε να γίνεται ακατάλληλο το έργο

Δεν χρειάζεται να το ψάξει και πολύ κανείς αν θέλει να "πειράξει" κάτι απολύτως νόμιμο.

Υπάρχει γνωστή πατέντα στην Saiga που την μετατρέπει έτσι ώστε να ρίχνει κατά ριπάς.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Όταν ο 64χρονος σκότωσε το 18χρονο Ρομα που πηγε να τον ληστεψει με την καραμπίνα,μόνο που δεν καηκε η Ελλαδα από τις διαδηλώσεις τους...Όσο δεν μας επιτρεπεται να προστατεψουμε το οικογενειακό μας ασυλο με τη χρηση όπλου,αλλα πρεπει να δουμε πρωτα τι οπλο εχει ο ληστής και μετα να χρησιμοποιήσουμε της ιδιας δυναμικότητας όπλο (
?
), τόσο θα μας συμβαίνουν αυτά.Εγω παντως το δηλώνω και απο εδω μεσα, για να χρησιμοποιηθεί στη μελλοντική μου Δίκη: Αν ποτέ μου συμβεί στο σπίτι μου,τον ξαπλωσα κατω με καραμπίνα και 32αρι...Ειναι έτοιμα,ασφαλισμένα και γεμάτα διπλα μου...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
Τα τελευταία χρονια υπάρχει δραματική αύξηση στην χρήση ψυχοφαρμάκων αλλα και ναρκωτικών, συνδυάστε το με την απελευθέρωση της οπλοκατοχής-οπλοφορίας και πειτε μου λιγο τι πιστεύετε οτι θα γινει.
Δεν μου λες....εγω που μενω στο Κορδελιο Θεσσαλονικης,αν ηθελα να κανω κακο με οπλο,πιστευεις δεν θα εβρισκα????
Θα με ενοιαζε να ειναι νομιμο??? Σε πληροφορω οτι δεν χρειαζεται καν να βαλω παπουτσια,....μπορω ΤΩΡΑ να πεταχτω με τις παντοφλες και να αγορασω απο πιστολι μεχρι Σκορπιον,ΑΚ....οτι θελω....
Αλλο οπλοκατοχη....αλλο οπλοφορια....... διαφορετικα πραγματα.....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν χρειάζεται να το ψάξει και πολύ κανείς αν θέλει να "πειράξει" κάτι απολύτως νόμιμο.

Υπάρχει γνωστή πατέντα στην Saiga που την μετατρέπει έτσι ώστε να ρίχνει κατά ριπάς.
καλώστον. Μήπως έχεις εσύ την καλοσύνη να μας πεις το νόμιμο άνευ άδειας όπλο που κάνει ζημιά στα 300 και 500 μέτρα? Δεν κάνω τον έξυπνο, να μάθω θέλω.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.033
Πόντοι
456
Την κοπέλα την σκοτωσαν οι ελληνες δικαστες.
Η Αστυνομια τους πιανει και αυτοι τους χαιδευουν με ποινες της πλάκας.

Εκεινη η συμμορια Γεωργιανων με το σιδερο που εκαιγε γιαγιαδες ειναι ολοι εξω ,το διαβαζα τις προαλλες
οι δικαστές βάζουν τις σκληρότερες ποινές σ αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς οι έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν τους νόμους αποφυλακίσεων και ευεργετημάτων σε φυλακισμένους και οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι να τους εφαρμόζουν. με παρασκευόπουλο βγήκαν δεκάδες χιλιάδες μικρο και μεγαλοεγκληματίες, 3 από αυτούς ήταν οι χθεσινοί δολοφόνοι.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
εγω ειμαι υπερ ενος ενοπλου λαου για να παρει την εξουσια

μετα ομως θα μπορουν να λειτουργουν εργατικες πολιτοφυλακες εν καιρω ειρηνης

το εγκλημα δυστυχως στον καπιταλισμο χρονια τα χρονια θα ειναι χειροτερο

αν εχετε δει το ρομποκοπ του βερχοφεν θα δειτε περιπου πως το μελλον του εγκληματος θα ειναι συνυφασμένο με τον νεοφιλελευθερισμο

κοινωνιες αγριου νεοφιλελευθερισμου ειναι ταυτοσημες με το εγκλημα

δεν ειπαμε οτι στο σοσιαλισμο δεν θα υπαρχει εγκλημα

αλλα θα τείνει να εκλειψει

και οταν θα παρουσιαζεται θα πατάσσεται αυστηροτατα
εσυ εισαι MISTER MALAKAS ΚΑΙ Ως συννηθως λες παπατζες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όπως πολυ σωστά θίξατε, ούτε την "κουλτούρα" της οπλοφορίας έχουμε (με απότέλεσμα να συμπεριφέρεται σαν "πιστολέρος" η πελιονότητα αυτών που οπλοφορούν νόμιμα) αλλά ούτε το νομικό πλαίσιο που καθορίζει το πότε βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα αυτός που άσκησε την οπλοχρησία.
Άγιέ μου ποιά κουλτούρα να έχουμε; Οι άλλοι οι πανηλίθιοι στην Κρήτη πυροβολήθηκαν γιατί ο ένας στραβοκοίταξε τον άλλον στο καφενείο για μια θέση πάρκινγκ. Δύο στο χώμα, ένας τρίτος σαπίζει στη φυλακή. Οι άλλοι σκοτώθηκαν στην Καβάλα, γιατί ο ένας πάρκαρε το φορτηγό του έξω από το σπίτι του άλλου και του έκοβε τη θέα. Μάνα και γιός στο χώμα.
Ο άλλος ο τρελός στην Κυπαρισσία, σκότωσε τον ανθρωπάκο στο Γερμανό, για ένα λογαριασμό τηλεφώνου.
Μουρλούς γεμάτος ο τόπος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σωστα,αφού εχουμε όλοι απο 2 οπλα τουλαχιστον...
νο1 αποτρεπτικός χαρακτήρας το όπλο. Αλλά από την άλλη, το αστυνομικό δελτίο δεν είναι ξένο από σκοτωμούς με τα πιστόλια ύστερα από τσακωμό για χωράφια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
καλώστον. Μήπως έχεις εσύ την καλοσύνη να μας πεις το νόμιμο άνευ άδειας όπλο που κάνει ζημιά στα 300 και 500 μέτρα? Δεν κάνω τον έξυπνο, να μάθω θέλω.
Εγω έκανα αρκέτα χρόνια για να μάθω.. και εσύ τώρα θες μασημένη τροφή; στρώσε κώλο και μάθε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom