TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ποιος θα σου εγγυηθει καθαρο οπλο δεν μου ειπες να αγορασω και εγω 2-3Υπάρχουν φιλε.Οταν λεω παρανομο,εννοω θα το κατεχω παρανομως και χωρις αδεια.
ποιος θα σου εγγυηθει καθαρο οπλο δεν μου ειπες να αγορασω και εγω 2-3Υπάρχουν φιλε.Οταν λεω παρανομο,εννοω θα το κατεχω παρανομως και χωρις αδεια.
Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και πώς διαχειριζονται ένα οπλο.Σιγουρα δεν εχουν ολοι τη δικη μου πειρα,αλλα δεν θα κρινω εγω το πώς θα αντιδρασει καποιος σε μια τετοια κατασταση.Μου αρκει που γνωρίζω εγω.θεωρείς τον εαυτό σου τον κανόνα ή την εξαίρεση? διαφωνείς ότι οι περισσότεροι δεν είναι άξιοι να διαχειριστούνε την ευθύνη ενός όπλου?
μενίδι τρίτος καταυλισμός δεξιά η πόρτα με τις χάντρεςΕμεις οι αδαείς που μπορουμε να βρουμε να αγοράσουμε οπλο?Παρανομα φυσικά και κατα προτίμηση καθαρό
Πόσα λεφτα χρειάζονται,πάνω απο 1500 Ευρω?
Τα πράγματα εχουν εκτραχυνθει.
μάχιμος ο Ναύαρχος!Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και πώς διαχειριζονται ένα οπλο.Σιγουρα δεν εχουν ολοι τη δικη μου πειρα,αλλα δεν θα κρινω εγω το πώς θα αντιδρασει καποιος σε μια τετοια κατασταση.Μου αρκει που γνωρίζω εγω.
Ο πατερας μου -Ναυαρχος κι αυτός-93 χρονων τωρα και πριν απο ενα εξαμηνο, κυνηγησε δυο αλβανούς-τους πιασανε-όταν πηγανε να κοψουν το τζαμι του παραθυρου με κοπτικό εργαλειο να μπουν μεσα.Πεταχτηκε πανω,πηρε το 32αρι και βαρεσε στον αερα αρχικα και μετα όταν τρεχανε
πανικοβλητοι πηρε την Αστυνομία.Ξεσηκώθηκε στο ποδι ολος ο Παπαγος και τους βρηκανε στην Κατεχακη...
Με εχει βολεψει απιστευτα.Μηδενικη ανακρουση και ευθυβολία μοναδική..Γιατι 32αρι??? τουλαχιστον 9αρι......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι 32αρι??? τουλαχιστον 9αρι......
Δεν εχω γιο φιλε..Οι κόρες θα εκπαιδευθούν καταλλήλως!Και το γιο όταν μεγαλωσει εκπαιδευση στους exocet .
Καλα το πας, μιλαμε για οπλοστάσιο σπίτι ε?
Εγκρίνω πάντως
Εδώ του έβαλα 9mm με en: 300j και δεν κατάλαβε τίποτα ο μπάφλας
Μη μας μπερδευεις ,οι δικαστές βάζουν τις σκληρότερες ποινές σ αυτές τις περιπτώσεις, δυστυχώς οι έλληνες πολιτικοί ψηφίζουν τους νόμους αποφυλακίσεων και ευεργετημάτων σε φυλακισμένους και οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι να τους εφαρμόζουν. με παρασκευόπουλο βγήκαν δεκάδες χιλιάδες μικρο και μεγαλοεγκληματίες, 3 από αυτούς ήταν οι χθεσινοί δολοφόνοι.
χανει λιγο στο stopping power....καλο ομως για τις γυναικες....να τους το μαθεις....Με εχει βολεψει απιστευτα.Μηδενικη ανακρουση και ευθυβολία μοναδική..
μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.Δεν γνωρίζω. Πάντως σίγουρα υπάρχει όπλο (και μαλιστα μη πυροβόλο) που σε ιδανικές συνθήκες καταφέρει θανάσιμο πλήγμα μέχρι τα 300 μέτρα.
Εχω και χρεωμένο 45αρι απο τη δουλειά..Εκεί να δεις γλέντια...Όταν παμε για βολές,χαλαει ο κοσμος..χανει λιγο στο stopping power....καλο ομως για τις γυναικες....να τους το μαθεις....
μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.
τα γνωστά του στρατού?Εχω και χρεωμένο 45αρι απο τη δουλειά..Εκεί να δεις γλέντια...Όταν παμε για βολές,χαλαει ο κοσμος..
Colt;Εχω και χρεωμένο 45αρι απο τη δουλειά..Εκεί να δεις γλέντια...Όταν παμε για βολές,χαλαει ο κοσμος..
Καλύτερα,Με εχει βολεψει απιστευτα.Μηδενικη ανακρουση και ευθυβολία μοναδική..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν εχω γιο φιλε..Οι κόρες θα εκπαιδευθούν καταλλήλως!
Στο εξωτερικο φιλε αν πολιτικος ειχε πει δεν διαβασα τι υπέγραψα,θα ειχε ενταφιαστει πολιτικα.Καλύτερα,
Ο Καντάφι ειχε παντα και μόνο γυναίκες σωματοφύλακες, 300 νομίζω
Πάντως η συζητηση που κάνουμε ειναι λυπηρή,
Παραδεχόμαστε ότι η πολιτεια ειναι ανίκανη να μας προστατευσει και πρέπει να το κανουμε μόνοι μας.
ξεκολα ρε τυπε.... εδω υπαρχουν αεροβολα που κατεβαζουν βουβαλια....εσυ τι πιστευεις οτι θα παθεις στα 300-400μ???μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.
μέχρις αποδείξεως του εναντίον, δεν νομιζω να υπάρχει.
Εχω και χρεωμένο 45αρι απο τη δουλειά..Εκεί να δεις γλέντια...Όταν παμε για βολές,χαλαει ο κοσμος..
εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω, όπως και εσύ. Κάνα κείμενο ή βίντεο για τα 300-400 μέτρα όμως με αεροβόλα δεν βάζεις. Γιατί ίσως δεν βρίσκεις?ξεκολα ρε τυπε.... εδω υπαρχουν αεροβολα που κατεβαζουν βουβαλια....εσυ τι πιστευεις οτι θα παθεις στα 300-400μ???
Τους φαντάζομαι με το που θα έριξε στον αέρα...Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και πώς διαχειριζονται ένα οπλο.Σιγουρα δεν εχουν ολοι τη δικη μου πειρα,αλλα δεν θα κρινω εγω το πώς θα αντιδρασει καποιος σε μια τετοια κατασταση.Μου αρκει που γνωρίζω εγω.
Ο πατερας μου -Ναυαρχος κι αυτός-93 χρονων τωρα και πριν απο ενα εξαμηνο, κυνηγησε δυο αλβανούς-τους πιασανε-όταν πηγανε να κοψουν το τζαμι του παραθυρου με κοπτικό εργαλειο να μπουν μεσα.Πεταχτηκε πανω,πηρε το 32αρι και βαρεσε στον αερα αρχικα και μετα όταν τρεχανε
πανικοβλητοι πηρε την Αστυνομία.Ξεσηκώθηκε στο ποδι ολος ο Παπαγος και τους βρηκανε στην Κατεχακη...