Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ εχεις το ελευθερο διανυχτερευσης στο οχυρο μου
γιουυυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιιι
παμε να φυγουμε ομως γτ το λυσσαξαμε και ετουτο το θρεντονι ...
εσυ εχεις το ελευθερο διανυχτερευσης στο οχυρο μου
Ότι και να λέμε, το θέμα είναι ότι το κράτος μέσω της αποτελεσματικής,επαγγελματικής κ αυστηρότερης αστυνόμευσης πρέπει να παρέχει στους πολίτες του αίσθημα ασφάλειας.
Η οπλοκατοχή των πολιτών κατ εμέ είναι ουσιαστικά παραδοχή της αποτυχίας του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες του.
.
κατσε ακομα δε ποσταρα το σπιτι μου
γιουυυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιιι
παμε να φυγουμε ομως γτ το λυσσαξαμε και ετουτο το θρεντονι ...
ρε τυπε αμα δεν πληρωσεις
δεν σε φυλανε τωρα στην θεωρια
μην μενεις
ελα μπολτ αυτη βγαζει αγαθουπολεως
Ότι και να λέμε, το θέμα είναι ότι το κράτος μέσω της αποτελεσματικής,επαγγελματικής κ αυστηρότερης αστυνόμευσης πρέπει να παρέχει στους πολίτες του αίσθημα ασφάλειας.
Το να οπλοφορεί ο κάθε θερμοκέφαλος μόνο περισότερα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
Δείτε κ σε χώρες όπου επιτρέπεται η οπλοκατοχή (HΠΑ) τι υψηλά ποσοστά ανθρωποκτονιών υπάρχουν.
Η οπλοκατοχή των πολιτών κατ εμέ είναι ουσιαστικά παραδοχή της αποτυχίας του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες του.
Είναι σα να λέει το κράτος ΄δε μπορώ να σας προστατεύσω αρα πάρτε ο καθένας απο μια κουμπούρα κ κάντε ότι νομίζετε'
Εκτός αυτού η κατοχή όπλου δίνει μια τρομακτική αίσθηση ισχύος στον καθένα,πνευματικά υγιή ή όχι,που είναι πολύ επικίνδυνη.
Είναι κοινή λογική άλλωστε ότι:Περισότερα όπλα=περισότεροι πυροβολισμοί=περισότεροι θάνατοι.
δηλαδή το θεωρείτε τοσο απίθανο σε αυτή τη ρημαδοχώρα να γίνει κάτι με κανόνες?γιατι ρε φιλε φαντασου τι θα γινει αν δωσουν οπλα στους security φαντασου τι θα γινει αν δωσουν οπλα σε κατι τυπους που εχουν καταθλιψη το ξερεις οτι το 15% του πλυθησμου εχει καταθλιψη και δεν το ξερει????????
τι βλεπεις θεωρια δεν μπορω να καταλαβω?????????????
Συμφωνοι, απο τη στιγμη που η πολιτεια αποτυγχανει ομως, όπως γίνεται στην Ελλαδα,να προστατευει τους πολιτες της τι γινεται?
τους αφήνει ερμαια στις ορεξεις των ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ εγκληματιών?
τους αφαιρεί καθε δικαίωμα νομιμης άμυνας?
μη γελιόμαστε! ό κάθε παράνομος ξέρει πως όπου και να μπουκάρει, δεν πρόκειται ουτε αντίσταση να βρεί, ούτε κινδινευει να συλληφθεί!
αυτό το θεωρείτε σωστό σε μια κατα τα άλλα ευνομουμενη κοινωνια?
εχει αδεια να σκοτωνει τυπεγιατι ο αντονομαζι εχει αδεια οπλοκατοχης
'Άλλο τι πρέπει και οι θεωρητικές παπαριές , άλλο τι ισχύει. Ο εγκληματίας , γράφει τους νόμους στα @@ του και έχει όπλο. Και φυλακή να πάει στα @@ του. Ενώ ο νομοταγής πολίτης, είναι άοπλος εντελώς. Και να πάει φυλακή έστω και λίγο γαμιέται η ζωή του.Επομενως τυπικά απαγορεύεται, αλλά εφόσον η πολιτεία είναι αδύνατη, ουσιαστικά ο οπλοφορία, επιτρέπεται και παραεπιτρέπεται και μάλιστα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!
Άρα αφού επιτρέπεται ούτως η άλλως, ας επιτραπεί καθολικά σε όλους , να τελειώνουμε.
Ναι φιλε μουδηλαδή το θεωρείτε τοσο απίθανο σε αυτή τη ρημαδοχώρα να γίνει κάτι με κανόνες?
εγώ
έχω ένα για το κυνήγι
κι ένα για τα φασιστοεθνίκια!
ενω εσυ δε λες.....ώρες ώρες λες απίστευτες μαλακίες!!!
ώρες ώρες λες απίστευτες μαλακίες!!!
τα πες όλα!!!!!!!!!!!!Ότι και να λέμε, το θέμα είναι ότι το κράτος μέσω της αποτελεσματικής,επαγγελματικής κ αυστηρότερης αστυνόμευσης πρέπει να παρέχει στους πολίτες του αίσθημα ασφάλειας.
Το να οπλοφορεί ο κάθε θερμοκέφαλος μόνο περισότερα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
Δείτε κ σε χώρες όπου επιτρέπεται η οπλοκατοχή (HΠΑ) τι υψηλά ποσοστά ανθρωποκτονιών υπάρχουν.
Είναι σα να λέει το κράτος ΄δε μπορώ να σας προστατεύσω αρα πάρτε ο καθένας απο μια κουμπούρα κ κάντε ότι νομίζετε'
Εκτός αυτού η κατοχή όπλου δίνει μια τρομακτική αίσθηση ισχύος στον καθένα,πνευματικά υγιή ή όχι,που είναι πολύ επικίνδυνη.
Είναι κοινή λογική άλλωστε ότι:Περισότερα όπλα=περισότεροι πυροβολισμοί=περισότεροι θάνατοι.
Εσύ άμα έρθει ο άλλος με το κουμπούρι κάτσε να σε σκοτώσουν.
ενώ άμα οπλοφορεί ο άσχετος θα φοβηθεί ο πιστολάς!!
απλώς θα πάρει η μπάλα και 2-3 ακόμα...
o "πιστολας" γιατι δεν είναι ασχετος δηλαδή? περνα καποια εκπαιδευση για να γινει κλεφτης? το ίδιο άσχετος ή σχετικός με εναν απλο πολίτη είναι!ενώ άμα οπλοφορεί ο άσχετος θα φοβηθεί ο πιστολάς!!
απλώς θα πάρει η μπάλα και 2-3 ακόμα...
εχεις απολυτο δικιο,βλεπεις και τον τελευταιο αλβανο,μολδαβο,ρουμανο,να εχει καποιο οπλο επανω του.ποιος ο λογος να μην εχει ο οικογενειαρχης που θελει να προστατεψει το σπιτι του.Οχι μονο ειναι σωστο για μενα,αλλα θα επρεπε σε περιπτωση που σκοτωσει διαρηκτη να υπαρχει και αθωωση.Βέβαια θα φοβηθεί. Εσύ θα πήγαινες να εισβάλεις ή να απειλήσεις κάπου που ξερεις ότι οπλοφορούν?
Και πες μου κάτι άλλο. Τώρα ούτως η άλλως δεν υπάρχει ελεύθερη οπλοφορία σε κάποιους? Χεστο τυπικά, πρακτικά μιλάω. Τόσα όπλα δε διακινούνται και υπάρχουν?
τωρα σωθήκατε...Βέβαια θα φοβηθεί. Εσύ θα πήγαινες να εισβάλεις ή να απειλήσεις κάπου που ξερεις ότι οπλοφορούν?
Και πες μου κάτι άλλο. Τώρα ούτως η άλλως δεν υπάρχει ελεύθερη οπλοφορία σε κάποιους? Χεστο τυπικά, πρακτικά μιλάω. Τόσα όπλα δε διακινούνται και υπάρχουν?