Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ο Θεός ας με συνχωρεση αλλά, οι πρώτοι που χρειάζονται  :ak:, είναι τα παντός καιρού "πουστράκια-ψευδελληνες" και, μετα οι καημένοι λαθρο.

Από τη στιγμή που περνούν τα σύνορα παράνομα και είναι παράνομοι δεν είναι καημένοι αλλά τομάρια του κερατά.Αν θέλουν να μεταναστεύσουν να το κάνουν με νόμιμες διαδικασίες και αν δικαιούνται VISA να την παρουν.

patentakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μόνο αυτό λείπει με όλους τους παλαβους που κυκλοφορουν ανάμεσα μας.

Επισκέπτης
Πάντως πληροφοριακά και Αγγλία που σπουδάζω η αστυνομία είναι ανύπαρκτη.Ούτε πιστόλι ρε δεν κουβαλάνε!!Απαγορεύεται!!Και υπάρχουν τόσες κωλοπράξεις που συνιστούν έγκλημα και νιώθεις απροστάτευτος.Παράδειγμα οι Άγγλοι είναι τα πιο απολίτιστα ζώα.Ειδικά όταν πίνουν είναι άλλοι άνθρωποι.Στο Coventry που είμαι κοντά δεν έχει πολλά ανώμαλα περιστατικά.Manchester που είχα πάει κάποιος μεθυσμένος επιασε τον κώλο μιας κοπέλας που τη συνόδευε κάποιος.Η κοπέλα έξω φρενών και του ριξε σφαλιάρα και ο φίλος της του επιτέθηκε,για να του επιτεθούν με τη σειρά τους η παρέα του πούστη και να χτυπήσουν και την κοπέλα και το φίλο της.Κάλεσα;ν αστυνομία αλλά φυσικά τα ρεμάλια έγιναν καπνός.Περίμενα μαζί τους γιατί ήθελα να καταθέσω ως μάρτυρας και οι κμπάτσοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους δικούς τους.Λέγαν στα παιδιά ότι εκείνοι φταίνε και ότι δεν κάναν τίποτα κακό.Πλάκα λεει έκαναν που χούφτωσαν την κοπέλα!!Και ας τους είπα ότι το δα και γω!!

'Αλλο περιστατικό έγινε Λονδίνο ληστεία σε μαγαζί βράδυ και τρέχει ο ληστής καιφλωναζε ο μαγαζάτορας βοήθεια.Ήταν μια κοπελίτσα αστυνομικός και ένας μπουνταλάς και χέστηκαν και έκαναν πως καλούσαν ενισχύσεις χωρίς να κάνουν ούτε μια επουσιώδη προσπάθεια να τον σταματήσουν ενώ ο κακόμοιρος καταστηματάρχης φώναζε και έκλαιγε και τους ζητούσε βοήθεια.

Και μένα μια φορά θέλαν να με πάνε στο τμήμα γιατί σε club ήταν μεθυσμένος μαλάκας και χωρίς να με ξέρει έκανε και καλά πλάκα και μου τράβαγε το μπουφάν και τον χτύπησα με το ποτήρι στη μάπα.Με ακινητοποίησαν οι πορτιέρηδες και κάλεσαν αστυνομία και ήταν να με πάνε μέσα όμως τους απαίτησα το βίντεο του μαγαζιού και να δουν τη συμπεριφορά του.Το κάναν με τον υπέυθυνο παρών και πάλι όμως με πήγαν στο τμήμα.Πάλι για κείνους ήταν πλάκα το ότι ο μαλάκας με ενοχλούσε και μου τράβαγε το μπουφάν.Και πάλι καλά που ξέρω δικηγορους εδώ και ξέμπλεξα και δεν είχα τίποτα δικαστήρια.Ο αστυνόμος που με εξέτασε ήταν καλός άνθρωπος και δεν με έστειλε εισαγγελέα.
συγνώμη κι όλας....

στο Λονδινο δεν ήταν που πυροβόλησαν έναν ύποπτο τρομοκράτη που έτρεξε να διαφύγει? και μάλιστα οι αστυνομικοί μετά εδήλωσαν "ας μην έτρεχε να μην τον πυροβολούσαμε" και ουτε καν ζητησαν συγνώμη?

για άλλο λονδίνο μας λέτε εσείς?

490058

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απο τη στιγμή που καποιος οπλοφορεί,άσχετα με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δηλώνει το κάνει,είναι ένα ατομο πολύ πιο επικίνδυνο,απ ότι αν δεν οπλοφορούσε.
Ποιος μου λέει ότι εσύ που θέλεις το όπλο για αυτοπροστασία όπως λογικά δηλώνεις,αύριο μεθαύριο,αν τα οικονομικά στενέψουν,αν τα πάθη ανάψουν,αν έτσι σου τη βαρέσει βρε αδερφέ δεν το χρησιμοποιήσεις για κάποιον άλλο λόγο που θα θεωρήσεις απαραίτητο.
Όσο ο αριθμός των ατόμων που οπλοφορούν αυξάνεται,τόσο η κοινωνία γίνεται πιο επικίνδυνη και ο κόσμος χειρότερος.
Κάθε άνθρωπος είναι δυνητικά εγκληματίας.Όλοι κάνουν λάθη.Τα λάθη που περιέχουν όπλα όμως,είναι πολύ χειρότερα κ μη αναστρέψιμα.
Δεν πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των όπλων,πρέπει να τον μειώσουμε.
Πράγματι το ελληνικό κράτος κάθε άλλο παρά αποτελεσματικό είναι στο καθήκον του να προστατεύει τους πολίτες.
Ωστόσο με το να επιτρέψουμε την οπλοφορία,κινούμαστε προς τελείως λάθος κατεύθυνση,αυτήν της αναρχίας,εκεί που δε θα έχεις να φοβάσαι μόνο τον κακοποιό,άλλα κάθε φαινομενικά φιλήσυχο πολίτη.
ΦΙΛΕ λενε οτι πρώτο τράβηξα σκανδάλη 2 ΧΡΟΝΩΝ για το βάπτισμα του πίρος κυνηγάω πο 6 χρονών με αεροβόλο πήγα για την πρώτη μου άδεια οπλοκατοχής ακριβός στο όριο 18χρ και μια μέρα μου λέγανε χρονιά πολλά οι αστυνομικοί στο τμήμα !!δεν έχω στρέψει το όπλο μου πότε σε άνθρωπο περνώ τα μετρά ασφάλειας  και ακόμα σε διαπληκτισμό με αγρότες που μάζευαν ελειες αν και δεν ενοχλούσα τα μάζεψα και έφυγα !! ΕΙΝΑΙ η παιδιά που θα πάρεις απο τους δάσκαλους σου και εγώ είχα και έχω κάλους !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όσοι γουστάρετε τόσο πολύ να έχετε όπλο γιατί δεν πάτε να αγοράσετε 2-3 να τα έχετε στο μαξιλάρι και πάνω στο τζάκι?
Η νομιμοποίηση σας μάρανε.Αφού έτσι κι αλλιώς αν τα χρησιμοποιήσετε πάλι μέσα(αν σκοτώσετε κάποιον)θα πάτε.
Πείτε ότι θέλετε την ατιμωρισία της αυτοδικίας κι αφήστε τις παπαριές.Άλλοθι στην ελληνοπρεπή "μαγκιά"  σας
δεν πρόκειται να σας δώσει κανένας νόμος και κανένα φόρουμ.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
συγνώμη κι όλας....

στο Λονδινο δεν ήταν που πυροβόλησαν έναν ύποπτο τρομοκράτη που έτρεξε να διαφύγει? και μάλιστα οι αστυνομικοί μετά εδήλωσαν "ας μην έτρεχε να μην τον πυροβολούσαμε" και ουτε καν ζητησαν συγνώμη?

για άλλο λονδίνο μας λέτε εσείς?

Ναι εκεί φίλε τον σκοτώσαν αλλά δεν ήταν η αστυνομία.Ήταν οι αντιτρομοκρατική και ήταν εκεί 1 μέρα μετά τη βομβιστική επίθεση.Στο Λονδίνο ειδικά καταμέσο όρο κάθε βράδυ πάνω από 10 δολοφονίες και 20 βιασμοί

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως πληροφοριακά και Αγγλία που σπουδάζω η αστυνομία είναι ανύπαρκτη.Ούτε πιστόλι ρε δεν κουβαλάνε!!Απαγορεύεται!!Και υπάρχουν τόσες κωλοπράξεις που συνιστούν έγκλημα και νιώθεις απροστάτευτος.Παράδειγμα οι Άγγλοι είναι τα πιο απολίτιστα ζώα.Ειδικά όταν πίνουν είναι άλλοι άνθρωποι.Στο Coventry που είμαι κοντά δεν έχει πολλά ανώμαλα περιστατικά.Manchester που είχα πάει κάποιος μεθυσμένος επιασε τον κώλο μιας κοπέλας που τη συνόδευε κάποιος.Η κοπέλα έξω φρενών και του ριξε σφαλιάρα και ο φίλος της του επιτέθηκε,για να του επιτεθούν με τη σειρά τους η παρέα του πούστη και να χτυπήσουν και την κοπέλα και το φίλο της.Κάλεσα;ν αστυνομία αλλά φυσικά τα ρεμάλια έγιναν καπνός.Περίμενα μαζί τους γιατί ήθελα να καταθέσω ως μάρτυρας και οι κμπάτσοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους δικούς τους.Λέγαν στα παιδιά ότι εκείνοι φταίνε και ότι δεν κάναν τίποτα κακό.Πλάκα λεει έκαναν που χούφτωσαν την κοπέλα!!Και ας τους είπα ότι το δα και γω!!

'Αλλο περιστατικό έγινε Λονδίνο ληστεία σε μαγαζί βράδυ και τρέχει ο ληστής καιφλωναζε ο μαγαζάτορας βοήθεια.Ήταν μια κοπελίτσα αστυνομικός και ένας μπουνταλάς και χέστηκαν και έκαναν πως καλούσαν ενισχύσεις χωρίς να κάνουν ούτε μια επουσιώδη προσπάθεια να τον σταματήσουν ενώ ο κακόμοιρος καταστηματάρχης φώναζε και έκλαιγε και τους ζητούσε βοήθεια.

Και μένα μια φορά θέλαν να με πάνε στο τμήμα γιατί σε club ήταν μεθυσμένος μαλάκας και χωρίς να με ξέρει έκανε και καλά πλάκα και μου τράβαγε το μπουφάν και τον χτύπησα με το ποτήρι στη μάπα.Με ακινητοποίησαν οι πορτιέρηδες και κάλεσαν αστυνομία και ήταν να με πάνε μέσα όμως τους απαίτησα το βίντεο του μαγαζιού και να δουν τη συμπεριφορά του.Το κάναν με τον υπέυθυνο παρών και πάλι όμως με πήγαν στο τμήμα.Πάλι για κείνους ήταν πλάκα το ότι ο μαλάκας με ενοχλούσε και μου τράβαγε το μπουφάν.Και πάλι καλά που ξέρω δικηγορους εδώ και ξέμπλεξα και δεν είχα τίποτα δικαστήρια.Ο αστυνόμος που με εξέτασε ήταν καλός άνθρωπος και δεν με έστειλε εισαγγελέα.
Tυπε..καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα με την αστυνομια στην αγγλια...μακαρι να ειχαμε την αστυνομια την δικη τους στην ελλαδα....

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ναι εκεί φίλε τον σκοτώσαν αλλά δεν ήταν η αστυνομία.Ήταν οι αντιτρομοκρατική και ήταν εκεί 1 μέρα μετά τη βομβιστική επίθεση.Στο Λονδίνο ειδικά καταμέσο όρο κάθε βράδυ πάνω από 10 δολοφονίες και 20 βιασμοί

Και για να ξέρεις τι παίζει Αγγλία οι αστυνομικοί δεν κουβαλάνε πιστόλι.¨οταν γίνεται κάτι που χρειάζεται όπλο καλούν ενισχύσεις και έρχεται ένα βαν με οπλισμένη μονάδα.Δηλαδή μεχρι να έρθουν αυτοί οι οπλισμένοι άνδρες μπορεί να περάσουν και 15-20 λεπτά.Και φυσικά αν ο ληστής ή βαποράκι κουβαλά περίστροφο ο μπάτσος κλάνει πατάτες και δεν πλησιάζει καν.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
την ατιμωρισία της αυτοδικίας
...α ετσι το λένε τώρα το δικαίωμα στην αυτοάμυνα :2funny:
Άλοθι στην ελληνοπρεπή "μαγκιά"
δεν πρόκειται να σας δώσει κανένας νόμος και κανένα φόρουμ.
Σωστα.Για αυτό σκάστε και περιμέντε φρόνιμα να ρθουν να σας σφάξουν,βιάσουν ,αποκεφαλίσουν και μη προβάλετε καμμιά αντίσταση γιατί θα θεωρηθείτε ελληνοπρεπείς "μάγκες" :2funny: :2funny:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Έχει όντως και η Αγγλία τα χάλια της. Αν ήταν φθηνά τα όπλα πάντως, όλες οι Ελληνικές οικογένειες θα είχαν.

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 30

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ας έρθει όποιος θέλει ρε μεγάλε εσύ τι σκας για τους άλλους? Πάρε όπλο άμα γουστάρεις και ρίξε στο ψαχνό.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ασε ρε τυπε δεν ξερουν τι λενε....οσα οπλα κυκλοφορουν στην αθηνα ελευθερα ουτε το ενα δεκατο δεν κυκλοφορουν σε ολη την αγγλια..
Αποπειρα βιασμου υποθετουν για τη συγκεκριμενη και σε διαστημα 24 ωρων τουλαχιστον 10 εγκληματικες ενεργειες καταγραφει η επικαιροτητα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:think: τελικα τι αποφασιστηκε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ας έρθει όποιος θέλει ρε μεγάλε εσύ τι σκας για τους άλλους? Πάρε όπλο άμα γουστάρεις και ρίξε στο ψαχνό.
Σιγά μη πάρω όπλο....α πα πα..χιλιές φορές να με καθαρίσουν παρά να με χαρακτηρίσουν ελληνοπρεπή 'μάγκα"...για ένα trendy ζούμε σε αυτη τη κοινωνία άλλωστε :boobies: :boobies:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πορνοπαπακι, τι θα έκανες εσύ αν βρισκόσουν αντιμέτωπος σε τέτοια περίπτωση, στο σπίτι σου με την οικογένειά σου

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 24

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλά μπες τώρα με τον 443744 κλώνο να κάνεις την "σοβαρή" ανάλυση και τα ξαναλέμε αύριο αν δε με έχει καθαρίσει κανάς Αλβανός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom