Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σωστος ο μπολτ,αν θελουν να επιβαλουν τη ταξη ειναι ευκολο αλλα δε θελουντυπε η αστυνομια
προφυλασσει μονο εκεινους
που την πληρωνουνε
αμα γινει καμια στραβη 100 αστυνομικοι
θα πανε στον υπουργο και 2 θα μεινουν στο κεντρο
στα αρχιδια τους για σενα
να προλαβω εγω να κλειστω
σε κανα μπουρδελο και σκοτωθειτε
οσο θελετε απεξω
Τυπε αυτο που ενοης εσυ ειναι για αλλες δουλειες ασε που μπορει να σε προδωση..ενω το 9αρι...θα εβγαζα τωρα μια προχειρη φωτογραφια αλλα εχει χαρη
για τον μπολτ θα φτιαξουμε μια συρραγγα απο πευκη για φυλης οπως υπαρχει απο το συνταγμα για πεντελη
θα σου φτιαξω εγω ενα καταφυγιο
πολλυ απλα οχι πιστευω οτι το κρατος πρεπει επιτελους να φυλαει σωστα τους πολιτες του η δουλεια της αστυνομιας ειναι να φυλαει τη ζωη των πολιτων και της κοινωνιας δεν πρεπει να κοβει αβερτα κλησεις για παρανομη σταυθμευση
απο εκει και περα δειτε το και λιγο αντιθετα
φανταστειτε ο καθε μικροαπατεωνακος η το καθε μικροβαπορακι να ειχε και απο ενα 45αρι διπλα του η ακομα χειροτερα
φανταστειτε το καθε καβλωμενο να παιρνει απο ενα οπλο και να κανει οτι του γουσταρει μιας και δεν εχουμε ενα σωστο συστημα αποδωσης αδειας οπλοφοριας η απλοκατοχης
εδω κανανε ειδικο φρουρο καποιο καβλωμενο που νομιζε οτι ηταν ο ραμπο απο τα εξαρχεια σκοτωσε ενα μικρο παιδι και καηκε ολη η αθηνα μεχρι πριν απο κανα μηνα παλι σπαγανε βιτρινες για αυτο το γεγονος φανταστειτε τι θα γινει αν δινουν οπλο σε καθε ενα που νομιζει οτι ειναι ο ραμπο
για τον μπολτ θα φτιαξουμε μια συρραγγα απο πευκη για φυλης οπως υπαρχει απο το συνταγμα για πεντελη
εγω θελω μια απο το σπιτι μου στο δικο σου ...
οπου θες ρε θα σου κανουμε και διασταυρωσεις με εξοδους στα σπιτια που θελειςκατευθειαν να βγαζει αγαθουπολεως
θες ιδιαιτερα
και μη κλεβεις διορθωνοντας τα λαθη σου
τι δε καταλαβες παλι ?????????????????
ε τι μονο εσυ θα μου τη λεςαι χεσου ρε ...
οταν γραφω γρηγορα μπερδευομαι ...
και στ πισι εχω συνηθισει γκρικλις ... :-*
( :< ντραπηκα τωρα :'( )τι δε καταλαβες παλι ?????????????????
γιατι ο αντονομαζι εχει αδεια οπλοκατοχηςεπειδη ειμαι φαν του αντονοτομαζι και πολλων νομων της αμερικα ειναι υπερ της νομιμης οπλοκατοχης αλλα μονο μεσα στο σπιτι σου
δεν ειμαι υπερ της οπλοκατοχης εξω απο αυτο(ακομα τουλαχιστον)
ε τι μονο εσυ θα μου τη λες
δεν ειναι οτι δεν καταλαβα αλλα δε χρειαζεται
Ότι και να λέμε, το θέμα είναι ότι το κράτος μέσω της αποτελεσματικής,επαγγελματικής κ αυστηρότερης αστυνόμευσης πρέπει να παρέχει στους πολίτες του αίσθημα ασφάλειας.
Το να οπλοφορεί ο κάθε θερμοκέφαλος μόνο περισότερα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
Δείτε κ σε χώρες όπου επιτρέπεται η οπλοκατοχή (HΠΑ) τι υψηλά ποσοστά ανθρωποκτονιών υπάρχουν.
Η οπλοκατοχή των πολιτών κατ εμέ είναι ουσιαστικά παραδοχή της αποτυχίας του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες του.
Είναι σα να λέει το κράτος ΄δε μπορώ να σας προστατεύσω αρα πάρτε ο καθένας απο μια κουμπούρα κ κάντε ότι νομίζετε'
Εκτός αυτού η κατοχή όπλου δίνει μια τρομακτική αίσθηση ισχύος στον καθένα,πνευματικά υγιή ή όχι,που είναι πολύ επικίνδυνη.
Είναι κοινή λογική άλλωστε ότι:Περισότερα όπλα=περισότεροι πυροβολισμοί=περισότεροι θάνατοι.
εσυ εχεις το ελευθερο διανυχτερευσης στο οχυρο μουδε με θες πια ... :'(