Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είμαι κατά της οπλοφορίας.Δεν θα θελα να γίνουμε σαν την Αμερική που βλέπεις από 18αρηδες μέχρι γιαγιάδες να ψωνίζουν από μαγαζιά ελεύθερα πιστόλια.Και πες ότι το χεις μόνο για άμυνα.Είμαστε τόσο ήρεμος και πολιτισμένος λαός να πούμε που δεν χάνουμε τον έλεγχο,δεν τσακωνόμαστε συχνά και δεν χάνουμξε τον έλεγχο,ε;;Για φαντάσου να κυκλοφορούν με πιστόλια.Θα πέφτουν πιστολιές ανάμεσα σε οδηγούς που τσακώνονται,θα πέφτουν πυροβολισμοί σε καφενεία για τα χαρτιά και το τάβλι,θα πυροβολεί κάνα κωλόπαιδο συμμαθητή του επειδή τον ενόχλησε και του την έσπασε ή επειδή πείραξε την γκόμενά του,κτλ.κτλ..

'Ασε που οι ξεφτίλες του ΚΚΕ και του Σύριζα και τα αναρχικά αδερφάκια τους όταν κάνουν τις πορείες τους και τους κάνουν μπλόκο οι αστυνομικοί θα βγάζουν τα πιστόλια τους και θα χουμε πολεμική σύρραξη με καμια 20αριά νεκρούς σε κάθε πορεία.

Η αστυνομία για μένα να έχει περισσότερες ελευθερίες και να μπρούν ελέυθερα να βαράνε στο ψαχνό όταν μπλέκουν με κακούργους και να μπορούν να πυροβολούν και τσαντάκηδες και κλέφτες και κάθε εγκληματία ανεξάρτητα πόσο κακούργημα ή πλημμέλημα είναι αυτό που κάνουν αν τους φωνάξουν να σταματήσουν και κεινοι τρέχουν να φύγουν.Αυτό ναι!

Ωραία , τώρα έχουν μερικοί μάγκες μόνο, κάνουν ότι γουστάρουν και όλα καλά. Μάλιστα.

Επισκέπτης
βλεπω πως χανεται παλι το νοημα και μιλουμε με υποθετικες βασεις...

κανεις δεν αμφισβητει πως ειναι δουλεια του κρατους να φυλα τους πολιτες και να τιμωρει τους εγκληματιες!  Και βεβαια πως εαν αυτο συμβαινει δεν τιθεται καν λογος συζητησης για την οπλοφορια των πολιτων!

Εδω ομως μιλάμε για την δεδομενη πληρη αποτυχία του Ελληνικού κράτους να προσφέρει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες του!

Αφού λοιπόν εσύ κρατος δεν μπορείς να φυλάξεις τους πολίτες, γιατί τους υποχρεώνεις να είναι αφύλακτοι γενικά και δε τους δίνεις έστω την δυνατότητα να μπορουν να αμυνθουν μεσα στο σπίτι τους?

Αυτό ξέρετε είναι 100% προς ώφελος των εγκληματιών και εις βάρος των πολιτών!

Επ'αυτής της βάσης γίνεται η κουβέντα! Θεωρείτε δηλαδή πως πρέπει οι πολίτες να είναι σαν τα αρνιά με τους λύκους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσά τους?  Ή πρεπει να έχουν τη δυνατότητα και οι πολίτες να μπορουν να αντιμετωπίζουν τους εγκληματίες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επειδή για μερικούς ο εγκλματίας είναι αθώος γιατί η κοινωνία τον έκανε έτσι, ενώ ο καθωσπρέπει νοικοκυραίος είναι ο κακός. Και καλά κάνει ο εγκληματίας να τον κλέψει. Μη νομίζεις, υπάρχουν και άτομα με τέτοιες πεποιθήσεις...

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομίζω ο οsοοso να εννοεί να κυκλοφορούμε με όπλα. Όπλα να μπορούν να έχουν οι καταστ/ρχες και, να απαγορεύονται εκτός σπιτιού. Εντός κατοικίας γιατί να ενοχλεί? Ωστόσο θα πρέπει να αφήσουν την αστυνομία να κάνει ελεύθερα τη δουλειά της.

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ο οsοοso να εννοεί να κυκλοφορούμε με όπλα. Όπλα να μπορούν να έχουν οι καταστ/ρχες και, να απαγορεύονται εκτός σπιτιού. Εντός κατοικίας γιατί να ενοχλεί? Ωστόσο θα πρέπει να αφήσουν την αστυνομία να κάνει ελεύθερα τη δουλειά της.
εξ αρχής είπα αγαπητέ οτι εαν γινει αυτο θα πρεπει να γινει με αυστηρους κανονες και με ειδικη εκπαιδευση των υποψηφιων οπλοφορων! δεν ειναι κατι που θα γινει απο τη μια μερα στην άλλη!

Αλλά γιατί η πολιτεία επιμένει να κρατά τους πολιτες ανυπεράσπιστους στις ορέξεις του κάθε τσογλανιού, αυτό είναι κάτι που πραγματικά με προβληματίζει!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ωραία , τώρα έχουν μερικοί μάγκες μόνο, κάνουν ότι γουστάρουν και όλα καλά. Μάλιστα.

Μόνο οι αστυνομικοί φίλε να έχουν.Αν αυτοί μπορεσουν να περιορίσουν το έγκλημα εσύ γιατί να εχεις όπλο;;Η μόνη περίπτωση να χα τώρα όπλο θα ήταν αν έμενα σε καμια περιοχή που κάνουν διααρκώς διαρρήξεις μην τύχει σε μένα και μου μπουν στο σπίτι οπότε εκεί που θα κάτσω να φάνε εμένα και να μου βιάσουν τη γυναίκα ή να μου σκοτώσουν τα παιδιά προτιμώ τη φυλακή.

Πόσες φορες θα ήθελα να δω αστυνομικό πραγματικό στο ρόλο του!!Αν μια φορά έβγαζε μπάτσος το περίστροφο και έκανε ληστή κόσκινο,αν κάναν ντου Μενάνδρου και Κουμουνδούρου και κάναν κομμάτια από τις σφαίρες αυτούς τους αλήτες που επιτίθενται μέρα μεσημέρι και ανοιγουν πόρτες οδηγών και κέβουν τσάντες και πράγματα,αν στέλναν στο χώμα κάμποσα βαποράκια που πουλούν άσπρη στην Ομόνοια ακόμα και αυτά τα σιχάματα που στρώνουν τα κωλοσέντονά τους στην Ερμού και στους πιο πολλούς δρόμους και όταν βλέπουν μπάτσους τα πέρνουν στον ώμο τα κωλοπράγματά τους χαζογελάνε και τρέχουν λες και παίζουν κρυφτό με φίλους τους.Αν όλοι αυτοί τύχαιναν της πιο βίαιας αντιμετώπισης αππο τις αρχές να σου λεγα τι καλά που θα ταν.

Επισκέπτης
Μόνο οι αστυνομικοί φίλε να έχουν.Αν αυτοί μπορεσουν να περιορίσουν το έγκλημα εσύ γιατί να εχεις όπλο;;Η μόνη περίπτωση να χα τώρα όπλο θα ήταν αν έμενα σε καμια περιοχή που κάνουν διααρκώς διαρρήξεις μην τύχει σε μένα και μου μπουν στο σπίτι οπότε εκεί που αθ κάτσω να φάνε εμένα και να μου βιάσουν τη γυναίκα ή να μου σκοτώσουν τα παιδιά προτιμώ τη φυλακή.

Πόσες φορες θα ήθελα να δω αστυνομικό πραγματικό στο ρόλο του!!Αν μια φορά έβγαζε μπάτσος το περίστροφο και έκανε ληστή κόσκινο,αν κάναν ντου Μενάνδρου και Κουμουνδούρου και κάναν κομμάτια από τις σφαίρες αυτούς τους αλήτες που επιτίθενται μέρα μεσημέρι και ανοιγουν πόρτες οδηγών και κέβουν τσάντες και πράγματα,αν στέλναν στο χώμα κάμποσα βαποράκια που πουλούν άσπρη στην Ομόνοια ακόμα και αυτά τα σιχάματα που στρώνουν τα κωλοσέντονά τους στην Ερμού και στους πιο πολλούς δρόμους και όταν βλέπουν μπάτσους τα πέρνουν στον ώμο τα κωλοπράγματά τους χαζογελάνε και τρέχουν λες και παίζουν κρυφτό με φίλους τους.Αν όλοι αυτοί τύχαιναν της πιο βίαιας αντιμετώπισης αππο τις αρχές να σου λεγα τι καλά που θα ταν.
χα χα αστειευεστε προφανως....

και τι θα πουν οι πορδοπαποι εαν η πολιτεια αναλαβει τις ευθυνες της το σκεφτήκατε?

490058

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αμ εδω σε θελω .....
Θα τους καθαριζαμε ολους εναν προς εναν ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  και από μένα όταν πρωτοείδα το θέμα ειχαι 2 σελίδες και τώρα έχει 7 και δεν ΞΕΡΩ που θα φτάσει ΜΕΧΡΙ να γραψω το μήνυμα ! κάνω παράθεση σε αυτό την απάντηση γιατί όντος υπαρχή οπλοφοβια στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε η δεύτερη πιο αυστηρή χωρά στην ΕΥΡΩΠΗ στο θέμα της οπλοκατοχής μετά την αγάλια !θες ο εμφύλιος θες οτι οι πολίτικοι τα ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ και φοβούνται ! μέχρι εδώ πιγεναι καλά το θέμα μετά πλακοσανε οι ραμπο και οι ρινκο  πολη μπαρουτι !! << η οπλοκατοχη ειναι δικαιομα >> <<οταν τα οπλα γινουνου παρανομα θα τα εχουν μονο παρανομοι >>

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oποιος ειναι κατα της οπλοφοριας των πολιτων πολυ απλα δεν ξερει τι του γινεται!

Οι αθλιοι προδοτες που κυβερνουν τη χωρα κανουν εντελως τα αντιθετα απο αυτα που νομιζετε!
Προβατα!

Φροντιζουν και εργαζονται σκληρα για την οικονομικη και φυσικη σας εξοντωση γι'αυτο και προστατευουν με καθε τροπο τους λαθρομεταναστες και χτυπανε με καθε τροπο τους Ελληνες!

Ξυπνηστε ζωα!

Δηλαδη αν μπει ο λαθρομεταναστης στο σπιτι σας να μην εχετε ενα οπλο για να προστατεψετε τη ζωη σας,των παιδιων σας και της γυναικας σας...........καθιστε να σας σκοτωσουν το παιδι και να σας βιασουν τη γυναικα!

Η αγνοια σκοτωνει και εσυς δεν ξερετε ουτε καν ποιοι ειναι αυτοι οι προδοτες που σας κυβερνουν!
Η αγνοια σκοτωνει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μόνο οι αστυνομικοί φίλε να έχουν.Αν αυτοί μπορεσουν να περιορίσουν το έγκλημα εσύ γιατί να εχεις όπλο;;Η μόνη περίπτωση να χα τώρα όπλο θα ήταν αν έμενα σε καμια περιοχή που κάνουν διααρκώς διαρρήξεις μην τύχει σε μένα και μου μπουν στο σπίτι οπότε εκεί που θα κάτσω να φάνε εμένα και να μου βιάσουν τη γυναίκα ή να μου σκοτώσουν τα παιδιά προτιμώ τη φυλακή.

Μόνο οι αστυνομικοί να έχουν... Και ΑΝ αυτοί μπορέσουν να περιορίσουν το έγκλημα και πιας το αυγό και κούρευτο... Και αν το αποτέτοιο μου είχε νύχι, θα ταν δάχτυλο....

ΤΩΡΑ τι γίνεται? Που τα αν είναι θεωρητικές μακρινές υποθέσεις. Εσυ κάτσε και περίμενε αν θες πότε θα γίνουν τα αν. Αν αύριο μεθαύριο μπει ο  κουμπουροφόρος με το κέρατο κάτσε να περιμένεις.

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Απο τη στιγμή που καποιος οπλοφορεί,άσχετα με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δηλώνει το κάνει,είναι ένα ατομο πολύ πιο επικίνδυνο,απ ότι αν δεν οπλοφορούσε.
Ποιος μου λέει ότι εσύ που θέλεις το όπλο για αυτοπροστασία όπως λογικά δηλώνεις,αύριο μεθαύριο,αν τα οικονομικά στενέψουν,αν τα πάθη ανάψουν,αν έτσι σου τη βαρέσει βρε αδερφέ δεν το χρησιμοποιήσεις για κάποιον άλλο λόγο που θα θεωρήσεις απαραίτητο.
Όσο ο αριθμός των ατόμων που οπλοφορούν αυξάνεται,τόσο η κοινωνία γίνεται πιο επικίνδυνη και ο κόσμος χειρότερος.
Κάθε άνθρωπος είναι δυνητικά εγκληματίας.Όλοι κάνουν λάθη.Τα λάθη που περιέχουν όπλα όμως,είναι πολύ χειρότερα κ μη αναστρέψιμα.
Δεν πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των όπλων,πρέπει να τον μειώσουμε.
Πράγματι το ελληνικό κράτος κάθε άλλο παρά αποτελεσματικό είναι στο καθήκον του να προστατεύει τους πολίτες.
Ωστόσο με το να επιτρέψουμε την οπλοφορία,κινούμαστε προς τελείως λάθος κατεύθυνση,αυτήν της αναρχίας,εκεί που δε θα έχεις να φοβάσαι μόνο τον κακοποιό,άλλα κάθε φαινομενικά φιλήσυχο πολίτη.

490058

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  και από μένα όταν πρωτοείδα το θέμα ειχαι 2 σελίδες και τώρα έχει 7 και δεν ΞΕΡΩ που θα φτάσει ΜΕΧΡΙ να γραψω το μήνυμα ! κάνω παράθεση σε αυτό την απάντηση γιατί όντος υπαρχή οπλοφοβια στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε η δεύτερη πιο αυστηρή χωρά στην ΕΥΡΩΠΗ στο θέμα της οπλοκατοχής μετά την αγάλια !θες ο εμφύλιος θες οτι οι πολίτικοι τα ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ και φοβούνται ! μέχρι εδώ πιγεναι καλά το θέμα μετά πλακοσανε οι ραμπο και οι ρινκο  πολη μπαρουτι !! << η οπλοκατοχη ειναι δικαιομα >> <<οταν τα οπλα γινουνου παρανομα θα τα εχουν μονο παρανομοι >>
ΥΓ.<<τα όπλα δεν σκοτώνουν ο άνθρωπος σκοτώνει >> μεγάλωσα μέσα στα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ  και τα λατρεύω  

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Mα δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει καλά τη δουλειά της, την έχουν για να κολλάν χαρτόσημα, να φυλάνε τους βο(υ)λευτες κάποιους χατζηνικοληδες και, να κάνουν ευχάριστες διακοπές οι ιθαγενείς. Τώρα το γιατί, είναι μεγαλη κ πικρή ιστορία.

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απο τη στιγμή που καποιος οπλοφορεί,άσχετα με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δηλώνει το κάνει,είναι ένα ατομο πολύ πιο επικίνδυνο,απ ότι αν δεν οπλοφορούσε.
Ποιος μου λέει ότι εσύ που θέλεις το όπλο για αυτοπροστασία όπως λογικά δηλώνεις,αύριο μεθαύριο,αν τα οικονομικά στενέψουν,αν τα πάθη ανάψουν,αν έτσι σου τη βαρέσει βρε αδερφέ δεν το χρησιμοποιήσεις για κάποιον άλλο λόγο που θα θεωρήσεις απαραίτητο.
Όσο ο αριθμός των ατόμων που οπλοφορούν αυξάνεται,τόσο η κοινωνία γίνεται πιο επικίνδυνη και ο κόσμος χειρότερος.
Κάθε άνθρωπος είναι δυνητικά εγκληματίας.Όλοι κάνουν λάθη.Τα λάθη που περιέχουν όπλα όμως,είναι πολύ χειρότερα κ μη αναστρέψιμα.
Δεν πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό των όπλων,πρέπει να τον μειώσουμε.
Πράγματι το ελληνικό κράτος κάθε άλλο παρά αποτελεσματικό είναι στο καθήκον του να προστατεύει τους πολίτες.
Ωστόσο με το να επιτρέψουμε την οπλοφορία,κινούμαστε προς τελείως λάθος κατεύθυνση,αυτήν της αναρχίας,εκεί που δε θα έχεις να φοβάσαι μόνο τον κακοποιό,άλλα κάθε φαινομενικά φιλήσυχο πολίτη.

Ένώ τώρα ο φιλήσυχος ποίτης φοβάται τον κακοποιό και όλα μέλι - γάλα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Πολυ απλα δεν το κανουν αυτο οι προδοτες γιατι φοβουνται την ενοπλη εξεγερση/επανασταση του λαου και επειδη δε θελουν να χασουν την απολυτη εξουσια τους.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως πληροφοριακά και Αγγλία που σπουδάζω η αστυνομία είναι ανύπαρκτη.Ούτε πιστόλι ρε δεν κουβαλάνε!!Απαγορεύεται!!Και υπάρχουν τόσες κωλοπράξεις που συνιστούν έγκλημα και νιώθεις απροστάτευτος.Παράδειγμα οι Άγγλοι είναι τα πιο απολίτιστα ζώα.Ειδικά όταν πίνουν είναι άλλοι άνθρωποι.Στο Coventry που είμαι κοντά δεν έχει πολλά ανώμαλα περιστατικά.Manchester που είχα πάει κάποιος μεθυσμένος επιασε τον κώλο μιας κοπέλας που τη συνόδευε κάποιος.Η κοπέλα έξω φρενών και του ριξε σφαλιάρα και ο φίλος της του επιτέθηκε,για να του επιτεθούν με τη σειρά τους η παρέα του πούστη και να χτυπήσουν και την κοπέλα και το φίλο της.Κάλεσα;ν αστυνομία αλλά φυσικά τα ρεμάλια έγιναν καπνός.Περίμενα μαζί τους γιατί ήθελα να καταθέσω ως μάρτυρας και οι κμπάτσοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους δικούς τους.Λέγαν στα παιδιά ότι εκείνοι φταίνε και ότι δεν κάναν τίποτα κακό.Πλάκα λεει έκαναν που χούφτωσαν την κοπέλα!!Και ας τους είπα ότι το δα και γω!!

'Αλλο περιστατικό έγινε Λονδίνο ληστεία σε μαγαζί βράδυ και τρέχει ο ληστής καιφλωναζε ο μαγαζάτορας βοήθεια.Ήταν μια κοπελίτσα αστυνομικός και ένας μπουνταλάς και χέστηκαν και έκαναν πως καλούσαν ενισχύσεις χωρίς να κάνουν ούτε μια επουσιώδη προσπάθεια να τον σταματήσουν ενώ ο κακόμοιρος καταστηματάρχης φώναζε και έκλαιγε και τους ζητούσε βοήθεια.

Και μένα μια φορά θέλαν να με πάνε στο τμήμα γιατί σε club ήταν μεθυσμένος μαλάκας και χωρίς να με ξέρει έκανε και καλά πλάκα και μου τράβαγε το μπουφάν και τον χτύπησα με το ποτήρι στη μάπα.Με ακινητοποίησαν οι πορτιέρηδες και κάλεσαν αστυνομία και ήταν να με πάνε μέσα όμως τους απαίτησα το βίντεο του μαγαζιού και να δουν τη συμπεριφορά του.Το κάναν με τον υπέυθυνο παρών και πάλι όμως με πήγαν στο τμήμα.Πάλι για κείνους ήταν πλάκα το ότι ο μαλάκας με ενοχλούσε και μου τράβαγε το μπουφάν.Και πάλι καλά που ξέρω δικηγορους εδώ και ξέμπλεξα και δεν είχα τίποτα δικαστήρια.Ο αστυνόμος που με εξέτασε ήταν καλός άνθρωπος και δεν με έστειλε εισαγγελέα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πάντως επειδη πολυ υποθετικός λόγος γίνεται για τις καταστροφές και τις συφορές που θα φέρει η οπλοκατοχή..για δεν εξετάζουμε πιο συγκεκριμένα περιοχές της χώρας μας που κυκλοφορούν πολλά σιδερικά..που χου τη λεβεντογέννα Πασοκογέννα Κρήτη :grin:
Παρα πολλοι κει χάμω απο τους δημοκρατικούς ψηφοφόρους του Τζέφρυ ειναι  κουμπουροφόροι...δε βλέπω να γίνεται δα και ο χαμός που περιγράφουν κάποιοι :sunglasses:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο Θεός ας με συνχωρεση αλλά, οι πρώτοι που χρειάζονται  :ak:, είναι τα παντός καιρού "πουστράκια-ψευδελληνες" και, μετα οι καημένοι λαθρο.

Συνημμένα

• fc.gif
    fc.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom