Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IMG_5228.JPG
    IMG_5228.JPG
    389,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_5229.JPG
    IMG_5229.JPG
    372,3 KB · Εμφανίσεις: 17

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τύπε δρυίδη εσύ πόσα εκ. κουβαλάς?

Αυτό που φωτογράφησες είναι διακοσμητικό, ατρόχιστο, από χάλια κράμα. Πολύ μεγάλο και μη πρακτικό. Δεν κρύβεται εύκολα. Ούτε για διακόσμηση δεν κάνει. Θα μου επιτρέψεις να μην παρουσιάσω την πραμάτεια μου". Άλλωστε, δεν έχω μονάχα ένα πράγμα. Τα εκατοστά είναι σχεδόν 20.

Τώρα, για τους ψυχοπαθείς, είναι ένα ζήτημα. Κυρίως εξαιτίας αυτών απαγορεύεται η οπλοκατοχή (παντός τύπου). Για την εξυπνάδα παραπάνω (ο αντίπαλος ξέρει να τα χρησιμοποιεί καλύτερα από εμάς), υπάρχουν κάποια άτομα που μαθητεύουν σε πολεμικές τέχνες και τεχνικές. *Κάποια* από αυτές λοιπόν, χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά καλά *εργαλεία*. Μερικά από τα οποία τα βρίσκεις φτηνά, εύκολα, σε μαγαζιά που ούτε το φαντάζεσαι κιόλας, και δεν θέλουν καν άδεια οπλοφορίας, ούτε ο νόμος προβλέπει ποινές και κατηγοριοποιήσεις.

Για σας δεν ξέρω, αλλά κυκλοφορώ ήσυχος. Κάθε ώρα. Ούτε νύχτα, ούτε απόμερα, ούτε κακοφώτιστα, ούτε ερημιές. Νιώθω παντού σαν στο σπίτι μου. Και το σημαντικότερο; Η διαφορά του ασφαλή με τον ηλίθιο, είναι πως ο ασφαλής ξέρει να εκτιμάει πότε πρέπει να το βάλει στα πόδια και να γίνει λαγός.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτι που ο νόμος απαγορεύει να το κουβαλάς αν είναι μεγαλύτερο από 7 εκατοστά. Και κάτι άλλα ψιλικά, που δεν θα μπω καν στον κόπο να παρουσιάσω.
ωστε κουβαλας και σπαθια τυπε :rockon:

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ωστε κουβαλας και σπαθια τυπε :rockon:

Καμμιά σχέση. Βαρύ και δύσχρηστο αυτό το εργαλείο. Και κανείς δεν πουλάει γνήσια, γιατί και απαγορεύεται με νόμο και κατάσχονται αν παραγγείλεις. Έχει μικρότερα, καλύτερα ξαδέρφια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμμιά σχέση. Βαρύ και δύσχρηστο αυτό το εργαλείο. Και κανείς δεν πουλάει γνήσια, γιατί και απαγορεύεται με νόμο και κατάσχονται αν παραγγείλεις. Έχει μικρότερα, καλύτερα ξαδέρφια.
ξηγιεσαι κουρκουλοκατασταση τυπε? :rockon:
milano-stiletto-switchblade-black.jpg

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ΟΧΙ
1. Γιατί στο Ελλαδισταν αποκλείεται να δουλέψουν οι θεσμοί και θα πάρει όπλο με λαδωμα ο κάθε ψυχακιας.
2. Γιατί ως λαός είμαστε ανεύθυνοι, δεν έχουμε παιδεία οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και όπως αποδεικνύει και η Κρήτη που είναι γεμάτη όπλα εθιμικώ δικαίω, η μαλακίες γίνονται με ρυθμό πολυβόλου.
3. Με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, θα ληστεύουν με καλάσνικοφ και οι Πακιστανοί.

ΑΧΡΕΚΟΥΛΑ

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ
1. Γιατί στο Ελλαδισταν αποκλείεται να δουλέψουν οι θεσμοί και θα πάρει όπλο με λαδωμα ο κάθε ψυχακιας.
2. Γιατί ως λαός είμαστε ανεύθυνοι, δεν έχουμε παιδεία οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και όπως αποδεικνύει και η Κρήτη που είναι γεμάτη όπλα εθιμικώ δικαίω, η μαλακίες γίνονται με ρυθμό πολυβόλου.
3. Με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, θα ληστεύουν με καλάσνικοφ και οι Πακιστανοί.

Ελλαδιστάν; Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό. Θανάση, εσύ είσαι ρε μαν;

Πέρα από την πλάκα όμως, το ένα δεν ισχύει λόγο κρίσης και προστίμων. Το δύο, αν και όντως σχετικά ανύπαρκτο, αποκτιέται. Το 3, δεν είναι οι αριθμοί, αλλά οι ποιότητα και η εκπαίδευση. Οι πακιστανοί μπανάνες κρατάνε συνήθως και κουβάδες με σαπουνόνερο, τα καλάσνικοφ ΠΟΥ θα τα βρούν;

θα μας πεις τι εχεις ?
ετσι για να μαθαινουμε εαν ειναι και κατι καινουργιο  :think:

Λυπάμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι παλιομοδίτης. Stainless steel for the win...

No... That's a BALANCED knife.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τρεμω στην ιδεα πως ο καθε ψυχοπαθης θα εχει οπλο πανω του.....
φαντασου μετα ελευθερης οπλοφοριας πχ να γινει παρεξηγηση για το παρκινγκ με ουγκα ουγκα χρυσαυγουλο..
φαντασου ομως να γινει παρεξηγηση με Νιγηριανο Μαροκινο Αφγανο Αλγερινο Σομαλο Παλαιστηνιο Αλβανο Γκανεζο Κενυατι και οτι αλλο μπορει να εχει αυτη εδω η κουτσουλια η χωρα πανω της...,μολις σε ληστεψει αφου σε εχει βιασει και σου εχει παρει και το αμαξι και σου εχει πεταξει και το λαρυγγι εξω...θα σου φταινε αλλα....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για την οπλοφορία , ειμαι αντιθετος. Η αισθηση που  δινει το σιδερικο πανω σου , θα αυξησει την αναιτια χρήση.
Ειμαι υπερ της οπλοκατοχης. Τωρα βρίσκουν όπλα , όλοι οσοι θελουν παρανομα.  Να μπορουν να έχουν ενα οπλο για ασφαλεια-άμυνα στο σπιτι τους και οι πολίτες.
Η απλη λυση ειναι μια κηνυγετικη καραμπίνα αλλά δεν ειναι τόσο ευχρηστη όσο ενα γκλοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom