sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ουτε και εκει θα βρεις ακρη λεμε....τυπε..πρεπει να παω στην βουλη να καταθεσω νομοσχεδιο αν ειναι για αδειοδοτησης οπλοφοριας
Ουτε και εκει θα βρεις ακρη λεμε....τυπε..πρεπει να παω στην βουλη να καταθεσω νομοσχεδιο αν ειναι για αδειοδοτησης οπλοφοριας
ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.να επιτραπει,γιατι οταν το συνεργειο μου/σου/του το κλεβουν 38 φορες,ναι καλα διαβασατε 38 φορες και η αστυνομια δεν κανει απολυτως τιποτα ενω εσυ εχεις παρει οσα μετρα προφυλαξης μπορεις ειναι λογικο καποια στιγμη να σου γυρισει και να θες να φας λαχανο τον καθε μαλακα που την βλεπει εξυπνος και μαγκας και σου παιρνει οτι εκανες με το ετσι θελω....
(αυτο με τις 38 φορες εχει συμβει σε δικο μου ανθρωπο).
Καλα ρε σιλβακι στο ματι τον εχουν βαλει ?να επιτραπει,γιατι οταν το συνεργειο μου/σου/του το κλεβουν 38 φορες,ναι καλα διαβασατε 38 φορες και η αστυνομια δεν κανει απολυτως τιποτα ενω εσυ εχεις παρει οσα μετρα προφυλαξης μπορεις ειναι λογικο καποια στιγμη να σου γυρισει και να θες να φας λαχανο τον καθε μαλακα που την βλεπει εξυπνος και μαγκας και σου παιρνει οτι εκανες με το ετσι θελω....
(αυτο με τις 38 φορες εχει συμβει σε δικο μου ανθρωπο).
ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.
το χρησιμοποιεις δυσκολα (προσοχη! για αμυνα μιλαμε) μόνον όταν ξέρεις ότι κινδυνεις να βρείς εσυ τον μπελά σου αντί για αυτόν που μπούκαρε σπίτι σου!!ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.
αν συνεχιστει ετσι η φαση ετσι θα αρχισει να κανει ο κοσμος..ρε συ ευκολα τα λεμε δυσκολα γινονται εγω προσωπικα εχω ενα ροπαλο του μπειζμπολ πανω σε μια τρελα που μου ειχαν κανει στο αυτοκινητο και ειχα πει αν ξαναγινει κατι θα τον γαμησω και ομως οσο ευκολα το λες τοσο δυσκολα το χρησιμοποιεις.
ισως δεν συμβαινει μονο σε ενα γενικα εχουν ριμαξει την περιοχη τριγυρω.Καλα ρε σιλβακι στο ματι τον εχουν βαλει ?
η στα πλευρα και να του τα θερισεις ολα αυτο λεω οτι οπου και αν τον χτυπησεις θα του κανεις ζημια δεν ειναι αναγκη να την φαει στο κεφαλι για να παθει ζημια.Να τον γαμήσεις αλλά όχι στο κεφάλι.Μπορείς ας πούμε να του ρίξεις μια γερή στα πόδια ή στον κώλο και να τον στείλεις στο κρεβάτι για κάνα μήνα
ενταξει ρε φιλε εννοειται πως αν νιωσω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα θα το χρησιμοποιησω οπως και οτιδηποτε αλλο βρω μπροστα μου.το χρησιμοποιεις δυσκολα (προσοχη! για αμυνα μιλαμε) μόνον όταν ξέρεις ότι κινδυνεις να βρείς εσυ τον μπελά σου αντί για αυτόν που μπούκαρε σπίτι σου!!
Φιλε για να το χειριστεις το ρόπαλο τόσο καλά σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου ;)Να τον γαμήσεις αλλά όχι στο κεφάλι.Μπορείς ας πούμε να του ρίξεις μια γερή στα πόδια ή στον κώλο και να τον στείλεις στο κρεβάτι για κάνα μήνα
Μια χαρά είναι στην Κρήτη.
Βλέποντας την έξαρση της εγκληματικότητας στη χώρα και με δεδομένο πως η πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες της, μήπως ήρθε η ώρα να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών?
Βεβαίως με κανόνες (να μη μπορουν να οπλοφορουν ανηλικοι λ.χ. ή καταδικασθέντες για ποινικά εγκλήματα)
Ποιά η γνώμη σας? Παρακαλώ αν γίνεται να προστεθεί και ψηφοφορία με 3 επιλογές 1.ναι, 2. οχι, 3.ΔΞ/ΔΑ