Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να επιτραπει,γιατι οταν το συνεργειο μου/σου/του το κλεβουν 38 φορες,ναι καλα διαβασατε 38 φορες και η αστυνομια δεν κανει απολυτως τιποτα ενω εσυ εχεις παρει οσα μετρα προφυλαξης μπορεις ειναι λογικο καποια στιγμη να σου γυρισει και να θες να φας λαχανο τον καθε μαλακα που την βλεπει εξυπνος και μαγκας και σου παιρνει οτι εκανες με το ετσι θελω....

(αυτο με τις 38 φορες εχει συμβει σε δικο μου ανθρωπο).

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Με την εγκληματικότητα & την παράνομη μετανάστευση να αυξάνονται καθημερινά χωρίς να υπάρχει προοπτική από πλευράς κράτους για αντιμετωπισή τους αποτελεσματικά το θέμα της αυτοδικίας εκ μέρους των πολιτών αρχίζει να λαμβάνει ολοένα και περισσότερες θετικές γνώμες.  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
να επιτραπει,γιατι οταν το συνεργειο μου/σου/του το κλεβουν 38 φορες,ναι καλα διαβασατε 38 φορες και η αστυνομια δεν κανει απολυτως τιποτα ενω εσυ εχεις παρει οσα μετρα προφυλαξης μπορεις ειναι λογικο καποια στιγμη να σου γυρισει και να θες να φας λαχανο τον καθε μαλακα που την βλεπει εξυπνος και μαγκας και σου παιρνει οτι εκανες με το ετσι θελω....

ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Καλα ρε σιλβακι στο ματι τον εχουν βαλει ?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.

Να τον γαμήσεις αλλά όχι στο κεφάλι.Μπορείς ας πούμε να του ρίξεις μια γερή στα πόδια ή στον κώλο και να τον στείλεις στο κρεβάτι για κάνα μήνα

Επισκέπτης
το χρησιμοποιεις δυσκολα (προσοχη! για αμυνα μιλαμε) μόνον όταν ξέρεις ότι κινδυνεις να βρείς εσυ τον μπελά σου αντί για αυτόν που μπούκαρε σπίτι σου!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν συνεχιστει ετσι η φαση ετσι θα αρχισει να κανει ο κοσμος..

προς θεου δεν ειμαι υπερ του "μαλωνουμε για μια θεση παρκινγκ α σου μπουμπουναω μια με το 45αρι γτ μου τη βιδωσες".
Καλα ρε σιλβακι στο ματι τον εχουν βαλει ?
ισως δεν συμβαινει μονο σε ενα γενικα εχουν ριμαξει την περιοχη τριγυρω.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ότι και να λέτε είστε κακοί. Ο ΓΑΠ-ΦΑΠ, το κάνει για εμάς, για την ανεργία. Γιατί σου λέει ο άχρηστος, αν αισθανθείς άβολα σπίτι σου, θα μπεις στον κόπο να βάλεις κι 1 συναγερμό, θα βάλεις πόρτες ασφαλείας, θα πάρεις ένα σκύλο...... όσο να ναι θα κινηθεί λίγο η αγορά αλλά, εσείς που να το καταλάβετε. Όλο παράπονα είστε πια

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 30

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Να τον γαμήσεις αλλά όχι στο κεφάλι.Μπορείς ας πούμε να του ρίξεις μια γερή στα πόδια ή στον κώλο και να τον στείλεις στο κρεβάτι για κάνα μήνα
η στα πλευρα και να του τα θερισεις ολα αυτο λεω οτι οπου και αν τον χτυπησεις θα του κανεις ζημια δεν ειναι αναγκη να την φαει στο κεφαλι για να παθει ζημια.
το χρησιμοποιεις δυσκολα (προσοχη! για αμυνα μιλαμε) μόνον όταν ξέρεις ότι κινδυνεις να βρείς εσυ τον μπελά σου αντί για αυτόν που μπούκαρε σπίτι σου!!
ενταξει ρε φιλε εννοειται πως αν νιωσω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα θα το χρησιμοποιησω οπως και οτιδηποτε αλλο βρω μπροστα μου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Α καλα  :jerking:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φιλε για να το χειριστεις το ρόπαλο τόσο καλά σε τέτοιες καταστάσεις  πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου ;)
Ασε που συνηθώς δε φτάνει για πάνω απο έναν...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Την λυση την εχει πει σε τραγουδι του ο Λαμπης λιβιερατος...

x_nio23

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ψήφισα όχι.

Θέλουμε καλύτερη αστυνόμευση.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
"Ά ρε θύμα, α ρε ψώνιο, α ρε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Το "ναι" αν και ξεκίνησε διστακτικά, αυτή τη στιγμή προηγείται!

τελικά υπάρχουν παρα πολλοί συνάνθρωποί μας που νιώθουν την ίδια ανασφάλεια έναντι στους επικίνδυνους και οπλισμένους εγκληματίες και στην ανήμπορη να επιβάλει τον νόμο πολιτεία!

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
και οι ψευτοπατριώτες απο τους πρώτους θα έχουν εφοδιαστεί με όπλα στα σπιτάκια τους.

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 29

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βλέποντας την έξαρση της εγκληματικότητας στη χώρα και με δεδομένο πως η πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες της, μήπως ήρθε η ώρα να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών?

Βεβαίως με κανόνες (να μη μπορουν να οπλοφορουν ανηλικοι λ.χ. ή καταδικασθέντες για ποινικά εγκλήματα)

Ποιά η γνώμη σας? Παρακαλώ αν γίνεται να προστεθεί και ψηφοφορία με 3 επιλογές 1.ναι, 2. οχι, 3.ΔΞ/ΔΑ

Πολλα Western βλεπεις παλικαρι!

Μειωσε τα λιγο και θα δεις εναν αλλον κοσμο,
περα απο την τηλεοραση σου και αυτα που σου πασαρουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom