Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θεωρείς τον εαυτό σου τον κανόνα ή την εξαίρεση? διαφωνείς ότι οι περισσότεροι δεν είναι άξιοι να διαχειριστούνε την ευθύνη ενός όπλου?
Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και πώς διαχειριζονται ένα οπλο.Σιγουρα δεν εχουν ολοι τη δικη μου πειρα,αλλα δεν θα κρινω εγω το πώς θα αντιδρασει καποιος σε μια τετοια κατασταση.Μου αρκει που γνωρίζω εγω.
Ο πατερας μου -Ναυαρχος κι αυτός-93 χρονων τωρα και πριν απο ενα εξαμηνο, κυνηγησε δυο αλβανούς-τους πιασανε-όταν πηγανε να κοψουν το τζαμι του παραθυρου με κοπτικό εργαλειο να μπουν μεσα.Πεταχτηκε πανω,πηρε το 32αρι και βαρεσε στον αερα αρχικα και μετα όταν τρεχανε
πανικοβλητοι πηρε την Αστυνομία.Ξεσηκώθηκε στο ποδι ολος ο Παπαγος και τους βρηκανε στην Κατεχακη...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εμεις οι αδαείς που μπορουμε να βρουμε να αγοράσουμε οπλο?Παρανομα φυσικά και κατα προτίμηση καθαρό

Πόσα λεφτα χρειάζονται,πάνω απο 1500 Ευρω?

Τα πράγματα εχουν εκτραχυνθει.
μενίδι τρίτος καταυλισμός δεξιά η πόρτα με τις χάντρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και πώς διαχειριζονται ένα οπλο.Σιγουρα δεν εχουν ολοι τη δικη μου πειρα,αλλα δεν θα κρινω εγω το πώς θα αντιδρασει καποιος σε μια τετοια κατασταση.Μου αρκει που γνωρίζω εγω.
Ο πατερας μου -Ναυαρχος κι αυτός-93 χρονων τωρα και πριν απο ενα εξαμηνο, κυνηγησε δυο αλβανούς-τους πιασανε-όταν πηγανε να κοψουν το τζαμι του παραθυρου με κοπτικό εργαλειο να μπουν μεσα.Πεταχτηκε πανω,πηρε το 32αρι και βαρεσε στον αερα αρχικα και μετα όταν τρεχανε
πανικοβλητοι πηρε την Αστυνομία.Ξεσηκώθηκε στο ποδι ολος ο Παπαγος και τους βρηκανε στην Κατεχακη...
μάχιμος ο Ναύαρχος!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατι 32αρι??? τουλαχιστον 9αρι......

Γιατι 32αρι??? τουλαχιστον 9αρι......
Με εχει βολεψει απιστευτα.Μηδενικη ανακρουση και ευθυβολία μοναδική..

Και το γιο όταν μεγαλωσει εκπαιδευση στους exocet .
Καλα το πας, μιλαμε για οπλοστάσιο σπίτι ε?
Εγκρίνω πάντως
Δεν εχω γιο φιλε..Οι κόρες θα εκπαιδευθούν καταλλήλως!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Εδώ του έβαλα 9mm με en: 300j και δεν κατάλαβε τίποτα ο μπάφλας

Δεν μπορώ να σας απαντήσω, διότι ούτε κάν έχω διαννοηθεί να το "σπρώξω" τόσο πολύ.

Έχω δεί όμως το βιντεάκι στο οποίο αναφέρεστε και έχω την εντύπωση πως όλο το σύστημα προσυμπιέσης ήταν ιδιοκατασκευή. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
οι δικαστές βάζουν τις σκληρότερες ποινές σ αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς οι έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν τους νόμους αποφυλακίσεων και ευεργετημάτων σε φυλακισμένους και οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι να τους εφαρμόζουν. με παρασκευόπουλο βγήκαν δεκάδες χιλιάδες μικρο και μεγαλοεγκληματίες, 3 από αυτούς ήταν οι χθεσινοί δολοφόνοι.
Μη μας μπερδευεις ,
Πες καθαρα οτι ο τσίπρας έκανε το νομο παρασκευοπουλου και ο κουλης τον διατηρεί´
Η υπόθεση ´λεηλασία ελληνων ´ εχει ονοματεπώνυμα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δεν γνωρίζω. Πάντως σίγουρα υπάρχει όπλο (και μαλιστα μη πυροβόλο) που σε ιδανικές συνθήκες καταφέρει θανάσιμο πλήγμα μέχρι τα 300 μέτρα.
μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χανει λιγο στο stopping power....καλο ομως για τις γυναικες....να τους το μαθεις....
Εχω και χρεωμένο 45αρι απο τη δουλειά..Εκεί να δεις γλέντια...Όταν παμε για βολές,χαλαει ο κοσμος..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).png
    αρχείο λήψης (2).png
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 22

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
Με εχει βολεψει απιστευτα.Μηδενικη ανακρουση και ευθυβολία μοναδική..

Δεν εχω γιο φιλε..Οι κόρες θα εκπαιδευθούν καταλλήλως!
Καλύτερα,
Ο Καντάφι ειχε παντα και μόνο γυναίκες σωματοφύλακες, 300 νομίζω

Πάντως η συζητηση που κάνουμε ειναι λυπηρή,
Παραδεχόμαστε ότι η πολιτεια ειναι ανίκανη να μας προστατευσει και πρέπει να το κανουμε μόνοι μας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
βαρέθηκα Νίο, αν έχεις καμιά απόδειξη εκτός από απόδειξη ηλιθιότητας εδώ είμαστε. Αλλιώς προσπέρασε παρακάτω πάρε και την βλακεία σου μαζί.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.853
Πόντοι
25.186
Καλύτερα,
Ο Καντάφι ειχε παντα και μόνο γυναίκες σωματοφύλακες, 300 νομίζω

Πάντως η συζητηση που κάνουμε ειναι λυπηρή,
Παραδεχόμαστε ότι η πολιτεια ειναι ανίκανη να μας προστατευσει και πρέπει να το κανουμε μόνοι μας.
Στο εξωτερικο φιλε αν πολιτικος ειχε πει δεν διαβασα τι υπέγραψα,θα ειχε ενταφιαστει πολιτικα.

Εδω ο βαψομαλλιάς ζει και βασιλευει,επειδη ετυχε να σκασει η βομβα του Ξηρου στα χερια του.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.

Υπάρχουν και οι κυνηγετικές βαλίστρες με διπλά ράουλα (που τις οπλίζεις μόνο με υποβοήθηση) Πρίγκηψ μου . Όπλο λογίζονται κι αυτές. Μη πυροβόλο, αλλά όπλο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ξεκολα ρε τυπε.... εδω υπαρχουν αεροβολα που κατεβαζουν βουβαλια....εσυ τι πιστευεις οτι θα παθεις στα 300-400μ???
εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω, όπως και εσύ. Κάνα κείμενο ή βίντεο για τα 300-400 μέτρα όμως με αεροβόλα δεν βάζεις. Γιατί ίσως δεν βρίσκεις?
Ξεκόλλα λοιπόν ρε τύπε, ή αλλιώς prove it.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Τους φαντάζομαι με το που θα έριξε στον αέρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom