mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ωραιο το αεροβολακι φιλαρακι Soft Air ειναι.. ;;??
νεροπίστολο θαρρώ πως είναι !
Ναι λεβεντιά μου.
Ότι πεις.
Ωραιο το αεροβολακι φιλαρακι Soft Air ειναι.. ;;??
νεροπίστολο θαρρώ πως είναι !
τύπε δρυίδη εσύ πόσα εκ. κουβαλάς?
ωστε κουβαλας και σπαθια τυπεΚάτι που ο νόμος απαγορεύει να το κουβαλάς αν είναι μεγαλύτερο από 7 εκατοστά. Και κάτι άλλα ψιλικά, που δεν θα μπω καν στον κόπο να παρουσιάσω.
προσεχε μην σου πιτσιλισει την μπλουζα ομως τυπενεροπίστολο θαρρώ πως είναι !
ελα να βγαινουν τα κουμπουριαΝαι λεβεντιά μου.
Ότι πεις.
προσεχε μην σου πιτσιλισει την μπλουζα ομως τυπε
ωστε κουβαλας και σπαθια τυπε
δεν βγαινει ευκολα η πιτσιλια απο τετοιο νεροπιστολο τυπε
ξηγιεσαι κουρκουλοκατασταση τυπε?Καμμιά σχέση. Βαρύ και δύσχρηστο αυτό το εργαλείο. Και κανείς δεν πουλάει γνήσια, γιατί και απαγορεύεται με νόμο και κατάσχονται αν παραγγείλεις. Έχει μικρότερα, καλύτερα ξαδέρφια.
ειναι πολλα τα λεφτα τυπεξηγιεσαι κουρκουλοκατασταση τυπε?
ξηγιεσαι κουρκουλοκατασταση τυπε?
θα μας πεις τι εχεις ?Δεύτερη και τελευταία προσπάθεια, αποτυχία... Έπεσες κοντά όμως.
ΟΧΙ
1. Γιατί στο Ελλαδισταν αποκλείεται να δουλέψουν οι θεσμοί και θα πάρει όπλο με λαδωμα ο κάθε ψυχακιας.
2. Γιατί ως λαός είμαστε ανεύθυνοι, δεν έχουμε παιδεία οπλοκατοχής και οπλοχρησίας και όπως αποδεικνύει και η Κρήτη που είναι γεμάτη όπλα εθιμικώ δικαίω, η μαλακίες γίνονται με ρυθμό πολυβόλου.
3. Με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, θα ληστεύουν με καλάσνικοφ και οι Πακιστανοί.
θα μας πεις τι εχεις ?
ετσι για να μαθαινουμε εαν ειναι και κατι καινουργιο
ο στου τελικα απο ανακοπη καρδιας πεθανε???????????
Ναι λεβεντιά μου.
Ότι πεις.
ωραια η ρεπλικα τυπε κανει και πιου πιου με καψουλια..
φαντασου ομως να γινει παρεξηγηση με Νιγηριανο Μαροκινο Αφγανο Αλγερινο Σομαλο Παλαιστηνιο Αλβανο Γκανεζο Κενυατι και οτι αλλο μπορει να εχει αυτη εδω η κουτσουλια η χωρα πανω της...,μολις σε ληστεψει αφου σε εχει βιασει και σου εχει παρει και το αμαξι και σου εχει πεταξει και το λαρυγγι εξω...θα σου φταινε αλλα....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣτρεμω στην ιδεα πως ο καθε ψυχοπαθης θα εχει οπλο πανω του.....
φαντασου μετα ελευθερης οπλοφοριας πχ να γινει παρεξηγηση για το παρκινγκ με ουγκα ουγκα χρυσαυγουλο..