Επισκέπτης
Ναι ρε συ τι να λέμε τώρα..
πες την αληθεια....ειχες υγρανθει τοτε στην εικονα του πιστολιου του λακη.....
Ναι ρε συ τι να λέμε τώρα..
Eγω βαζω το μαξιλαρι κατω απο το οπλοTυπε εγω οταν κοιμαμαι το βαζω κατω απο το μαξιλαρη...
όχι! η εγκληματικότητα είναι πρόβλημα των ΜΜΕ και των παπαγάλων της φτώχειας, της ακρίβειας και της ανεργίας!
I did a quick search to fond approximately how many gun related deaths in the US per year. It is a lot more than I thought. But you must also look at the categories of deaths; "The CDC estimating 52,447 deliberate and 23,237 accidental non-fatal gunshot injuries in the United States during 2000. The majority of gun-related deaths in the United States are suicides, with firearms used in 16,907 suicides in the United States during 2004."μπορειτε να μας παραθεσετε εναν πινακα με στατιστικα ποσοι σκοτωθηκαν η τραυματιστηκαν απο λανθασμενη ή ασκοπη χρηση όπλων και να τον συγκρίνουμε με εναν που να αναγραφει ποσοι σκοτωθηκαν ή τραυματιστηκαν απο εγκληματικες πραξεις εις βαρος τους?
Αντονοτομάζι ,σιδερικά ,καμπαρντινες
Επίσης ένα όνομα θα πω..Λάκης 33.Ποιός δεν θαύμασε την φωτό με την κοιλούμπα και το σιδερικό και οθόνη του μπου απο πίσω
πλακα κανεις δεν το ειχες δει???ποτε έγινε αυτό ρε συ και το έχασα?????????????
φτουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
μπορείς να στειλεις λίνκ?
Ελα ρε τυπε,εγω δλδ που εχω 1 καλασνικοφ 2 μπερετες 1 δικανο 1 μονοκανο κομενο και ενα αυτοσχεδιο ειμαι και πολυ αντρας!!!Το να παρει ο καθε ασχετος οπλο το θεωρω μαλακια. Ειμαι υπερ των οπλων αλλα απο μικρος ακολουθω συγγενεις σε κυνηγια και ειμαι πολυ εξοικιωμενος. Σπιτι εχω καραμπινα, οπως και οι περισσοτεροι γειτονες γιατι μενω σε απομονομενη περιοχη. Την εχω σε σημειο προσβασιμο. Δεν θα διστασω να την χρησιμοποιησω σε περιπτωση που νιωσω οτι απειλουμαι εγω, η γυναικα μου και η περιουσια μου. Οποιος θεωρει οτι ακομα και σε περιπτωση αυτοαμυνας τα οπλα δεν ειναι λυση, δεν δικαιουται να φοραει παντελονια.
Ελα ρε τυπε,εγω δλδ που εχω 1 καλασνικοφ 2 μπερετες 1 δικανο 1 μονοκανο κομενο και ενα αυτοσχεδιο ειμαι και πολυ αντρας!!!
Οχι δεν εισαι αντρας, κοτα εισαι και αν μπουνε μεσα στο σπιτι σου θα τους παρακαλας να σου γαμησουν τη γυναικα και να σε κλεψουν αρκει να μην σου κανουν κακο. Ειμαι σιγουρος οτι αυτη την αντιδραση θα εχεις.Ελα ρε τυπε,εγω δλδ που εχω 1 καλασνικοφ 2 μπερετες 1 δικανο 1 μονοκανο κομενο και ενα αυτοσχεδιο ειμαι και πολυ αντρας!!!
Δεν θυμάμαι ρε γαμώτο σε ποιό θρεντ,καλοκαίρι πρέπει να ήταν ...Είχε σβηστεί η φωτό επιτόπου και δεν την αποθήκευσα το χαζό.ποτε έγινε αυτό ρε συ και το έχασα?????????????
φτουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
μπορείς να στειλεις λίνκ?
Θα παρεις και εσυ οπλο?....ΝΑΙ στην οπλοφορια,λογω της αυξημενης εγκληματικοτητας..............
ναι θα παρω ενα μπαζουκας........και θ αρχισω να κυκλοφορω.................Θα παρεις και εσυ οπλο?....
α δεν ξανανεβαζω φωτο εδω μεσα υπαρχουν ρουφιανοιΔεν θυμάμαι ρε γαμώτο σε ποιό θρεντ,καλοκαίρι πρέπει να ήταν ...Είχε σβηστεί η φωτό επιτόπου και δεν την αποθήκευσα το χαζό.
Είμαι σίγουρη οτι ο απόλυτος την έχει
Θα παρεις και εσυ οπλο?....
Μπράβο,έτσι έχεις πιθανότητες να "χτυπήσεις" και κανένα γκόμενοναι θα παρω ενα μπαζουκας........και θ αρχισω να κυκλοφορω.................
ναι θα παρω ενα μπαζουκας........και θ αρχισω να κυκλοφορω.................