Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Επισκέπτης
Μαλακίες.
Κυνηγετικά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ.

Αν θεωρεί κάποιος λογικό ή και πιθανό να απαγορευτούν όπλα
που ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ , πρέπει να κοιταχθεί ...

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, φυσικά. Μόνο οι κρητικοί δηλαδή είναι μάγκες; Αρχίδια δεν έχουν όλοι οι άλλοι έλληνες, δηλαδή; Ποιοί θα μας προστατέψουν; Οι χρυσαυγίτες; Ή οι αστυνομικοί που γίνανε έμποροι ναρκωτικών, ψιλικατζήδες παραπροϊόντων παράνομου εμπορίου, μαστρωποί και προστάτες μπορντέλων και τσιράκια πολιτικών;

Εγώ πάντως εδώ και καιρό κουβαλάω το κατιτίς πάνω μου. Χίλιες φορές μια νύχτα κρατητήριο, παρά πολλές νοσοκομείο.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• untitled5.jpg
    untitled5.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 18

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Και φωτιστικώς καλύτερα

Συνημμένα

• untitled6.jpg
    untitled6.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 13

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι που ο νόμος απαγορεύει να το κουβαλάς αν είναι μεγαλύτερο από 7 εκατοστά. Και κάτι άλλα ψιλικά, που δεν θα μπω καν στον κόπο να παρουσιάσω. Εξάλλου, καλύτερα να σε περνάν για αλαφροκάνταρο κι ακίνδυνο. Όπως και νά 'χει, όμως, έχετε χιούμορ εδώ! Μου αρέσατε (η σελίδα σας δηλαδή), είδα φως, και μπήκα.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Ναι, φυσικά. Μόνο οι κρητικοί δηλαδή είναι μάγκες; Αρχίδια δεν έχουν όλοι οι άλλοι έλληνες, δηλαδή; Ποιοί θα μας προστατέψουν; Οι χρυσαυγίτες; Ή οι αστυνομικοί που γίνανε έμποροι ναρκωτικών, ψιλικατζήδες παραπροϊόντων παράνομου εμπορίου, μαστρωποί και προστάτες μπορντέλων και τσιράκια πολιτικών;

Εγώ πάντως εδώ και καιρό κουβαλάω το κατιτίς πάνω μου. Χίλιες φορές μια νύχτα κρατητήριο, παρά πολλές νοσοκομείο.

Μία νύχτα κρατητήριο να υποθέσω ότι εννοείς για πραάνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, όχι για να το χρησιμοποιήσεις κιόλας. Έχουμε και κάτι δικηγόρους που περιφέρονται εδώ γύρω. Ίσως να είχε ενδιαφέρον να τους ακούσουμε.

Υπάρχει και η γνωστή ατάκα "το όπλο που δεν είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις, το έχει ο αντίπαλος σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε γενικες γραμμες ο κοσμος φοβαται !!!!!!!!
Νιωθει ανασφαλεια και πως να μην νιωθει δηλαδη, με ολα αυτα που γινονται γυρω μας......

Τις προαλλες ηρθε μια κοπελα σε εναν φιλο μου εφημεριδοπωλη εκει που μιλουσαμε και ρωτησε για την γερανιου που ειναι
Μερα μεσημερι μιλαμε οτι ηταν ετσι ?
Και οταν της ειπαμε που ειναι η γερανιου, γυρναει και μας ρωταει .....

-Ειναι επικινδυνα εκει ?
-Θα κινδυνευω ?

Απο αυτο και μονο, ευκολα καταλαβαινει κανεις τι γινεται ........
Στο κεντρο επαψαν να κυκλοφορουν πολυ οι πολιτες .....

vasilislo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο έτσι ακριβώς είναι

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
  Μία νύχτα κρατητήριο να υποθέσω ότι εννοείς για πραάνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, όχι για να το χρησιμοποιήσεις κιόλας. Έχουμε και κάτι δικηγόρους που περιφέρονται εδώ γύρω. Ίσως να είχε ενδιαφέρον να τους ακούσουμε.

Υπάρχει και η γνωστή ατάκα "το όπλο που δεν είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις, το έχει ο αντίπαλος σου.

Σωστοοοςςς.. ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Επισκέπτης
Και εγω ειμαι υπερ της οπλοφοριας των Ελληνων πολιτων . Επισης ειμαι υπερ της απελαση ολων των μεταναστων 100% οπως επισης και να απελαθουν και τα γιουσουφακια ( τα πουστακια των μεταναστων- αλλοδαπων ) που υποστηριζουν και στηριζουν τους αλλοδαπους Γαμιαδες τους 1000% .

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τρεμω στην ιδεα πως ο καθε ψυχοπαθης θα εχει οπλο πανω του.....
φαντασου μετα ελευθερης οπλοφοριας πχ να γινει παρεξηγηση για το παρκινγκ με ουγκα ουγκα χρυσαυγουλο..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Οχι μωρε μη γινεσαι κακος και συ πραγματικο ειναι το οπλακι ρε συ τις ριχνει τις πλαστικες ΒΒς μπιλιτσες του... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!!
ο στου τελικα απο ανακοπη καρδιας πεθανε???????????

Επισκέπτης
τρεμω στην ιδεα πως ο καθε ψυχοπαθης θα εχει οπλο πανω του.....
φαντασου μετα ελευθερης οπλοφοριας πχ να γινει παρεξηγηση για το παρκινγκ με ουγκα ουγκα χρυσαυγουλο..

ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ....

τι σκας ;;;;;;;;;;;

Υπάρχουν αναρχοκουμμουνια εδώ πέρα μάλιστα
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ 2013
ΤΑ ΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ...

και το παίζουν και εξυπνάκηδες ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Κάτι που ο νόμος απαγορεύει να το κουβαλάς αν είναι μεγαλύτερο από 7 εκατοστά. Και κάτι άλλα ψιλικά, που δεν θα μπω καν στον κόπο να παρουσιάσω. Εξάλλου, καλύτερα να σε περνάν για αλαφροκάνταρο κι ακίνδυνο. Όπως και νά 'χει, όμως, έχετε χιούμορ εδώ! Μου αρέσατε (η σελίδα σας δηλαδή), είδα φως, και μπήκα.

τύπε δρυίδη εσύ πόσα εκ. κουβαλάς?

Συνημμένα

• ts-full-1.jpg
    ts-full-1.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom