Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

Επισκέπτης
Υπάρχει διάταξη για ντουλάπια ασφαλείας, αλλά αφορά την περίπτωση που έχεις από 10 λειόκανα και πάνω.Συμφωνώ ότι είναι πολύ αποτελεσματικό.
Ωστόσο υπάρχουν πολλοί περιορισμοί.
Δεν επιτρέπεται κάνη κάτω από 51 πόντους.
Οπότε το κλασσικό δίκανο άμυνας των αμερικάνων , κοκκοράτο με κάνες 30 πόντους (το coach gun),δεν παίζει εδώ (νόμιμα).
Δεν επιτρέπεται πιστολοειδής λαβή.
Δεν επιτρέπεται να βγει ο μειωτήρας και να είναι η καραμπίνα πάνω από 3σφαιρη.
Σπάσιμο.

Ενδιαφέρον πρέπει να έχει ένα όπλο αμερικάνικο άμυνας,
το οποίο ουσιαστικά είναι λειόκανο περίστροφο , το οποίο παίρνει φυσίγγια 36άρια (410).
Και ρίχνει και 45άρες σφαίρες.
Καλό;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε Λάκη αν δώσουμε άδεια στον έλληνα με την πρώτη παρεξήγηση θα τραβάει πιστόλι. Επίσης όταν έχεις πιστόλι έχεις και πιο πολλές πιθανότητες να πάθεις ζημιά σε περίπτωση άμυνας απο ληστή κλπ. γιατί αυτός θα νοιώθει οτι απειλείται και θα σου ρίξει.

Επισκέπτης
Φίλε Λάκη αν δώσουμε άδεια στον έλληνα με την πρώτη παρεξήγηση θα τραβάει πιστόλι. Επίσης όταν έχεις πιστόλι έχεις και πιο πολλές πιθανότητες να πάθεις ζημιά σε περίπτωση άμυνας απο ληστή κλπ. γιατί αυτός θα νοιώθει οτι απειλείται και θα σου ρίξει.

Στις χώρες που υπάρχει οπλοφορία, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Π.χ. η ελβετία και η τουρκία.
Με το σκεπτικό ότι ο έλληνας είναι μαλάκας και δεν κάνει για όπλα,
δεν κάνει και για ΙΧΕ.
Να απαγορευθούν τα αυτοκίνητα;

Πέρα από τις φιλοσοφίες όμως,
νομοτελιακά , με την πορεία που παίρνει ο τόπος θα επιτραπεί.
Όπως θα διορθωθούν και πολλά στραβά.

Η πορεία θα ειναι:
1)Επιπλέον μεγάλη αύξηση της ανεργίας.
2)Πείνα.Πραγματική πείνα, κόσμος θα συνωστίζεται σε συσίτια για τον επιούσιο.
3)Έγκλημα. Σκληρό έγκλημα, συχνό και αποτρόπαιο.
4)Κατάρευση της ένομης τάξης αρχικά και του κοινοβουλευτισμού στη συνέχεια.
5)Αυτοδικία (κάπου εδώ θα επιτραπούν τα όπλα de facto και όχι de jure).

6) ...
7)...

Ν)Ερχομός του από μηχανής θεού , που θα φέρει την κάθαρση,
στην ελληνική τραγωδία ....

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!
Καλος δικαστης ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ δικαστης!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οπότε το κλασσικό δίκανο άμυνας των αμερικάνων , κοκκοράτο με κάνες 30 πόντους (το coach gun),δεν παίζει εδώ (νόμιμα).

Δεν αναφερονται σε 30 ποντους καννες...
 Σε 30 ποντους δεν εχει διαμορφωθει ακομα καλα καλα ο κωνος προσαρμογης των σκαγιων...
  Το coach gun ειχε καννες 18 ιντσων ητοι 46 ποντους περιπου
 Η Αμερικανικη νομοθεσια παντως επιτρεπει λειοκαννα με ελαχιστο μηκη καννης τις 24 ιντσες
 οπως ακριβως και στην Ελλαδα (61 cm)τουλαχιστον αυτο ξερω εγω
 Τα εξωσφυρα οπλα μας εχουν "τελειωσει"και δεν τα χρησιμοποιουν πολυ πια οπως παλια,το πιο κοινο
  λειοκαννο στην αλλη πλευρα
 του Ατλαντικου ειναι τα επαναληπτικα τυπου pump action ή lever action....
 Μην παραπληροφορεις τον κοσμο εαν δεν ξερεις....

Ενδιαφέρον πρέπει να έχει ένα όπλο αμερικάνικο άμυνας,
το οποίο ουσιαστικά είναι λειόκανο περίστροφο , το οποίο παίρνει φυσίγγια 36άρια (410).
Και ρίχνει και 45άρες σφαίρες.
Καλό;

Ειναι ο Δικαστης (Judge )της Taurus...πραγματικα ενδιαφερον για αυτοαμυνα
  και για πολυ μικρες αποστασεις
  Εκτος ενδιαφεροντος στην Ελλαδα(λογω νομοθεσιας),οποτε δεν το συζητω παραπανω....
  Απο σκοπευτικης αποψεως,αν θελετε,μπορει να πω την αποψη μου...
  Το λειοκαννο σε περιπτωση που χρειαστει,μακραν καλυτερη επιλογη (στην εσχατη φαση και μονον)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Λογικά επιτρέπεται κ με 51cm Gaba

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λογικά επιτρέπεται κ με 51cm Gaba

Ναι εκανα λαθος...  Ελαχιστο επιτρεπτο μηκος καννης για λειοκαννο κυνηγιου ειναι τα 50 cm (Κατ.Α..)

Δεν ειχα ποτε μου για κυνηγι τοσο κοντο οπλο...ουτε και με ενδιεφερε ποτε η αποκτηση του..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
Πυροβόλησε ελεγκτή λεωφορείου της ΕΘΕΛ

πιστεύω ότι αν επιτραπεί η οπλοφορία, όλοι οι trigger happy θα γίνουν πολύ επιρρεπείς στη χρήση.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Η οπλοφορία ΟΧΙ.
Η οπλοκατοχή ΝΑΙ.

Επισκέπτης
ΝΑΙ στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ οπλοφορια.
ΝΑΙ στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ οπλοκατοχη.
http://[URL unfurl="true"]www.faos.gr/fotogr/meletzis/9.jpg[/img[/URL]]
Στ'αρματα,στ'αρματα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στ'αρματα,στ'αρματα...

να ανοιξει η μακρονησος και να επιτραπει η εκτελεση πολιτων με την κατηγορια της προδοσιας ανευ δικης με αποδειξη μονο την αποδοχη της ιδιοτητας του μελους του κκε με βαση το νομο του ελευθεριου βενιζελου

Επισκέπτης
να ανοιξει η μακρονησος και να επιτραπει η εκτελεση πολιτων με την κατηγορια της προδοσιας ανευ δικης με αποδειξη μονο την αποδοχη της ιδιοτητας του μελους του κκε με βαση το νομο του ελευθεριου βενιζελου
Επι του θεματος υπαλληλε...μη σπαμαρεις πλιζ.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς το ΚΚΕ αν και έχει την πιο ματωβαμμένη ιστορία και έχει μεγάλη ευθύνη και για τον Εμφύλιο και αρπάζαν παιδιά και τα στέλναν στους Σοβιετικούς για χάρην του Κόμματος και υπάρχουν πολλές ιστορίες τέτοιες.Ήξερα και μια ηλικιωμένη που έλεγε όταν ήμουν 10 χρονών στους γονείς μου και έκλεγε που της άρπαξαν τότε το παιδί της και σκότωσαν τον άντρα της..

Η ταινία που παρακάτω παραθέτω είναι φοβερό απόσπασμα αναφερόταν σε αυτό το απάνθρωπο και βρωμερό σκηνικό.

Δείτε από το 5:20 στη συγκλονιστική ερμηνεία του Μπάρκουλη πως περιγράφει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε παρακαλω,αν εχεις το link για το ΕΡΓΟ στειλτο με pm,ειμαι φαν του ειδους και δεν την βρισκω πουθενα.
Μπορείς να την δεις κ από το youtube πάντως(ολόκληρη υπάρχει),δεν θα την ευχαριστηθείς βέβαια τόσο.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Κατά τη γνώμη μου πιστεύω, οτι για να επιτραπεί η οπλοκατοχή (όχι η οπλοφορία! σε αυτήν είμαι εντελώς κάθετος) πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη παιδεία, δηλαδή να οργανωθούν σκοπευτικοί σύλλογοι και όμιλοι όπου με την ανάλογη εποπτεία θα γίνεται εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Έτσι ώστε και ο κόσμος θα μάθει και θα ξεδίνει πηγαίνοντας στο σκοπευτήριο της περιοχής του να αδειάζει μερικούς γεμιστήρες είτε πιστολιού είτε ραβδωτού τυφεκίου.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κατά τη γνώμη μου πιστεύω, οτι για να επιτραπεί η οπλοκατοχή (όχι η οπλοφορία! σε αυτήν είμαι εντελώς κάθετος) πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη παιδεία, δηλαδή να οργανωθούν σκοπευτικοί σύλλογοι και όμιλοι όπου με την ανάλογη εποπτεία θα γίνεται εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Έτσι ώστε και ο κόσμος θα μάθει και θα ξεδίνει πηγαίνοντας στο σκοπευτήριο της περιοχής του να αδειάζει μερικούς γεμιστήρες είτε πιστολιού είτε ραβδωτού τυφεκίου.

να δωσουμε και τενεκεδακια εκτος απο οπλα σε εαμοβουλγαρους?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715

αν επιτραπεί θα γίνω νεκροθάφτης, μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Θελουν να παρουν τα οπλα απο τον κοσμο για να μπορουν οι καθε ειδους πιθικοι να μας ξεκανουν μια ωρα αρχητερα πρωτο σταδιο ειναι αυτοι οι απαραδεκτοι κολονομοι που εφαρμοζει το κρατος και το δευτερο ο αφοπλισμος των πολιτων
για ριξτε μια ματια εδω παρτε μερος στην ψηφοφορια για να μην μας ξεβρακωσουν τελειως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι το θεμα ειναι φιλε οτι ειδικα στην ελλαδα οπλα εχουν οι πιο προβληματικοι.Καλο θα ειναι αν γινει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom