Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
όχι! η εγκληματικότητα είναι πρόβλημα των ΜΜΕ και των παπαγάλων της φτώχειας, της ακρίβειας και της ανεργίας!

ετσι ΠΠ, δεν υπαρχει εγκληματικότητα, το λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ :jerking:...μετά μη κλαις που ο Μιταφίδης πήρε 3,67%... (και πολύ είναι...) :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπορειτε να μας παραθεσετε εναν πινακα με στατιστικα ποσοι σκοτωθηκαν η τραυματιστηκαν απο λανθασμενη ή ασκοπη χρηση όπλων και να τον συγκρίνουμε με εναν που να αναγραφει ποσοι σκοτωθηκαν ή τραυματιστηκαν απο εγκληματικες πραξεις εις βαρος τους?
I did a quick search to fond approximately how many gun related deaths in the US per year. It is a lot more than I thought. But you must also look at the categories of deaths; "The CDC estimating 52,447 deliberate and 23,237 accidental non-fatal gunshot injuries in the United States during 2000. The majority of gun-related deaths in the United States are suicides, with firearms used in 16,907 suicides in the United States during 2004."

After some searching, these are the most recent statistics I've found:

Number of people killed by guns in the United States in 2004: 29,569

Percentage breakdown by US gun deaths in 2004, by type:

* 16,750 suicides (56% of all U.S. gun deaths)
* 11,624 homicides (40%)
* 649 unintentional shootings, 311 from legal intervention and 235 from undetermined intent (4%).

That averages out to 81 people dying everyday from guns. And also some gun ownership stats:

More than 100 million handguns are owned in the United
States primarily for self‐defense, and 3.5 million people have permits to carry concealed handguns for protection. Currently, the population of the U.S. is around 300 million people.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Αντονοτομάζι ,σιδερικά ,καμπαρντινες  :rockon: :rockon: :rockon:

Επίσης ένα όνομα θα πω..Λάκης 33.Ποιός  δεν θαύμασε την φωτό με την κοιλούμπα και το σιδερικό και οθόνη του μπου απο πίσω  :boobies:

ποτε έγινε αυτό ρε συ και το έχασα?????????????
φτουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
μπορείς να στειλεις λίνκ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
πλακα κανεις δεν το ειχες δει???
μετα απο τα θρυλικα εκεινα ποστ ο λακις33 εξαφανιστηκε βεβαια.... :-
πρεπει να ητανε στο θεμα με την κακοποιηση αδεσποτων αν δεν κανω λαθος.

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Το να παρει ο καθε ασχετος οπλο το θεωρω μαλακια. Ειμαι υπερ των οπλων αλλα απο μικρος ακολουθω συγγενεις σε κυνηγια και ειμαι πολυ εξοικιωμενος. Σπιτι εχω καραμπινα, οπως και οι περισσοτεροι γειτονες γιατι μενω σε απομονομενη περιοχη. Την εχω σε σημειο προσβασιμο. Δεν θα διστασω να την χρησιμοποιησω σε περιπτωση που νιωσω οτι απειλουμαι εγω, η γυναικα μου και η περιουσια μου. Οποιος θεωρει οτι ακομα και σε περιπτωση αυτοαμυνας τα οπλα δεν ειναι λυση, δεν δικαιουται να φοραει παντελονια.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Το να παρει ο καθε ασχετος οπλο το θεωρω μαλακια. Ειμαι υπερ των οπλων αλλα απο μικρος ακολουθω συγγενεις σε κυνηγια και ειμαι πολυ εξοικιωμενος. Σπιτι εχω καραμπινα, οπως και οι περισσοτεροι γειτονες γιατι μενω σε απομονομενη περιοχη. Την εχω σε σημειο προσβασιμο. Δεν θα διστασω να την χρησιμοποιησω σε περιπτωση που νιωσω οτι απειλουμαι εγω, η γυναικα μου και η περιουσια μου. Οποιος θεωρει οτι ακομα και σε περιπτωση αυτοαμυνας τα οπλα δεν ειναι λυση, δεν δικαιουται να φοραει παντελονια.
Ελα ρε τυπε,εγω δλδ που εχω 1 καλασνικοφ 2 μπερετες 1 δικανο 1 μονοκανο κομενο και ενα αυτοσχεδιο ειμαι και πολυ αντρας!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ελα ρε τυπε,εγω δλδ που εχω 1 καλασνικοφ 2 μπερετες 1 δικανο 1 μονοκανο κομενο και ενα αυτοσχεδιο ειμαι και πολυ αντρας!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Οχι δεν εισαι αντρας, κοτα εισαι και αν μπουνε μεσα στο σπιτι σου θα τους παρακαλας να σου γαμησουν τη γυναικα και να σε κλεψουν αρκει να μην σου κανουν κακο. Ειμαι σιγουρος οτι αυτη την αντιδραση θα εχεις.

Επισκέπτης
Δεν θυμάμαι ρε γαμώτο σε ποιό θρεντ,καλοκαίρι πρέπει να ήταν ...Είχε σβηστεί η φωτό επιτόπου και δεν την αποθήκευσα το χαζό. :idiot:
Είμαι σίγουρη οτι ο απόλυτος την έχει :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα!
Καλή εβδομάδα!
Καλό μήνα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες και όλους μας!

Όσον αφορά στο θέμα, είμαι κάθετα αντίθετος στην οπλοφορία για πολεμικά όπλα. Η χρήση όπλων θα πρέπει να είναι μόνο στην ευχέρια του κράτους εάν υπάρχει λαϊκή κυριαρχία και η εξουσία απορρέει από το λαό.

Η μαζική οπλοφορία στις ΗΠΑ είναι κατάλοιπο από παλαιότερες εποχές και υπήρχε για την προάσπιση της Δημοκρατίας. Τώρα δεν έχει νόημα, αλλά τα έθιμα είναι δυνατότερα από οτιδήποτε όπως ξέρουμε...

ΌΧΙ στην οπλοφορία στην Ελλάδα του 2011

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΝΑΙ στην οπλοφορια,λογω της αυξημενης εγκληματικοτητας..............

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν θυμάμαι ρε γαμώτο σε ποιό θρεντ,καλοκαίρι πρέπει να ήταν ...Είχε σβηστεί η φωτό επιτόπου και δεν την αποθήκευσα το χαζό. :idiot:
Είμαι σίγουρη οτι ο απόλυτος την έχει :2funny:
α δεν ξανανεβαζω φωτο εδω μεσα υπαρχουν ρουφιανοι :grin:
Θα παρεις και εσυ οπλο?....
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom