Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
είναι προφανές ότι σε μια κοινωνία με φτώχεια και ανεργία η εγκληματικότητα αυξάνεται...

κοίτα ππ, κακά τα ψέματα: σκληρό οργανωμένο έγκλημα δεν είχαμε (κάτι νονούς στα Ν. Προάστια είχαμε και κάτι κουμπουροφόρους στη Κρήτη, που ήταν του νηπιαγωγείου).
τώρα πια έχουμε αλβανική, ρουμανική, ουκρανική, ρωσική μαφία. Που έχουν τον έλεγχο σε όλα όσα περιγράφουν αυτό που λέμε "οργανωμένο εγκλημα". Αντίστοιχα και όσοι δικοί μας "νονοί" έχουν μεέινει, σκληραίνουν για να τους αντιμετωπίσουν.

(παρατήρησε ότι δεν μιλάω για τους μαύρους, μικροκλεφτρόνια στυλ τσιγγάνων είναι και δεν αναφέρομαι σε αυτούς)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι ένα εθνικοφασιζοσωβινιστικό γουρούνι με στριφτή ουρά........αλλά πάμε καλά ρε; Με την κωλοφάρα που είμαστε...όπλα; Να τρως 5-6 τη μέρα για ένα κωλοπαρκάρισμα ή που σ' έσπρωξαν στην ουρά; Εξάλλου στο Αμερικάνικο Σύνταγμα το δικαίωμα κατοχυρώθηκε από κάτι αληθινούς επαναστάτες που πολέμησαν κι έναν εχθρό (πριν δημιουργηθεί η corporate America) και δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εναντιώνονται σε τυχόν αυθαιρεσίες της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης εις βάρος των συνιστωσών Πολιτειών (πώς λέμε ''επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων''; - καμία σχέση). Εμείς μια χαρά γουστάρουμε την κυβέρνηση, τι σκατά γμτ;  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
είναι προφανές ότι σε μια κοινωνία με φτώχεια και ανεργία η εγκληματικότητα αυξάνεται...

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αναπτυσσόταν παράλληλα με την οικονομική άνθηση των περασμένων ετών (με δανεικά βεβαίως- βεβαίως) και με την αύξηση του αριθμού των μεταναστών συν τη δραστηριοποίηση "εθνικών" μαφιών εκτός των συνόρων της χώρας καταγωγής τους...

Η ανεργία και η φτώχεια δεν είναι ακριβώς τα βασικά αίτια της εγκληματικότητας- αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαμε πολύ υψηλότερη εγκληματικότητα το 1950 όπου η φτώχεια ήταν πολύ εντονότερη...

Η εγκληματικότητα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και ας μην ξεχνάμε ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που σκότωσαν επειδή πεινούσαν ή έκλεψαν ένα καρβέλί ψωμί..
Οι περισσότεροι το έκαναν για το εύκολο και γρήγορο χρήμα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μήπως ήρθε η ώρα να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών?

Να απαγορευτεί η κυκλοφορία των ηλιθίων πρώτα... και μετά βλέπουμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε την Heckler&Koch πλούσια...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
πιστεψε το θελεις κανενα οπλο σε τιμη ευκαιριας :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μα ρε συ σοβαρολογουμε ?
μεχρι που φτανει το μυαλο μερικων ...  :uglystupid:
και στοιχημα οι οσοι το διαβαζουν θα λενε "ελα μωρε τι να μας πει τωρα και το βλημα ?"
αλλα ρε φιλεεεεεεεεεεε το εχουμε γαμησει τελειως ... παει ψοφησε  :headbang: :headbang: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
μα ρε συ σοβαρολογουμε ?
και στοιχημα οι οσοι το διαβαζουν θα λενε "ελα μωρε τι να μας πει τωρα και το βλημα ?"
αλλα ρε φιλεεεεεεεεεεε το εχουμε γαμησει τελειως ... παει ψοφησε  :headbang: :headbang: :headbang:
εγω σοβαρολογο τα στελνω και με κουριερ :tooth: :tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αι χεσου βλακααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και
με [size=30pt]Ω[/size] τα ρηματα πουλακι μου !!!

θες ιδιαιτερα  :sunglasses:

βλημα - βαρος
5-1  :s&m_2:
τι εχουμε κοντρα και δεν το ξερω :think:
ασε με ειμαι στεναχωρημενος εχω τα προβληματα μου εχω και τον γλου που δε μας μιλαει :S

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τι εχουμε κοντρα και δεν το ξερω :think:
ασε με ειμαι στεναχωρημενος εχω τα προβληματα μου εχω και τον γλου που δε μας μιλαει :S

αστον εχει τον πονο του και αυτος ...  :'(
εχει παρει 350 γυναιες και τωρα δεν τν εντυπωσιαζει τπτ ...  :idiot:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αι χεσου βλακααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και
με [size=30pt]Ω[/size] τα ρηματα πουλακι μου !!!

θες ιδιαιτερα  :sunglasses:

βλημα - βαρος
5-1  :s&m_2:
α σορρυ το ξεχασα δε γραφεται πουλακι και αυτο ειναι μεγαλο λαθος
αρα 5-5 :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αστον εχει τον πονο του και αυτος ...  :'(
εχει παρει 350 γυναιες και τωρα δεν τν εντυπωσιαζει τπτ ...  :idiot:
εχει παρει 350 ειναι σιγουρο αλλα οχι και δεν τον εντυπωσιαζει τιποτα σε λιγο θα μου πεις οτι θα το γυρισει σε στραπον :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
α σορρυ το ξεχασα δε γραφεται πουλακι και αυτο ειναι μεγαλο λαθος
αρα 5-5 :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
αι χεσου ρεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
εχει παρει 350 ειναι σιγουρο αλλα οχι και δεν τον εντυπωσιαζει τιποτα σε λιγο θα μου πεις οτι θα το γυρισει σε στραπον :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τ πιστευω ρε ....
αλλα οντως δν τον εντυπωσιαζει τπτ ...  :- :'(
κατι πρεπει να κανουμε ....
θες να πουμε στην εβα να ερθει ελλαδα για παρτη του ... ? :idiot:

δεν μπορω να τν βλεπω ετσι  :'(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μα ρε συ σοβαρολογουμε ?

ούτε εγώ συμφωνώ τόσο αλλά εγώ προτείνω καλύτερα πάρτε submachine guns που είναι μικρά ελαφριά και ευέλικτα με μεγάλη ταχυβολία...
800px-FN-P90.PNG

Hkmp5count-terr-wiki.jpg

800px-HKUMP45.JPG

Submachine_gun_vz61.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ούτε εγώ συμφωνώ τόσο αλλά εγώ προτείνω καλύτερα πάρτε submachine guns που είναι μικρά ελαφριά και ευέλικτα με μεγάλη ταχυβολία...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι οντως ...
δεν πρεπει να λειπει απο κανενα σπιτι ...  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom